Ve yine ben

Çocuk Gelişimi mezunuysan bi kreste çalışıp çocuğunu da o krese verebilirsin.. teyzene maddi yük olmazsan cocuga da bakmayacak ise Hayır demez belki..

iyi de yurttan kaçarak evlenmişti bildiğim kadarıyla. memurluk hakkı devam ediyor mu?

konu sahibi :eğer reşit olana dek yani 18 yaşını doldurana dek yurtta kaldıysan kesinlikle sınavsız memur olabiliyorsun sen.nisan ayında e-devlet üzerinden açılan kadrolara başvurulabılıyo yanlış hatırlamıyorsam.sen bulunduğun ilde ki sosyal hizmetlere git durumunu anlat belgelerini götür .yurttta kaldığına dair diploma kimliğin vb. gibi.sonra ptt den e- devlet şifresi al .e devlet uzerınden başvuru yapacaksın çünkü memurluğa lise mezunu olsan bile hizmetli tezmizlik gibi kadrolara bile başvur.çünkü memur maaşı her halukarda yüksektir geçimini sağlar senin.emeklililık hakkın sağlık hakkın olur.Allah yardımcın olsun

18 yaşını mutlaka yurtta bitirmek lazım .konu sahibi bilgi verirmisin reşit olunca mı ayrıldın yurtttan

Birine bel bağlayarak olacak iş değil .
Yardım alacaksanız devletten yarım alacaksınız
Arayın 183 ü anlatın durumu bakın bakalım size nasıl destek çıkabiliyorlar .
183 size iş eğitimi , kalacak yer , boşanma , çocuk için kreş konusunda da yardımcı olur .
Allah yardımcınız olsun ...

konu sahibi çıkmak zorundayım netten şimdi eğer şartların uygunsa bukonuda sana arkadaşlardan araştırıp yardımcı olacağım

Evet canim 18 yasinda ayrildim. Cok iyi o zaman canim bi arastiriyim. Tesekkur ederim

Aradim canim ama cok ic acici seyler duymadim acikcasi. 183 de 153 e yonlendirdi zaten

Canlarim hepinize ayri ayri cok tesekkur ediyorum. Bugun cok dusundum yengemgili aradim ve elini etegini cekmisler benden tamamen. Oturdum kagida yazdim artilarini eksilerini olacaklari alacagim maasi harcamalarimi hepsini dusundum kurguladim. Esim olacak gelince oturup adam gibi enine boyuna konuscam. Baktim olumlu bundan sonra konusmicam istedigi olcam bakalim ne olacak. Ama bu arada is memuriyet kres falan ayarlicam para biriktircem bos durmicam yani. Haa baktim olumsuz hadi canim sen yoluna ben yoluma dicem

Arastiriyorum canim. Is konusunda birsey yok daha memurluk icin falan arastiricam basvurcam ama kres 18 aylik kizimi almiyor ve 750 tl istiyor
Canım aklıma şey geldi evde çocuk baksan kocan gelmeden gelip alırlar
Hem çocuğuna bakmış olursun hem birikim yapmış olursun

Canım aklıma şey geldi evde çocuk baksan kocan gelmeden gelip alırlar
Hem çocuğuna bakmış olursun hem birikim yapmış olursun

Geldigi saatler hic belli degil canim. Cok buyuk risk almis olurum. Hemde devamli burada calismiyor genel de sehir disinda calisiyor ve ayda 4 5 gun gelip evde kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…