• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
ben onu oracikta öylece birakirim ama onlari gördügümü önce ona belli ederim sonra birakip giderim pesimden gelsin :66: ama sonra eve gidince tavir alirim ona karsi konusmam filan benim huyumda bu

Son düzenleme:
Bırakır giderim.. Haliyle ne oldu der? Sen iyi biliyorsun ne oldugunu derim. :57:
Bittiginin resmidir bu! :27:

Ankette eksik olan şey hepsi seçeneği.....:1::1:

Önce cimdiklerim,:47:
sonra ona da hatuna da laf sokarım:22:
sonra o magazan çıkar diğerine girerim...Kavgaya orda da devam ederim,onu yeni girdigimiz magazada bırakır çıkarım(neden hatunun yanında bırakıyorum be delimiyim ben):1:
sonra evde son rötüşları ederimmm:1:
Artık elime ne gelirse;terlik ,yumurta,vazo....

heheyyt​

Ankette eksik olan şey hepsi seçeneği.....:1::1:

Önce cimdiklerim,:47:
sonra ona da hatuna da laf sokarım:22:
sonra o magazan çıkar diğerine girerim...Kavgaya orda da devam ederim,onu yeni girdigimiz magazada bırakır çıkarım(neden hatunun yanında bırakıyorum be delimiyim ben):1:
sonra evde son rötüşları ederimmm:1:
Artık elime ne gelirse;terlik ,yumurta,vazo....

heheyyt​

aynennn!!! bi de bunlara ek olarak, 2. mağazada yakışıklı bir tipi gözüme kestirip süze süze bitiremem, hatta hızımı alamayıp ay muhabbete girişirim. ondan sonra zaten benimki dellenir iyice, ben de intikamımı almış olurum. heralde eve kadar da sinirim geçer... o da iyice öküz değilse bi daha böyle bişey yapmaz!

acıkcası hıc tepkı vermm sabırsızlıkla ızlerım ama su bı gercek bazen ben bıle kadın oldugum halde cok gzuel bı bayan gordugumde bakıyorum:D esıme bıle suna baksana be dıye soyeldım oluyor:D haha

Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.. kafasını gözünü kırarım diye bi şık yoktu :1:

Hiçbir şey demem, sabırla beklerim...

Sonrada yaptığının ne kadar kırıcı ve incitici bir hareket olduğunu söylerim...:51:

ya bakıyor..hemen hemen tüm erkekler bakıyor.
biz kadın olarak hemcinsimize bakıyoruz.onlar da doğal olarak dikkatini çeken bayanlara bakıyor.
ama ben kızıyorum bu duruma.
ben erkeklere bakmıyorum o da kadınlara bakmasın.
arada baktığını fark ediyorum ve kıyameti koparıyorum.
ama artık sabredicem ve ona göre bir tutum sergiliycem bundan sonra.
ya bende bakıcam ya da bende o baktığı kadınlar gibi giyinicem.
bakalım o zaman diğer erkekler bana bakınca hoşuna gidiyor mu?

çok kötü olurdu kendi eliyle ölüm fermanını imzalamış olur o bakışıyla zaten:57:
susupta izlemem hopp kendine gel istersen ağzının suyunuda sil bi bakalım diye başlar tartışma sonrada bi güzel eve gelince devam ederim o tartışmaya
ay çok kötü olurum ya ağlarım bi de daha:5:

öyle birşey yapmaz çünkü öyle bi karakteri yok .. bazen ben baksana hatuna ne hoş diyorum da aman banane yaa diyor ,çok gözetledim ama bi kere baktığını yakalamadım ..
yakalarsam da zaten olay bitmiştir..
şıkların hiçbirine uymaz benim yapacağım şey :))

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

en azından içim biraz rahatlar hepten sessiz kalmamış olurum hem de eğer gerçekten niyet kötüyse mesaj yerine ulaşır...değilse de boşuna üstüne gitmemiş olurum.(tabi bu çok ileri olmayan durumlar için geçerli(: )

Benimkide bakmaz ama bazen çok rüküş yada ilginç giyinen biri varsa ben ona şuna bak ne acayip olmuş derim.O benim gösterdiğimi farkedip bakana kadarda geçip gitmiş olur zaten.

Benim Öküzü Orada Bırakır Başka Mağazaya Geçerim.. :1::1::1::1::1:

Back
X