Evim hazır değil öyle bir apartmanda ev almışlar ki 6 yıldır bitiremiyorlarKadının evine yerleşmişsiniz bir de varlığından rahatsız mı oluyorsunuz? Onun evi istediğini yapar. Sizin gitmeniz lazım. Gidecek gücünüz yoksa da bu onun problemi değil
Beddua dönüp dolaşır sahibini bulur derler .Lütfen yorum yapma bana gülenin başına gelsin bu arada burnum falan kırılmamış ben burda nasıl bir durumdayım bundan keyifle bahsedenler var helal size !!!
Güya onun dediklerini yapıyor güya ona cevap vermiyor ama aslında görümcenin torunu ya o yüzden benceEltine neden bişey denmiyor, nedeni çok belli değil mi?
Beni zaten bulmuşBeddua dönüp dolaşır sahibini bulur derler .
Boşanmaya hayır diyorsun. Kayınvaliden yokken de eşin dövmüştü seni. Bu evliliğe devam ettiğin sürece 6 yıl nasıl idare ettiysen yine idare edeceksin.
Yazdığımdan bunu mu anladınız? Kendi evinize çıkın ne öyle mülteci gibi aynı evin içinde üç aile yaşıyorsunuzElti Mayıs’ta doğum yaptı diye pek bişey yapmıyor her iş bana kalıyor
Bana öyle söylemediler ayrı oturacağımı söyledilerE oturmayaydınız beraber.
Adamlar geliyor anamla oturur musun diyor koşa koşa evleniyorsunuz.
Sonra kaynanayı görünce nau nau
Okuyunca bile insan ürküyor bir de bunu gerçekten yaşayan var.İki çocuğu, Kocası, kocasının kardeşi, eltisi ve kayınbabasi var. Ev de saray değil,aile apartmanı değil. 3 odalı bir ev
Konu sahibi de özünde cahil ama ogretmenlik diplomasi var. Babası abisi 'eziyet görüyorsan gel' demişler, 'ay annemi babamı uzemem, babam hastalanır,elalem dul der' diye korkuyor, ağzıni burnunu kırdıktan sonra fikfik için yanına gelen kocasına (bu arada çocuklarıyla aynı odada fikfiklesiyorlar, büyüğünün yaşı 5 ki bu dayak yemesinden bile korkunç bence) 'bari morluklarim gecseydi' diyor. Laf soktum sanip 'simdi bana muhtaç oldu' diye konu açıyor.
Koca dediği de Moskova'da barda pavyonda barmen. Düşün
Sana uzuuun bir özet yazdım . Evde hiyerarşi var. Kp kvyi azarlıyor. Kv gelinlerini . Ya da oğullarıni dolduruyor oğullar gelinlerini. Bu gelin de ne yapsın, hiyerarsi geregi kendinden küçük eltisini,çocuklarını falan dövüyor.
İyi ozetledim mi
İnsanlara beddua etmeyin üzgün ve kızgın olabilirsiniz ama burda hergün ezik ve korkan bir kadın konu açıyor boşan diyoruz binbir türlü bahane buluyorlar artık bıktık.herkes kocamı iyi biri gibi tanıyor diye beni desteklemiyorlar aslında özünde iyi biri ama bana yaşattığını unutamıyorum
Evinde 6 yıldır tadilat gidiyorYazdığımdan bunu mu anladınız? Kendi evinize çıkın ne öyle mülteci gibi aynı evin içinde üç aile yaşıyorsunuz
Kaynana gibi bana karışmıyor en azındanOkuyunca bile insan ürküyor bir de bunu gerçekten yaşayan var.
Böyle bir konuda nasıl moral verilir ki ?
Nilay ayrı eve dâhi geçsen senin eşin yine aynı eş, yani çok umut bağlama sonu yine hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor.
;((((İnsanlara beddua etmeyin üzgün ve kızgın olabilirsiniz ama burda hergün ezik ve korkan bir kadın konu açıyor boşan diyoruz binbir türlü bahane buluyorlar artık bıktık.
Yetmezmiş gibi birde üst üste çocuk yapıyorsunuz. Yapmayın yahu korunun
Ve kendinize bahane bulmak yerine çözüm arayın kendinizi nasıl kurtarabilirsiniz ona bakın.
Ayrı oturacağınızı söylediler de eşya alırken de mi ayılmadınız?Bana öyle söylemediler ayrı oturacağımı söylediler
e ama dövüyor ?Kaynana gibi bana karışmıyor en azından
Boşanmam için kvden niye izin isteyeceğimki%1000000
Konu sahibesi boşanmayacaksa konu açmasın artık millet kanser oldu.
Geçen konuda boşan yazdım, merdiven sil bulaşık yıka ne iş olursa yap ama yine de boşan dedim. Konu sahibesi eyyorlandı ben öğretmenim ne bulaşık yıkicam diye. Durma kaç o zaman yazdım. Konu sahibesi yok olmaz boşanmama KVden izin yok yazmışBile isteye bu leş hayatı yaşıyor sonrazırıldanıyor şaka gibi.
O zamanlar bir keresinde eşim ayrı oturalım dedi kadının az kalsın yüreğine indiAyrı oturacağınızı söylediler de eşya alırken de mi ayılmadınız?
Hadi eşyayı da geçtim,düğün bitti kaynana evine giderken demediniz mi ne ayak diye?
Ya bile isteye gitmişsiniz,hala sorun çıkarıyorsunuz.
O olaydan sonra bana pek saygısızlık yapmıyor bilakis bellide hatasını anlamıştıre ama dövüyor ?
Evinde 6 yıldır tadilat gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?