- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Anladım abla, şimdi iyisin şükür . Allah senin de karşına kıymetini bilecek ,seni el üstünde tutacak birini çıkarır Allah tez vakitte inşallahHem de nasıl acı, boşanmak hiç kalır. Boşandıktan 5-6 ay sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım hatta müthiş bir özgüven geldi, 1 yıl sonra tamamen hissizleştim onun bana yaptığı haksızlıklara bile kızmamaya başladım.
O nasıl söz ,tabiki inanıyorum..Önceki konularınızı bilmiyorum ama okurken içim acıdı film şeridi gibi geçti gözümün önünden birşeyler. Güçlü kalmaya çalışmayın, acınızı yaşayın. Gözden yaş düşmemesi içinin acımadığı anlamına gelmiyor ,sadece o kadar derin bir acıyı daha önce yaşamadığınizdan vücut nasıl tepki vereceğini bilmiyor, herkese iyiyim iyi olacağım cümleleri sarfederken bir yandan en ufak bir şeyin onu hatırlatması yavaş yavaş acıtacak. Kalpte bitmeden kağıt üzerinde bitmesi birşey ifade etmiyor ne yazıkki. Hakkınızda hayırlısı olsun, dediğim gibi önceki konularınızı bilmediğim için ilk mesajınıza istinaden yazdım bu mesajı. Yazarken de gözümden yaşlar döküldü samimiyetime inanın. O size dönecektir. Ama kararlıysanız siz ona dönmeyin .kimse değişmiyor tecrübe ile sabit
Anladım abla, şimdi iyisin şükür . Allah senin de karşına kıymetini bilecek ,seni el üstünde tutacak birini çıkarır Allah tez vakitte inşallah
Allah yardımcınız olsunHayatınızda güzel başlangıçlar olsun.her bitiş bir başlangıçtırdarısı bana olsun benim gibi boşanma aşamasında olanlara.
ÂminAllah yardımcınız olsunyakın zamanda mı sizin davanız da , hakkınızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun Annenize,Allah şifa versin. Sizin yazdığımızı okuyunca en yakın arkadaşımın boşanma davası geldi gözümün önüne, o da çok güçlüydü zor zamanlar geçirdi ,Hep iyiyim dedi , hakkında hiç konuşmadı, hala seviyorum ama bitmesi gerekiyor dedi , boşandıktan 1 ay sonra barıştılarO nasıl söz ,tabiki inanıyorum..
Sizin gibi iyi insanların desteğiyle atlatacağım ben inşallah..
Ailemle birlikte yaşadığım İçin şuan rahat hareket edemiyorum, ağladığımı görseler onlar benden daha çok üzülecek,bir de bunları düşünüyorum..
Dün akşam salona geçtim biraz uzandım, yalnız kalmak istedim, babam hemen gelsene yanımıza burda tek başına kalma diye yanıma geldi.
Onları da üzmek istemiyorum. Annem Pazartesi günü ameliyat geçirecek bir deinşallah kolay olur..
Dönmek gibi bir ihtimal kesinlikle yok bitti artık..
Ben o insanla eninde sonunda bunu yaşayacağımı biliyordum.. bir daha o riske bir daha girer miyim hiç, bendem böyle kolay vazgeçişini gördüm ya gerçek değerimi gördüm ya tamam bitti benim gözümde..
Hayırlısı olsun. Çekişmeli uzun sürebiliyor yıpranmayın da tekÂminyeni açtım çekişmeli olcak
Biraz kaba olacak ta bir söz var ya “eski sevgiliye dönmek banyodan sonra aynı donu giymek gibi bir şey” diyeGeçmiş olsun Annenize,Allah şifa versin. Sizin yazdığımızı okuyunca en yakın arkadaşımın boşanma davası geldi gözümün önüne, o da çok güçlüydü zor zamanlar geçirdi ,Hep iyiyim dedi , hakkında hiç konuşmadı, hala seviyorum ama bitmesi gerekiyor dedi , boşandıktan 1 ay sonra barıştılarBiraz öyle sürdürüp 1 yıl sonra tekrar evlendiler . Çılgındı bizim kız, deli gibi de seviyordu, aptal aşık. O mutlu şuan ama mutluluk rolü oynuyor da olabilir malum insanlar 2.kez ayrılsa ne der diye ,bilemedim yani. O yüzden önünüze bakın, akışa bırakın hayatın tadını çıkarın
Haklı, haksız aramanın bir anlamı yok... Artık boşanma gerçekleşmiş, hakkınızda hayırlısı olsun... Bu arada nasıl böyle hemen boşandınız, bana Kasım a gün verilmiş..Çok teşekkür ederim, şu mesajınız o kadar rahatlattı ki. Sağlıklı düşünemiyorum şu aşamada..
Hakkında hayırlısı olsun .Önce bişey anlamıosun.Mutluyum fln diosun.Sonra ben çok ıyıyım dıyıp işe gıtmıstım.Bı anda sınır krızı gecırdım kusmaya basladım.1 saat agladım gectı.Merhaba hanımlar, biliyorsunuz bugün mahkemem vardı..
Saat 09.30 civarlarında anne babamla adliyede duruşma salonunun önündeydik.
Saat 10 gibi o geldi, kimliklerimizi görevliye verdik ve bizi çağırdılar girdik. İçeri girdiğimizde önlü arkalı yan yana olan oturma yerleri vardı, ben arka tarafa oturdum, o öne.
Tek kelime konuşmamız olmadı..
Bizden önce 2 çift vardı ve çekişmeliydi biri biraz uzun sürdü, bu arada eski eşim gözlerini ovuşturmaya başladı,sanırım ağladı..
Gözümden tek damla yaş akmadı, gayet güçlü,dirayetli durdum. Sanki çok mücadele etmiş,bu evlilik bitmesin diye çabalamış çırpınmış ta ben bitirmişim gibi ağlıyor birde..
Sonra biz geçtik,hakime hanım kararlı mısınız dedi evet dedim, ismim anne,baba adımızı sordu. Sonra hiçbir talebiniz var mı diye karşılıklı sordu,yok dedik.
Anlaşmalı olarak çiftlerin boşanmasına denildi ve bitti..
İmza attık,ben çıkabilir miyim dedim, 1 ay sonra gelmeniz lazım dedi ve çıktım..
Ardımdan o çıktı, gözleri sulu bir şekilde anne babama Allah a emanet olun dedi,gitti..
Sonrasında biz de çıktık..
bu arada mahkeme saatine 1 saat kala bu defa başka bir noterlikten mesaj geldi, ve babam kendisine eşyaları söyledi,Pazar günü alacağını söyledi..
Hislerim alınmış gibi,bir şey hissetmiyorum şuan.. 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. Değişiklik olması İçin..
Bu konu da bu evlilikle ilgili son konumdu.
Vee bu defter burada kapandı..
Anlamadım? Kimin başını yakmışım? Ne alaka?Ben anlamıyorum ne geçiyor elinize karınıza veya kocanıza kötü davranmakla? Kötü davranıp hakaret edip şiddet uygulayıp mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz? Ya da hakaret ettiginiz eşinizin size" canım cicim", dövdükten sonra "eline sağlık" veya anne babanla görüşmeyeceksin dediginiz de " aaa tabi be demek" demesini mi bekliyorsunuz? Bunları yapınca sorun çıkacağını idrak edemiyor musunuz? Ondan sonra eş ( kadın veya erkek) boşanmak isteyince parçanız tutuşuyor vaz geçmeyince daha da çirkefleşiyorsunuz. Boşanınca da yalandan ah çocuğum vah eşim yapıyorsunuz. Yaa Allah'tan korkun ve kendinize çeki düzen verin. Elalemin ve günahsız sabilerin başını yakmayın.
Hayırlısı olsun. Çekişmeli uzun sürebiliyor yıpranmayın da tek
[/QUOT
Beni süründürmek için anlaşmalıya yanaşmadı.benim aşkımdan ölüyodu aramadı bile ailemin yanına geldiğimden beri.varsın sürsün dedim kurtuliyimde iğrenç mahluktan
Ankara’da yaşıyorum. Batı adliyesine gittim,yoğunluk az diye hemen 1 ay sonrasına gün verildi..Haklı, haksız aramanın bir anlamı yok... Artık boşanma gerçekleşmiş, hakkınızda hayırlısı olsun... Bu arada nasıl böyle hemen boşandınız, bana Kasım a gün verilmiş..
El gün için yaşamaya gerek yok ,insanlar 3-5gün konuşur susar ,bu hayat bizim . Değişeceğine inanmakla alakalı sanırım ya da çok sevmekle. Bilemiyorum artık. Ama siz önünüze bakın ,hayat çok kısa, içinizden geldiği gibi yaşayın. Huzurlu ,sağlıklı, mutlu olun . İçinizde bittiği an zaten sokaktan geçen herhangi biri olacak sizin için. Hepimizin eski ilişkileri olmadı mi ?illaki boşanma olmasına gerek yok. Hangisini hatırlıyoruz? Birşeyler öğreniyoruz hayatımıza giren her insandan işte, insan böyle böyle olgunlaşıyor, pişiyor .Hayata, aşka kapılarınızı kapatmayın. Aşk mükemmel bir duygu ,bunu bir daha neden yaşamayasınız???Biraz kaba olacak ta bir söz var ya “eski sevgiliye dönmek banyodan sonra aynı donu giymek gibi bir şey” diye
Boşanmadan çabalayıp uğraşmayan, hiçbir mücadele vermeyen insanla ele güne rezil olduktan sonra asla bir araya gelecek bir insan değilim ben de , geçti borun pazarı artık
Ben bundan sonra birine tekrar güvenebileceğimi düşünmüyorum ki , zor güvenen biriyim zaten..El gün için yaşamaya gerek yok ,insanlar 3-5gün konuşur susar ,bu hayat bizim . Değişeceğine inanmakla alakalı sanırım ya da çok sevmekle. Bilemiyorum artık. Ama siz önünüze bakın ,hayat çok kısa, içinizden geldiği gibi yaşayın. Huzurlu ,sağlıklı, mutlu olun . İçinizde bittiği an zaten sokaktan geçen herhangi biri olacak sizin için. Hepimizin eski ilişkileri olmadı mi ?illaki boşanma olmasına gerek yok. Hangisini hatırlıyoruz? Birşeyler öğreniyoruz hayatımıza giren her insandan işte, insan böyle böyle olgunlaşıyor, pişiyor .Hayata, aşka kapılarınızı kapatmayın. Aşk mükemmel bir duygu ,bunu bir daha neden yaşamayasınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?