...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten 1 yaş büyük müyüm?!

Onlar da üstüme geliyorlar ama o yüzden üslubumu boza bilirim.tüm bunları eltimi kıskandığım için yaptığımı mı düşünüyorsunuz gerçekten ?!
Ben öyle düşünmüyorum kimseye ses çıkaramıyorsunuz ne eşinize ne kayınvalideye.
Eltiye diş geçiririm belki diye ordan yürüyorsunuz.
Güya üniversite mezunusunuz ne katmış size anlamadım

Ben öyle düşünmüyorum kimseye ses çıkaramıyorsunuz ne eşinize ne kayınvalideye.
Eltiye diş geçiririm belki diye ordan yürüyorsunuz.
Güya üniversite mezunusunuz ne katmış size anlamadım
Güya ?!ses çıkarınca bir şey oluyor mu?nasıl ses çıkarayım?nasıl bir gücüm var ki?!insanın ailesi arkasında olursa güçlü olur benim arkamda kimsem yokki,bir babam var ona da söyletmiyorlar

Güya ?!ses çıkarınca bir şey oluyor mu?nasıl ses çıkarayım?nasıl bir gücüm var ki?!insanın ailesi arkasında olursa güçlü olur benim arkamda kimsem yokki,bir babam var ona da söyletmiyorlar
Kendin varsın. Kendi gücün var.
Ayrıca baba az mı, babanın desteğiyle şimdikinden daha huzurlu bir hayat yaşamaz mısın?
İmkanların azalır belki ama kafan rahat olur.

Bana destek de köstek de olma.sen sağ ben selamet.ha benim üslubum kötü seninki iyi değil mi?kendi doğrularınla baş başa bırakıyorum seni.sana mı sinirleneceğim?!bu da sana son yazım ...
Senin gücün bana yetmez tabiki geri vitese takmalısın karşında eltin yok .o kadının da tek şansı kocası arkasında inşallah en kısa sürede alır karısını çıkarır o tımarhaneden.

Yetiyor mu ? Hele bi daha dokun bakalım kaç çeşit dayak yiyorsun.
Kim bana dayak atacak ki?!sen ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun bir keresinde hafif Tokat attım 50 kere yazıyorsunuz buraya.durduk yerde Tokat niye atayım ki?!eğer yine haddini aşarsa yaparım belkide.ne yani ona gücüm yetmez mi?!beni niye dolduruyorsun?!

Senin gücün bana yetmez tabiki geri vitese takmalısın karşında eltin yok .o kadının da tek şansı kocası arkasında inşallah en kısa sürede alır karısını çıkarır o tımarhaneden.
Eğer karşı karşıya olursak niye yetmezdi ki?!

Ben şuan eltimle kardeş gibiyim sen boşuna kendini üzme bizim açıdan herşey yolunda.git kendi çamurunda debelen

Sen burda böyle yazıyorsun öbürü orda yazıyor “senin eltiye gücün yetmiyor”anlayamıyorum hiçbirinizi niye gücüm yetmesinki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…