...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının evine yerleşmişsiniz bir de varlığından rahatsız mı oluyorsunuz? Onun evi istediğini yapar. Sizin gitmeniz lazım. Gidecek gücünüz yoksa da bu onun problemi değil
Evim hazır değil öyle bir apartmanda ev almışlar ki 6 yıldır bitiremiyorlar

Boşanmaya hayır diyorsun. Kayınvaliden yokken de eşin dövmüştü seni. Bu evliliğe devam ettiğin sürece 6 yıl nasıl idare ettiysen yine idare edeceksin.

%1000000
Konu sahibesi boşanmayacaksa konu açmasın artık millet kanser oldu.

Geçen konuda boşan yazdım, merdiven sil bulaşık yıka ne iş olursa yap ama yine de boşan dedim. Konu sahibesi eyyorlandı ben öğretmenim ne bulaşık yıkicam diye. Durma kaç o zaman yazdım. Konu sahibesi yok olmaz boşanmama KVden izin yok yazmış Bile isteye bu leş hayatı yaşıyor sonra zırıldanıyor şaka gibi.

Son düzenleme:
Okuyunca bile insan ürküyor bir de bunu gerçekten yaşayan var.
Böyle bir konuda nasıl moral verilir ki ?
Nilu ayrı eve dâhi geçsen senin eşin yine aynı eş, yani çok umut bağlama sonu yine hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor.

herkes kocamı iyi biri gibi tanıyor diye beni desteklemiyorlar aslında özünde iyi biri ama bana yaşattığını unutamıyorum
İnsanlara beddua etmeyin üzgün ve kızgın olabilirsiniz ama burda hergün ezik ve korkan bir kadın konu açıyor boşan diyoruz binbir türlü bahane buluyorlar artık bıktık.

Yetmezmiş gibi birde üst üste çocuk yapıyorsunuz. Yapmayın yahu korunun
Ve kendinize bahane bulmak yerine çözüm arayın kendinizi nasıl kurtarabilirsiniz ona bakın.

Kaynana gibi bana karışmıyor en azından

;((((

Bana öyle söylemediler ayrı oturacağımı söylediler
Ayrı oturacağınızı söylediler de eşya alırken de mi ayılmadınız?
Hadi eşyayı da geçtim,düğün bitti kaynana evine giderken demediniz mi ne ayak diye?
Ya bile isteye gitmişsiniz,hala sorun çıkarıyorsunuz.

Boşanmam için kvden niye izin isteyeceğimki

O zamanlar bir keresinde eşim ayrı oturalım dedi kadının az kalsın yüreğine indi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…