Ev seneye mi bitiyor ? Gerçi bitse de bir şey değişeceğinden emin misin nilu ?
En azından rahatlık olacak ha bide isim nasıl değiştirilir şuradaEv seneye mi bitiyor ? Gerçi bitse de bir şey değişeceğinden emin misin nilu ?
Bu arada o elektrik süpürgesi falan anlayamadımSen onu bunu bırak da, kaynanan geldi mi?
Gerçekten 1 yaş büyük müyüm?!Sizden 1 yaş büyük ama 6 yıllık evli 2 çocuk annesi ve maalesef eş ailesiyle koloni gibi yaşıyorlar, eşi annesiyle karısının arasında denge kurmayan, döven söven biri, haliyle kayınvalide de oğlundan güç alıp konu sahibesinin üstüne yürüyor, elti ise eşi tarafından sevilen, kimseye ezdirilmeyen biri, bu sebeple nilu95 evliliğinin, eşinin hıncını muhatabından çıkaramadığından öfke patlaması yaşıyor.
Aslına bakacak olursanız yaşadığı hayat çok üzücü, yaşadıklarının tek suçlusunun eşi olduğunu anlamıyor, o yüzden de kayınvalideye kızıyor, eltisine patlıyor, sitede de yorum yapanlara hoş olmayan yorumlar yazıyor.
Bir ara kendin değiştirebiliyordun sonra o özellik kalktı galiba.En azından rahatlık olacak ha bide isim nasıl değiştirilir şurada
Ben öyle düşünmüyorum kimseye ses çıkaramıyorsunuz ne eşinize ne kayınvalideye.Onlar da üstüme geliyorlar ama o yüzden üslubumu boza bilirim.tüm bunları eltimi kıskandığım için yaptığımı mı düşünüyorsunuz gerçekten ?!
Boşver, işine geleni iyi anlıyorsun o yeter sana.Bu arada o elektrik süpürgesi falan anlayamadım
Benim gücüm eltiye yetmiyor ne demek ya ?!Boşver, işine geleni iyi anlıyorsun o yeter sana.
Güya ?!ses çıkarınca bir şey oluyor mu?nasıl ses çıkarayım?nasıl bir gücüm var ki?!insanın ailesi arkasında olursa güçlü olur benim arkamda kimsem yokki,bir babam var ona da söyletmiyorlarBen öyle düşünmüyorum kimseye ses çıkaramıyorsunuz ne eşinize ne kayınvalideye.
Eltiye diş geçiririm belki diye ordan yürüyorsunuz.
Güya üniversite mezunusunuz ne katmış size anlamadım
Kendin varsın. Kendi gücün var.Güya ?!ses çıkarınca bir şey oluyor mu?nasıl ses çıkarayım?nasıl bir gücüm var ki?!insanın ailesi arkasında olursa güçlü olur benim arkamda kimsem yokki,bir babam var ona da söyletmiyorlar
Yetiyor mu ? Hele bi daha dokun bakalım kaç çeşit dayak yiyorsun.Benim gücüm eltiye yetmiyor ne demek ya ?!
Senin gücün bana yetmez tabiki geri vitese takmalısın karşında eltin yok .Bana destek de köstek de olma.sen sağ ben selamet.ha benim üslubum kötü seninki iyi değil mi?kendi doğrularınla baş başa bırakıyorum seni.sana mı sinirleneceğim?!bu da sana son yazım ...
Kim bana dayak atacak ki?!sen ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun bir keresinde hafif Tokat attım 50 kere yazıyorsunuz buraya.durduk yerde Tokat niye atayım ki?!eğer yine haddini aşarsa yaparım belkide.ne yani ona gücüm yetmez mi?!beni niye dolduruyorsun?!Yetiyor mu ? Hele bi daha dokun bakalım kaç çeşit dayak yiyorsun.
Elti yüzünden ben dayak yememişim bilip bilmeden konuşma!Yetiyor mu ? Hele bi daha dokun bakalım kaç çeşit dayak yiyorsun.
Eğer karşı karşıya olursak niye yetmezdi ki?!Senin gücün bana yetmez tabiki geri vitese takmalısın karşında eltin yok .o kadının da tek şansı kocası arkasında inşallah en kısa sürede alır karısını çıkarır o tımarhaneden.
Ben şuan eltimle kardeş gibiyim sen boşuna kendini üzme bizim açıdan herşey yolunda.git kendi çamurunda debelenSenin gücün bana yetmez tabiki geri vitese takmalısın karşında eltin yok .o kadının da tek şansı kocası arkasında inşallah en kısa sürede alır karısını çıkarır o tımarhaneden.
Sen burda böyle yazıyorsun öbürü orda yazıyor “senin eltiye gücün yetmiyor”anlayamıyorum hiçbirinizi niye gücüm yetmesinkiSenin gücün bana yetmez tabiki geri vitese takmalısın karşında eltin yok .o kadının da tek şansı kocası arkasında inşallah en kısa sürede alır karısını çıkarır o tımarhaneden.
O kız bana zor günümde destek oldu ben şimdi gidip ona Tokat mı atayım?ne kadar da kötü kalpli insansın!!!!Allah kalbine göre versinYetiyor mu ? Hele bi daha dokun bakalım kaç çeşit dayak yiyorsun.
Sana verdiği gibi mi?O kız bana zor günümde destek oldu ben şimdi gidip ona Tokat mı atayım?ne kadar da kötü kalpli insansın!!!!Allah kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?