Onlar asker yapmamışlar onlar için kağıt düzeltmiş babasıEvet oralar da karışık. Bence eşinin ailesinden ziyade daha büyük sorun bu.
Kocası da dövüp dövüp sen kışkırttın beni, hep senin yüzünden dövdüm diyor, kocasından çok şey öğrenmiş.Şu yorumu 10 kez yazdınız herhalde kimsenin sizi doldurduğu yok sizin aklınız fikriniz yok mu dolduruşa geliyorsunuz? Buradan kim niye doldursun ayrıca? Bi kendinize gelin artık bu ne biçim üslup?? Ayrıca ben kesinlikle öğretmen olduğunuza inanmıyorum eğitim alan bir bireyin davranış ve konuşmaları olamaz bunlar mümkün değil.
İnanmak istemiyorsun kendi fikrin ...benim yaşadıklarımı yaşasaydınız siz de insanlıktan çıkmıştınızŞu yorumu 10 kez yazdınız herhalde kimsenin sizi doldurduğu yok sizin aklınız fikriniz yok mu dolduruşa geliyorsunuz? Buradan kim niye doldursun ayrıca? Bi kendinize gelin artık bu ne biçim üslup?? Ayrıca ben kesinlikle öğretmen olduğunuza inanmıyorum eğitim alan bir bireyin davranış ve konuşmaları olamaz bunlar mümkün değil.
Nasıl yapmış bunu ?Onlar asker yapmamışlar onlar için kağıt düzeltmiş babası
Sen bizimle aynı evde misin güya böyle emin emin konuşuyorsun kocası şöyle dedi eltisi şöyle dediKocası da dövüp dövüp sen kışkırttın beni, hep senin yüzünden dövdüm diyor, kocasından çok şey öğrenmiş.
Güya yetmezlikleri var sağlıklı değillerNasıl yapmış bunu ?
Kocası dövüp dövüp iyiki de ağzınıza bir laf saldıkKocası da dövüp dövüp sen kışkırttın beni, hep senin yüzünden dövdüm diyor, kocasından çok şey öğrenmiş.
Konuları açan sensin senden öğreniyoruz.Sen bizimle aynı evde misin güya böyle emin emin konuşuyorsun kocası şöyle dedi eltisi şöyle dedi
Neyse iki ülke de sıkıntılı. Hakkında hayırlısı olsun.Güya yetmezlikleri var sağlıklı değiller
Abla sen bana diyorsun ki ona gücün yetmiyor dayak yiyeceksin dokunursan ne bileyim elektrik süpürgesi falan .peki bu ne demekKonuları açan sensin senden öğreniyoruz.
Anlatamıyorum sanırım dört sene Eğitim Fakültesinde okuyan biri dolsa da taşsa da siniri içinde patlasa da şiddetin çözüm olmayacağını dahası buna hakkı olmadığını bilir.Ya durduk yerde niye vurayım ki?!sinirlendirdi saygısızlık yaptı o yüzden vurdum.bana zor günümde kocam beni tokatlayarken o bana destek oldu niye gidip bir Tokat daha atayım ona?!”gucun yetmiyor”demek bu demek işte gidip de kendime şunu isbat etmek
Kızım git bi kum torbası bul yumrukla bari, patlayacaksın hıncından.Abla sen bana diyorsun ki ona gücün yetmiyor dayak yiyeceksin dokunursan ne bileyim elektrik süpürgesi falan .peki bu ne demek
Anlatamıyorum sanırım dört sene Eğitim Fakültesinde okuyan biri dolsa da taşsa da siniri içinde patlasa da şiddetin çözüm olmayacağını dahası buna hakkı olmadığını bilir.
Anladık şöyle bir aileden kurtulmak için mesleğinizi kullanmayı hiç aklınıza getirmiyorsunuz ama günlük hayatınıza uygulayın bari de en azından o yönden boşa gitmemiş yılları diyelim
Ne şiddeti göstermişim ben ona?madem ben haksızım o benimle bunun gururunu yapsın da sizler niye dertleniyorsunuz onun yerineAnlatamıyorum sanırım dört sene Eğitim Fakültesinde okuyan biri dolsa da taşsa da siniri içinde patlasa da şiddetin çözüm olmayacağını dahası buna hakkı olmadığını bilir.
Anladık şöyle bir aileden kurtulmak için mesleğinizi kullanmayı hiç aklınıza getirmiyorsunuz ama günlük hayatınıza uygulayın bari de en azından o yönden boşa gitmemiş yılları diyelim
‘’Tokat attım bir kere evet attım ama sorun niye attım’’ diyen siz değil misiniz?Ne şiddeti göstermişim ben ona?madem ben haksızım o benimle bunun gururunu yapsın da sizler niye dertleniyorsunuz onun yerine
Ya valla acıyorum sana benBen şuan eltimle kardeş gibiyim sen boşuna kendini üzme bizim açıdan herşey yolunda.git kendi çamurunda debelen
Herkesin kalbine göre vermiş yaradan bak mesela sen nasıl bir tımarhanede yaşıyorsun örnek bu da kötü kalbinin cezasıBen sana diyorum işte Allah kalbine göre versin kötü kalbine göre ...ne kadar kötüsün ki beni doldurmak istiyorsun evimde kavga çıkarmak çabası gösteriyorsun ben deli miyim gidip Tokat atayim durduk yerde?!sen her halde öyle birisin
Gücün yetmiyor demedimki yarım Türkçeyle anlamıyorsun bari atarlanma. Gücün yettiyor bir o kızcağıza yetiyor aaa anlamıyor ayol.Sen burda böyle yazıyorsun öbürü orda yazıyor “senin eltiye gücün yetmiyor”anlayamıyorum hiçbirinizi niye gücüm yetmesinki
Psikopatlıgına bahane arama için bozuk senin öğretmen olduğuna zerre inanmıyorum.Beni tahrik ediyorsun ne kadar sinirli biri olduğum az çok belli sana,senin dolduruşların içimde bir soru yaratıyor:hakkaten gücüm yetmiyor mu?gidip denesem mi acaba?sırf kendimi sana isbat etmek için
Ya yürü bir defolGücün yetmiyor demedimki yarım Türkçeyle anlamıyorsun bari atarlanma. Gücün yettiyor bir o kızcağıza yetiyor aaa anlamıyor ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?