Ve sonu geldi....

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
96
İstanbul
Konumu bilmeyenler için eski yazımı ekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/458142-kaynana-kaynadi.html

Bende kayınvalide çilesi yüzünden eşimden ayrılıyorum ayrılma kararı aldık yani aramızda bir sorun olmamasına rağmen. Bugün k.v beni aradı başta açmadım sonra açtım neymiş ne düşünüyormuş diye aman allahım kadın ara yapıcağına daha çok bozuyo ve bozdu konuşma şu

.... sen evi bırakıp niye gittin
Bunu soruyo olman mantıklı mı?
Madem gidicektin yemeğini çamaşırını hazırlayıp gitseydin Pazar gitseydin
Ben çamaşırlarını hazırlayıp gittim sordunmu eşime
Ben eve girdim çantan bile ortada duruyodu ev darma dağınıktı.
Sen kocanı seviyosan eve gel burası senin evin
Orası benim değil senin evin
Gelmiyosan boşanının kayınpederin diyoki o çocuk sadece onların değil mahkeme ne karar verirse o olur 7 yaşına kadar sende kalır sonra bende
Tabi tabiii boşanacaksak buna biz karar veririz. .... çocuğunu görüyor.
Çocuğa kim bakıyo
Annem tabiki
Annen yeni ameliyat olduğa
Annem gayet iyi
Baban bakıyo o çoçuğa
Anneannen baston gösteriyor
Bu mübarek günde insanların günahını alma
Bu mübarek günde geçen sene oruç tutmadığın halde iftara niye çağırmadın bizi
Fırsatmı verdin.

böyle saçma bir konuşma geçti aramızda hemen eşimle konuştum nedir bu hani sen annenle hiç görüşmemiştin ne oldu dedim eve bile girmiş dedim. eşyalarını almaya gelmiş güya.
sen annene babana eğer ben karımı seviyorum bu evden taşınıcaz karışmayın bize dersen susturursun demezsen hiçbir halt olmaz ben bunları çekemem boşanalım dedim bende şimdi aileme araya sokuyorum ben sahipsiz değilim babam bananı arayacak dedim sonra babam eşimi aramış sen kaç yaşındasın niye yuvana sahip çıkmıyorsun demiş.

sonra eşim bu saatten sonra orta yol olmaz ben evliliğimi kurtarmak için eğer aileme arkamı dönecekseö durur düşünürüm ben allahtan korkan biriyim dedi anne bedduası almak istemem dedi inana biliyormusunuz çok oldum... bu lafından sonra yalvarsanda ben sana dönmem dedim ailene arkanı dön demiyorumayrı eve çıkalım beni görüştürme o senin annen baban tabiki görüşüceksin dedim ve buna benzer muhabbetler devam etti ben çocuğu senden zaten almam dedi. böyle işte arkaaşlar allaha havale ediyorum onları bekar oğlu ve bekar kızı var ne diyeyim artık bilemiyorum şaştım dondum kaldım tek derdim kızım onu benden alırlarsa yaşayamam allahhım korusun....

Delikanlı erkek " boşandığında medeniyeti elinden bırakmayandır"
umarım bu süreçte çocuğunuzla beraber çok yıpranmazsınız.

eşinizin bi ailesi olabilir ama artık siz de eşiniz ve bebeğinizle bi ailesiniz

Son düzenleme:
Annesine karşı bu kadar fedakarsa siz ve bebeğiniz için de bir takım fedakarlıklar yapmalıydı.
Siz kayınvalidenize düşman mı olmak istediniz sanki burda yuva dağılıyo kaynana hala iftarmış evmiş şuymuş buymuş diyo

valla her dediğine sanane deyip telefonu suratına kapayıvericektiniz böyleleriyle çene yarıştırılmaz çünkü...

Üzüldüm canım herşeyin hayırlısı olsun... İnşallah en kısa zamanda en az zararla atlatırsın...

valla her dediğine sanane deyip telefonu suratına kapayıvericektiniz böyleleriyle çene yarıştırılmaz çünkü...

eşin sana ve kızına sahıp çıkabılecek yapıda bırı değil sanırım..

hakkında hayırlısı olsun

Çok üzüldüm ya inşallah bebeğin sende kalır. Kanunları bilmiyorum ama, bilen biri varsa iyi olurdu.

Gelmiyosan boşanının kayınpederin diyoki o çocuk sadece onların değil mahkeme ne karar verirse o olur 7 yaşına kadar sende kalır sonra bende

Şu sözün üzerine bu kadınla bir daha konuşulabilir mi?
Evliliğiniz üzerinizde ne kadar hak sahibi olma isteğini bir cümleyle anlatmış işte
Çok çok haddini aşmış

Ya eşin ailesinin sen olduğunu anlayamamış malesef. Kaldı ki bir de evladı var ve evlat herşeyden öte olur değil mi? Ayrı eve çıkmak neden sırt dönmek olsun ki ne biçim bi yaklaşım bu yaa.. Bende kaynanamla anlaşamadım eşime ya taşınırız ya da giderim ben dedim ev aldık ve 1 ay sonra taşınıyorum inşallah. Aynı şeyi yaşadığım için sana dur yapma etme diyemiycem malesef.. Seni, çocuğunu, yuvasını, huzurunu koruyamayan koca olmasada olur doğru yoldasın canım...

Anne bedduası almamak icin, esini ve evladını bırakıp gitsin! Anne baba bedduasından korkuyorda yuvasını bırakıp gitmekten hic mi korkuyor.
Allahım ya bu anneler babalar neden böyle?
Hic mi korkmazlar yuva yıkmaktan?
Hakkınızda hayırlısı olsun.

işte kayınvalide yüzünden yıkılan bir yuva daha ve bir çocuk daha allah hepsini bildiği gibi yapsın bunların hesabını vercekler er yada geç

velayet işi o kadar kolay değil kayınvalideniz huzurunuzu kaçırmak için öyle diyor

yani eşim almam diyor ama ailesinin aklına uyar diye korkuyorum alamazlar dimi 1 yaşındaki kız çocuğunu ha birde diyoki kız çocuğu bu babaya düşer çok güüldüm...

umarm eşin bir an önce aklını başına toplar yuvasına sahip çıkar
3. şahıslar yüzünden bir yuva yıkılmamalı

canım kızın yaşında ufaksa zaten velayeti sana verilir yada seni zor durumda bırakıcak bir şey yapmadıkları sürece karşı taraf sana verirler kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…