Ve ilk görüşme ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alkol konusunda bana dürüst olcağina eminim .Ama iş konusunda evet kendide olmayacak sonuçta ve benim beklediğim birsey olcak olursa o kendi işine devam et felan diyor bizim için
Bir kere görüştüğünüz adamdan nasıl emin oluyorsunuz :)

Evlilik sürecinde bir tarz konuları geçiştirip evlendikten sonra sorun yaşayan çiftler gördüm. Aynı duruma düşmeyin.

Alkol veya sigara gibi bir şey muhtemelen. O bırakmıyorsa sizin de kabul edebileceğiniz bir şey değilse ilerletmeyin bu hep sorun olur aranızda. Bu tip şeyleri aslında görüşmeye gitmeden öğrenmek lazım.

ikincisi ben biraz odunumdur sözünden hiç ama hiç hoşlanmadım. odun olan tipler genelde odun olduğunun farkında olmaz. Bu farkında heee o zaman neden insana benzemeye çalışmıyorsun, neden çabalamıyorsun? Kolayı seçiyor. Kaba, saba.. kırıp dökecek ben odunumdur dedim sana bilerek geldin deyip çıkacak.

bir sonraki nokta sizden istediği özveri hoşuma gitmedi. Şuan birbirinizin hiçbir şeyi değilsiniz ve birbirini bu şekilde engelleyemezsiniz. İşiniz için sabretmek beklemek zorunda. Beklemem triplerine girerse yol verin. Sizi isteyen adam 3 ay sabretmeli beklemeli. Zaten her dk görüşebilecek değilsiniz. Virüs var mesafe var aranızda.
Evet zaten görüşemiycez her dakika bunlarıda konuştum bakalım konu nereye varıcak artık.Odunluk konusunda çözemedim henüz muhtemelen benden öyle güzel sözler bekleme diyor :)

Evet zaten görüşemiycez her dakika bunlarıda konuştum bakalım konu nereye varıcak artık.Odunluk konusunda çözemedim henüz muhtemelen benden öyle güzel sözler bekleme diyor :)
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok saçma şu söylediği şey. Burası sevgi göstermiyor eşim, ilgi göstermiyor güzel söz söylemiyor ayrılacagım diyen kadınlarla dolu. O konulara bir bakın derim. Siz bu lafı hafife almışsınız ama baya sıkıntı bence adam.

Bir sürü şey yazıp hiçbir şey söylemediğiniz için sizi tebrik ederim. Sorununuzu anlamak ve yorum yapmak için fal kapatalım istiyorsunuz heralde.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok saçma şu söylediği şey. Burası sevgi göstermiyor eşim, ilgi göstermiyor güzel söz söylemiyor ayrılacagım diyen kadınlarla dolu. O konulara bir bakın derim. Siz bu lafı hafife almışsınız ama baya sıkıntı bence adam.
Hayır almadım asla oda kafamda soru

Ya işte bende ona aynısını dedim sonuçta konuşmamız gerekmezmi ciddiyse niyetimiz oturup alkolden değil zaten sadece bakalımki nedir ne değil benim demek istedigimde bu belki oda bendeki birşeyi sevmiycek yada ben onda bişeyi sevmiyecem demek istediğim buydu işte
Ama alkol konuyu bitirmiş zaten. Siz alkol istemiyorsunuz. O halde görücü usulü bitti.Neden çünkü şartlar uyuşmuyor. Dünya iyisi bir adamsa da uyuşmuyor çünkü alkol alıyor. Ama ben beğendim içmesin yeaaa demeniz bende -20 yaş civarı olduğunuzu hissettiyor ki bu yaştaysanız zaten evlenmeyin.

Bir sürü şey yazıp hiçbir şey söylemediğiniz için sizi tebrik ederim. Sorununuzu anlamak ve yorum yapmak için fal kapatalım istiyorsunuz heralde.

Adam alkol kullaniyormus. Konu sahibi de alkole karsi ve adamin onun icin alkolden vazgecip vazgecmeyecegini merak ediyor.

Enteresan hayatlar...

Sen daha ilk gün adama benim için alkolü bırakmanı istiyorum dersen, o da gelir sana iş için şehir dışına gitmeni istemiyorum der.

Sana söylenenin hadsizliğinin kendince farkındasın değil mi? O ne hakla sana karışabilir değil mi? İşte sen de ona karışamazsın. İlk gün adama bunu söylemeseydin, emin ol gitmeni istemiyorum demeye yüzü olmayacaktı. İlişkiniz sağlıklı değil.

Hayır almadım asla oda kafamda soru
Bir araba laf söylüyoruz hemen bir şekilde cevap verip geçiyorsunuz. Üzerinde düşündüğünüzü bile sanmıyorum. Siz kararınızı vermişsiniz aslında. O istedi diye işe gitmeyeceksiniz. O sizin için alkolu bırakmayacak siz istemeye istemeye bunu kabul edeceksiniz. Basite insirgemiş beyefendi alkolik değilmiş ‘sosyal içici’miş. İyi bulmuş bu lafı da.. sanki sizin için mesele alkolik olmasıymış gibi. Bir insan alkole hayır diyorsa tek damlasına dahi hayır der. Bu arada yarın alkolik olsa önünü almaya yetecek güç sizde yok bence. Zaten odunum da dedi çıktı işin içinden her şey yalap şalap olacak siz hep sinir olacak, mutsuz olacaksınız. Çünkü kocalar bitti.. tek bu kaldı.
Hakkınızda hayırlısı neyse Allah ona sevketsin sizi.

Hemen inanma değilki en fazla olmaz görüşmeyi ikimizde devam ettirmeyiz bana neden bunun icin yalan söylesinki sonuçta henüz bir bağ yok aramızda
Çünkü bazı erkekler köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor. Evlenince aaa ben bu adamla mı evlendim diyorsun.

alkol almasından kasıt ne peki ?
yani her gece zom olana kadar içen, için de kendini bilmeyen biri mi ? yoksa siz asla, zinhar içmemeli diye düşünürken keyfi olarak arada usturuplu tüketen biri mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X