- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Biliyorum canım, şimdi sırası değil zaten ben de duyguların bittiğinde hayatına kimseyi almamazlık etme demek istedim, ben öyle yaptım keşke yapmasaymışımAbla şimdi bunları zaten düşünecek durumda değilim de bilmiyorum ya, yıllar boyu olmaz gibi Yanımda bir insan.. henüz ona karşı duygularım bitmedi ki, ben bir başkasıyla nasıl olurum. Bir başkasının günahına nasıl girerim.. Ben böyle kıytırık bir konudan yarı yolda bırakılmışım bundan sonra kime nasıl güvenirim ben..
Bu his geçiyor değil mi, yani bu yoğun hissedilen duygular, güzel günlere özlem duymak tam ifade edemiyorum şuan ama kısacası hep böyle kalmıyor değil mi ??Biliyorum canım, şimdi sırası değil zaten ben de duyguların bittiğinde hayatına kimseyi almamazlık etme demek istedim, ben öyle yaptım keşke yapmasaymışım
Elbette kuzum emin ol geçiyor, hatta ben öyle bir insanı nasıl sevebilmişim nesini beğenmişim diyorsunBu his geçiyor değil mi, yani bu yoğun hissedilen duygular, güzel günlere özlem duymak tam ifade edemiyorum şuan ama kısacası hep böyle kalmıyor değil mi ??
Gecmis olsun. Dusunme artik bunlari. Gelecegine odaklan.Önümüzden çıktı bizim ama kayboldu resmen, adliye otoparkına doğru yürüdük arabayla vs çıkmadı ordan..
Nereye gitti o kısacık Aralık’ta bilmiyorum. Belki de bir başkasıyla geldi ve hemen bindi gitti..
Mesela nasıl desem ben önüme bakabileyim ama o hep pişman kalsın istiyorum abla..Elbette kuzum emin ol geçiyor, hatta ben öyle bir insanı nasıl sevebilmişim nesini beğenmişim diyorsun
Çok çok çoook teşekkür ederim ... umarım.. umarım çok pişman olur.. her şeyi kendi elleriyle mahvetmenin acısını umarım bir ömür Yaşar..Konularinizi biliyorum, ev meselesi, eşinizin sizi bir türlü dikkate almamasi, size kulaklarini tamamen kapamasi vesaire. Ne yaptiysaniz, ne soylediyseniz, ikna olmadi eşiniz, kafasinin dikine gitti ve bu sonuca vardirdi evliliği. Kendi etti kendi bulur umarım. Umarim bin pişman olur. Bu olayin ciddiyetini kavrar yakinda. Kaybettiklerini anlar. Yani umarım. Hayirli olsun, mutluluklar.
Ben seni çok iyi anlıyorumMesela nasıl desem ben önüme bakabileyim ama o hep pişman kalsın istiyorum abla..
Bu kötü bir düşünce biliyorum ama engel olamıyorum.. çünkü onun yüzünden bu aşamaya geldik..
Ona karşı beslediğim bu düşünce bile bana zarar veriyor . Peki onun ne düşündüğünü önemsemek te bitiyor mu zamanla? Anlatamadım sanırım tam ama
Zamanla aynı böyle oluyor mu gerçekten..Ben seni çok iyi anlıyorum ☺ Aynı düşünceler zamanında benim de beynimi kurcalıyordu, şu an hislerin devam ettiği için onun pişman olmasını, seni mumla aramasını diliyorsun, hislerin bittiğinde bunlar da bitiyor, şu an boşandığım adamın mutluluğunu görsem veya acı çektiğini görsem ne üzülür ne sevinirim. şöyle düşün; mesela aynı otobüste yolculuk yaptığın bir erkeğe karşı birşey hisseder misin, onun ne düşündüğünü merak eder misin, hayır. Bunun gibi....
Aynen.. bir tatil yapıp kafamı boşaltabileyim biraz direkt dediğiniz gibi yapacağımBiraz kafa dağıttıktan sonra yapacağın şeyleri planlamalısın.Boşluğa düşmemek için.Kpssye çalışmaya başlayabilirsin mesela ya da işe girebilirsin.Hem para kazanırsın hem de yeni insanlarla tanışırsın.Hayat planlamanı yavaştan yap ki eskilere dönme , önüne daha kolayca bakabil.
Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim, onsuz nefes alamam sandığım erkeği öyle bir çıkardım ki kalbimden, beynimden... ondan sonra bir başkasına aşık oldum ama nasıl aşk ve ilk kez aşık oldum dedim, evlendiğim adama aşık olmamışım meğer dedim, gerçi o da çok acı şekilde sonlandı...Zamanla aynı böyle oluyor mu gerçekten..
Hayatımda deneyimlerim olmadı hiç, bundan önce 1 yıl kadar bir avukatla birliktelik yaşadım.. ben çok zor bağlanan biriyim, bu huyumu da seviyorum, ondan dolayı bu yaşadığım duygular ilk . Ondan dolayı anlamlandıramıyorum ve karamsarım
Kötü olmuş abla.. çok acı çekmişsindir değil mi..Ben ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim, onsuz nefes alamam sandığım erkeği öyle bir çıkardım ki kalbimden, beynimden... ondan sonra bir başkasına aşık oldum ama nasıl aşk ve ilk kez aşık oldum dedim, evlendiğim adama aşık olmamışım meğer dedim, gerçi o da çok acı şekilde sonlandı...
O kadar doğru ki hayatımıza giren her insanın gerçekten bir görevi var bunu çok tecrübe ettim bizzat.Sizin adıniza cok sevindim, tebrik ederim.
Benzer hastaliklk hareketleri olan bi egoistten de ben ayrilmiştim yemin ederim nasıl şükredecegimi bilmiyorum güncel durumumda. Vallahi laf olsun diye söylemiyorum. Her gün daha iyiye gideceksiniz, tahmini 6 ay sonra silik silik hatirlayacaksiniz, bitti gitti
O zamanlarda bana burdan bi arkadas şu cümleyi kurmustu : "Hayatimiza giren her insanin bir görevi var. O şimdi görevini tamamladı ve gitti"
Guzel günler goreceksin arkadasim, gecmiş olsun.
Hem de nasıl acı, boşanmak hiç kalır. Boşandıktan 5-6 ay sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım hatta müthiş bir özgüven geldi, 1 yıl sonra tamamen hissizleştim onun bana yaptığı haksızlıklara bile kızmamaya başladım.Kötü olmuş abla.. çok acı çekmişsindir değil mi..
Ne kadar sürmüştü ortalama, duygularının nötr olması evli olduğun kişiye karşı
Çok teşekkür ederim, ne güzel motive edici bir mesaj buSizin adıniza cok sevindim, tebrik ederim.
Benzer hastaliklk hareketleri olan bi egoistten de ben ayrilmiştim yemin ederim nasıl şükredecegimi bilmiyorum güncel durumumda. Vallahi laf olsun diye söylemiyorum. Her gün daha iyiye gideceksiniz, tahmini 6 ay sonra silik silik hatirlayacaksiniz, bitti gitti
O zamanlarda bana burdan bi arkadas şu cümleyi kurmustu : "Hayatimiza giren her insanin bir görevi var. O şimdi görevini tamamladı ve gitti"
Guzel günler goreceksin arkadasim, gecmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?