- 5 Mart 2020
- 176
- 167
- 18
- 30
- Konu Sahibi dertliaslan
-
Çok sevindim :) kurtulun o manyaktanAlem ecelden ölür ben dertten öleceğim.. Daha önce evini terkeden oldu mu neler yaşadı? Eşini değilde anne babasının evinde sorun yaşayıp ayrılan?
Bir anne, öz anne evladına kendi öz kızına or***pu der mi, namussuz, namusu sokakta kalmış, benim evimden s*git... Asla anlaşılamayan, hayatı zindan eden ve açık açık ben böyleyim evlendikten sonra da asla değişmem, ben kıskanc baskıcı bir adamım, ben babamdan böyle gördüm diyen bir nişanlı...www.kadinlarkulubu.com
Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım
Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla...www.kadinlarkulubu.com
Daha önce açtığım konulardan. Özet geçeyim bir nişanlım vardı çok problem yaşıyordum annem ayrılmamı fiziksel ve psikolojik şiddetleri ile karşıydı, tehdit ediyordu dua et baban duymasın seni öldürür evden atar diye. Babamla da zaten bir sorun yaşanmıştı bana para lafı yapmıştı aramız bozulmuştu konuşmuyorduk uzunca bir süredir ve kendisi yurt dışında çalışıyordu. Gerek ben anlatırken babama çok kızgın olduğum için olumsuz ifadeler kullandığım için gerek buradaki arkadaşlar tabiki yazdıklarıma dayanarak babama eleştiride bulunduğu için (tabiki benim yazdıklarıma Karşı haklı tepkilerdi) bu konuyu açma gereği duydum
Babamla konuştuk her şeyi anlattım ve babam bana “Sen bir insanla evlenmek istemedikten sonra feriştahı gelse evlendiremez seni benim evimden alamaz” dedi ❤
bizim aramızda ne sorun olmuş olursa olsun her şeyin yeri başkadır. Ben senin babanım ben varken kimse sana karışamaz baskı yapmaz el kaldıramaz dedi. Bunu git ona ilet babamla her seyi konuştum bundan sonra adam olacaksan bana karışmayacaksan elini kaldırmayacaksan bi süre daha görüşürüz bakarım ama bana en ufak bi yanlış hareketinde babam seni öldürür de dedi. istemiyorsan da git bugün ver yüzüğü bitir ben babamla konuştum ve kesinlikle kabul etmiyor de sana bi şey yapacak olursa da beni ara onu mahvederim dedi. Yine ne varsa babamda varmış Allah razı olsun
Çok haklısın bende öyle düşünüyorumesimle ilgili dert ettigim ne varsa bakiyorum nisanlilikta demolarini yasamisim aslinda.. belli etmis huyunu suyunu.. ben gormemisim gormezden gelmisim. konunun detaylarini bilmiyorum. ama siddet vs varsa kurana el bassa yeminler etse adam vazgecmez.. belli ki altinda yatan psikolojik sorunlari var. saglikli birey siddet gosterir mi birine? bu sefer evlenince daha fazla siddet gorursun bilerek geldin cunku. aradaki perde yirtildi..
Çok sağolunÇok sevindim senin için, konularını hatırlıyorum. Lütfen kurtul o manyaktan asla adam olmaz, nikahtan sonra da kurtulman zor olur.
Ben aslında bir kaç gün önce bir tartışma sırasında attım yüzüğü istemiyorum seni dedim seni hayatıma aldığım güne lanet olsun dedim ama sonra özur diledi hediyeler aldi ağladı sizladi ara ara konuşuyorduk. Ne bitmiş gibiydi ne devam ediyordu. Ben sinirle yüzük atmıştım da eve gelince annemden çok kötülük ggördüm Ayrılacağım diye. Sonra bir şekilde babamla konuşana kadar bekledim ışte çünkü annem babamın bildiğini ve onunda kendisi gibi düşündüğünü ayrilirsam evden kovacagini söylemişti.ama işin asli Çok baska çıktı babamdan o destek sözleırini duyunca rahatladım. Arayıp buluşacagim ayrılacağım. ZOr olacak tabi babam ne kadar destek olsada o yurt dışında yaşıyor ben annemle kalıyorum onunla aynı evde yaşamam işkence olacak. Her gün kovmaktan beter ediyor. Ya bi tarafını kır ootur düğününü bekle ya da benim evmden git diyor içtiğim suyun yediğin ekmeğin lafını yapıyor zor bir hayat olacak yine. Nişanlım kafası=annemAyrıldın mi devam mı?
Annem için öyle düşünmüyorum ama babam öyleBaba ve anne bamabaskadir bazen ilgisiz sevgisiz gorunseler de degerleri onlar bu dunyayi terk ettikten sonra anlasilir asla annenize ve babaniza yuklenmeyin her ne olursa da onlar evlatlarini atmaz
Çok sevindim senin adına. Verdin mi peki yüzüğü geri. Nişanlın ne yaptı? Anlat da içimizin yağları erisin haha
AlmAdım zaten arabasında bıraktım hediyeleri. Haklısınız. Annemden o kadar kötülük gördüm ki o yüzden bazı şeyler normal geliyor bazen nişanlım annemden Daha iyi geliyor gözüme hatta. Babama dayımın falan söylediklerini anlattım sen benim kızmsın sen istemiyorum dedikten sonra bu işe ben müsade etmem isteyen konuşsun dedi. Bir de affedersem ve ilerde yine sorun olursa babam belki bu kez ben nişanlıyken sana ayrıl dedim ayrılmadın deyip bu kadar destek olmayadabilir. Ah keşke su virüs muhabbetleri olmasaydı babamın yanına giderdim. Yanıma gel diyor ama şu durumda ne mümkün vize alabilmek yurt dısına cıkabilmek ofYanlış anlamayın ama hala görüşmeniz, hediye vs verince kabul etmeniz vs çok yanlış. Tereddüt etmeyin, arada kalmayın, siz mutsuzsunuz ve adam sizin annenizin size yaptığı davranışları tekrar ettiğinden normalde bir insanın vereceği tepkiyi veremiyorsunuz. İstemiyorum diyip, eşyalarını kutuya koyun. Evinin önüne bırakın, kaçın. Psikopat biri sizi ikna etmeye çalışacak. Sizi sadece kandırmak için söylemeyeceği, yapmayacağı yok. Sizi tehdit eden birinden be bekliyorsunuz? Lütfen annenize de size söylediklerine rağmen sert tepki vermediğiniz için her seferinde aynı şeye davranıyor. Anneniz ve nişanlınız aynı kafada hasta insanlar. Dayı vs de araya giriyordu. Bitti tek kelime duymayacağım diyip bir daha be aynı konuyu konuşturun ne de kendiniz muhatap olun. Yarın bir gün bu kadar aşamadan sonra yine kandırılıp annenize yaranmak için evlenirseniz her türlü dayağı, şiddeti yersiniz ve babanız da uzaktan size ulaşamaz. Lütfen iyi niyetli olmayın. Bencil olun bir kere!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?