...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocası da dövüp dövüp sen kışkırttın beni, hep senin yüzünden dövdüm diyor, kocasından çok şey öğrenmiş.

İnanmak istemiyorsun kendi fikrin ...benim yaşadıklarımı yaşasaydınız siz de insanlıktan çıkmıştınız

Kocası da dövüp dövüp sen kışkırttın beni, hep senin yüzünden dövdüm diyor, kocasından çok şey öğrenmiş.
Sen bizimle aynı evde misin güya böyle emin emin konuşuyorsun kocası şöyle dedi eltisi şöyle dedi

Anlatamıyorum sanırım dört sene Eğitim Fakültesinde okuyan biri dolsa da taşsa da siniri içinde patlasa da şiddetin çözüm olmayacağını dahası buna hakkı olmadığını bilir.
Anladık şöyle bir aileden kurtulmak için mesleğinizi kullanmayı hiç aklınıza getirmiyorsunuz ama günlük hayatınıza uygulayın bari de en azından o yönden boşa gitmemiş yılları diyelim

Ne şiddeti göstermişim ben ona?madem ben haksızım o benimle bunun gururunu yapsın da sizler niye dertleniyorsunuz onun yerine

Ne şiddeti göstermişim ben ona?madem ben haksızım o benimle bunun gururunu yapsın da sizler niye dertleniyorsunuz onun yerine
‘’Tokat attım bir kere evet attım ama sorun niye attım’’ diyen siz değil misiniz?
Üstüne ‘’Şimdi iyiyiz ama hak ederse yine yaparım’’ diyen de siz değil misiniz?
Ne demek ne şiddeti göstermişim ben ona.
Bırakın öfke kontrol sorunlarınızı güzellemeyi de bir çıkış yolu arayın işte. Diplomalarınız çok çok işe yarar bakın.

Herkesin kalbine göre vermiş yaradan bak mesela sen nasıl bir tımarhanede yaşıyorsun örnek bu da kötü kalbinin cezası

Gücü yeten yetene herkes birbirini dövüyor gelmiş millete hala carlıyorsun terapiye gidin hastasınız hepiniz .

Beni tahrik ediyorsun ne kadar sinirli biri olduğum az çok belli sana,senin dolduruşların içimde bir soru yaratıyor:hakkaten gücüm yetmiyor mu?gidip denesem mi acaba?sırf kendimi sana isbat etmek için
Psikopatlıgına bahane arama için bozuk senin öğretmen olduğuna zerre inanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…