Ve yine ben

Arastiriyorum canim. Is konusunda birsey yok daha memurluk icin falan arastiricam basvurcam ama kres 18 aylik kizimi almiyor ve 750 tl istiyor
2 yas altini hastanelerde bakiliyor diye biliyorum. Ucreti cok normal ,memurluk icin bekleme yapma derim o is belli olmaz. Yatili islerde calismak villanin temizlik isleri vs.. Gibi cocugunla kalabilirsin kabul eden olursa. Ucretleride iyi oluyor.

2 yas altini hastanelerde bakiliyor diye biliyorum. Ucreti cok normal ,memurluk icin bekleme yapma derim o is belli olmaz. Yatili islerde calismak villanin temizlik isleri vs.. Gibi cocugunla kalabilirsin kabul eden olursa. Ucretleride iyi oluyor.

Canim temizlik isi olmaz daha dogrusu kres harici cocugumun yanimda olan bi us olmaz. Kizim dirlik vermez cunku. Bide nasil hastanelerde bakiliyor anlamadim canim ilk defa duyuyorum

Yapmiyor iste kadin. Bi kac kisiyi soktu ise. Suan 3000 tl maas aliyorlar bu haksizlik yaptigi ama elden bisey gelmiyor
O nasıl ismis oyle.kafasina gore istedigini sinava sokup istedigini sokmamazlik yapamaz. Bildigim kadariyla yetistirme yurdunda kalan herkesin hakkı var o sınavlara girmeye. Sen bi de il müdürlüğüne sorsana canim. Öyle keyfi davranamaz. Dilekçeyle başvuru yap nedenini öğren niye hakkın yokmuş.neye istinaden imkanin yok diyor.Dilekceyle başvurup bilgi istersen cevap vermek zorunda.

O ise soktuklari sinava girmediler ki. Ben evlenip ciktigim icin sanirim.

O ise soktuklari sinava girmediler ki. Ben evlenip ciktigim icin sanirim.
Ya benim tanıdığım 2 kiz vardı yetistirme yurdunda büyüyen. Biri senin gibi 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuydu ışte onlar için yapılan sinava girmiş bu kurumda memur olarak başlamıştı.onun abisi de yetistirme yurdunda büyümüş o da aynı şekilde memur olmuştu. Diğer tanıdığım kiz orta okul mezunuydu sinava girmis adliyede hizmetli olarak baslamisti. Senin niye hakkin olmasin. Sadece okutma yok o sinava girme hakki da var. Sana müdür niye öyle demis anlamadım.acaba sinava vakti zamanında girmeyip evlendigin için o hakkını mi yitirdin hoş pek bin bilgim yok bu isin kuralı kaidesiyle ilgili.sen bence neden imkanin yok dedigini iyice bi sorgila.

Valla ben bu sinavlari da burada ogrendim zaten canim. Benim de bi bilgim yok acikcasi

konu sahibi arkadaşım boşanmasan bile şimdi geç olmadan muhakkak memurluk hakkını kullan .Maaşın olacağı için eşin seni ezemez artık.aynı davranırsa sana rahatlıkla boşarsın.pasif ve saf bir bayana benzemiyorsun.Ankara da bulunduğun ilçedeki kaymakamlığa git durumunu utanmadan açıkça anlat seni yönlendirirler nasıl memur olunacağı konusunda.Ama orda doğru kişilerle konuştuğuna emin ol.yetkisiz basit bir memurla konuşma sadece.İNSAN OĞLU ÇİĞ SÜT EMMİŞTİR.senni yalnız bilip faydalanmaya çalışan şerefsiz yüz de bir ihtimal bile olsa karşına çıkabilir.bi kaç kişiyle konuş orda .Israrcı ol.Hakkını ara.Nice iyi üniversite mezunları nice maddi durumu iyi aile çocukları memur olabilmek için yıllarca dersanelere gidiyor kpss lere giriyor.Sana devlet bir çok işe sınavsız girme hakkı vermiş kullan bunu.Eğer kullanmaz da iler de zor durumlara düşersen ozaman da senin suçun olur yaşadığın kötü hayat.Sana bir abla tavsiyesi konu sahibi

Su koca olacak sahis sehir disina gidecek. Ah bi gitse konusup herseyi arastirmaya baslicam zaten abla

Su koca olacak sahis sehir disina gidecek. Ah bi gitse konusup herseyi arastirmaya baslicam zaten abla
gider gitmez hemen dediklerimi yap .ben de arkadaşlara sorup daha ayrıntılı bilgi edineceğim yarın sana .Sen güçlü ol bir adım at gerisi gelir.İster boşan ister boşanma ama çocuğun ve kendin için kesinlıkle devlet memuru ol.okul hizmetlisi bile 3000 e yakın maaş alıyor.Ö zel de çalışırsan en fazla 1300 alırsın çoğu sigorta yapmaz o parayla çocuğuna bakamazsın kira veremezsin.Memur olursan kendine güvenin de gelir.Bugüne dek yaşadığın kötü hayatın acısını rahat yaşıyarak çıkarırsın.Kendin için değil evladın için yap bunu

Evet ablacim haklisin. Tesekkur ederim sagolasin

Konustum kizlar. Seni midem almiyo s.ktr git dedi senin gibi kadini bilmem ne yapiyim dedi kufur etti. Cok sinirlendi bende cocugu aldim iceri giderken tuttu kolumdan cekistirdi kolum kabardi ustumdekini cekince. Cocugu da kucagina aliyorsun vuruyum da ona da gelsin diye serefsiz karaktersiz dedi

aynen yurtta yetişen orta okul mezunuda memur oluyor konu sahibinin birçok hakkı var.

ah yavrum sende benim gibi yanlızmışsın ahh be biz kaderden yanlızız baştan ama olsun rabbimiz var senin çocuğun var yinede şükür et onun için ayakta durmak zorundasın benim hiçkimsem yok ana baba öldü bitek dayım vardı oda yaşlandı yok şimdi nolur sende bende öncelikle kendimize saygımız olsun iş maddiyat olur yeterki biraz cesaretin olsun aslında kimseye ihtiyacımız yok bizim evet buna önce kendimiz inanıcaz ayakta duracağımıza rabim okadar büyükki nasıl yardım edicek bak gör allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…