- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Bende teyzeyim yiğenim canım,ciğerim böyle bi durumda olsa 1 saniye düşünmem yanıma alırım...
İş bakın..
Sonra ucuz bi kreşte bulursunuz..
Pek birşey anlamadım konunuzdan.Muhtemelen eski konularla bağlantılı ama hepimiz eski konularinizi takip edemeyiz.
Birilerinin bakımına mı muhtacsiniz? Yaşınız kaç? Yurtta ne işiniz var?
Sığınma evleri hapishane değil ki neden çıkamayasınız?
Siginma evine gitsem disari cikmama izin vermezler islerimi halledemem.
Yurtta yetişenler memur olabiliyor diye biliyorum ben.
Bi araştır istersen. Evde iş yapmaya başla bir süre bu arada hem memurluk işini hem de başka işler araştır bebeğin biraz daha büyüyene kadar.
dışarıda ne işiniz var ki?
Is ve kres arastirmak acisindan
oraya aldıkları kadınların bu ihtiyaçlarını düşünüyolardır zaten.
Kusura bakma canım eski konularını çok bilmiyorum ama boşanma davası açıp nafaka istesen vermez sanıyorum...Ben o kadar durmak istemiyorum canim bu evde ama cesaretim yok
Kıyamam ya takip ediyorum konularınızı dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor çaresizlik ne zor şeySelam kizlar. Biliyorum bu ara cok konu actim ama konusacak birilerine o kadar cok ihtiyacim var ki anlatamam. Arkamda destek olan dayim yengem yengemin kizi var ya gerci dayimin dusuncesini bilmiyorum ama diger ikisi sabret demeye basladi. Teyzem zaten Allah lik. Yurt muduru falan konusurken teyzeme sordular batsinbudunya ya bakabilecek misiniz diye (sanki ben milletin evinde kalip herkesten para dilenicem) o da elimizden geldigi kadar bakariz demisti. Mudur de Allah icin soyle a. hanim dedi teyzem de ne dedi biliyor musunuz batsinbudunya burada diye oyle soyledim dedi. Simdi teyzemin damadi kaza gecirdi evde. Teyzemi aradim dun niye boyle soyledin arkamda olmayacak misin dedim suan olamam dedi. Sadece teyzemin oglu destek veriyor bana suan. Herkes bir bir cekildi arkamdan. O kadar caresiz kaldim ki. 10 gun oldu bu arada eve geleli ama hala konusmuyoruz ayri yataklarda yatiyoruz zaten. Bu saatten sonra da benim icin hersey bitti ama nasil yapicam. 18 aylik bi kizim var. Dun 2 tane krese sordum alamayiz cok kucuk dediler ve 750 tl istiyorlar. Is yok guc yok para yok bi tane evladim var. Ben ne yapicam kizlar. Siginma evine gitsem disari cikmama izin vermezler islerimi halledemem. Diger yandan kimse beni istemiyor. Dayagimi kufurumu yiyip oturmali miyim bu evde mutsuz mutsuz. Memur olma sansim oldugunu da hic sanmiyorum. Rabbim kimsenin basina vermesin. Rabbim anne ve babalarinizi basinizdan eksik etmesin. Annem olsaydi simdi 1 dk dusunmezdim.
Kusura bakma canım eski konularını çok bilmiyorum ama boşanma davası açıp nafaka istesen vermez sanıyorum...
Bu arada tanıdıklarına danışıp onların da araştırmasıyla atıyorum yaşlı bakımı için falan birini arayan varsa bir süre öyle bir işte çalışsan çocuğunu da yanına alsan...
Bu arada para biriktirirsin hem kalacak yerin olur. Hatta boş zamanın kalırsa el becerin de varsa elden bir şeyler satarsın ya da bazı kozmetik ürünlerinden sipariş falan alıp satış yapsan??
Büyük bir şehirde mi yaşıyorsun? Araştıralım mı böyle bir iş??Ahh keske oyle bir is olsa canim
Kıyamam ya takip ediyorum konularınızı dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor çaresizlik ne zor şeyRabbim yar ve yardımcın olsun o kocanıda bildiği gbi yapsın kızınıda sana bağışlasın canım ....inş en yakın zamanda feraha erersin
Büyük bir şehirde mi yaşıyorsun? Araştıralım mı böyle bir iş??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?