Ve yine ben

Anladim canim cok tesekkur ederim

Aradim ama bi sonuc alamadim 183 153 e yonlendirdi orayla konustum sadece siginma evine gidin dedi

Biz ya evlendiririz yada okuturuz ise sokma imkanimiz yok demis yengeme. Ama 4 5 kisiyi soktu
ya ugrasmak istemiyor demek ki . bak canim seni bu sekilde ise alan ya sigortani yapmaz ya da yok pahasina calistirir. devlet sana bu imkani vermis. memur olabilirsin pasalar gibi. akilli davran. ne o oyle ya evlenir ya okur. liseyi bitirdin degil mi?

Evet cocuk gelisimi mezuyum ve 7 sene kaldim orada

BIMER Eyaz ozaman. durumunu anlat herkesin basindan savdigini calismak istedigini anlat.
ya bu devlet seni atamaz anladin mi sen devletin ciocugusun. sacmaliga bak.

guzelim imkanin var. ankaradasin madem al cocugunu git aile bakanligina yetkili biri ile gorusmek istedigini soyle.
yada direk bakanligi ara. boyle olmaz boyle yasanmaz biliyorsun degil mi?
yurt mudurn isguzarmis ne diyim.

Aradim ama bi sonuc alamadim 183 153 e yonlendirdi orayla konustum sadece siginma evine gidin dedi
Tamam siginma evine gidin diye yonlendirmelerinde problem yok zaten. O kisi sana su an icin en kestirme yolu sunmus sonucta evde siddet var, bebegin var vs... Sen tekrar arayip yetistirme yurdunda buyudugunu memurluk hakkini kullanmak istedigini, yurt mudurunun gerekli yonlendirmeyi yapmadigini, yurtta yetismis biri olarak nasil bir yol izlemen gerektigini soracaksin. Siginma evine de yine git. Memuriyet icin orada ugrasirsin.

hay Allahim su baristirma manyaklari yok mu sevap isliyorlar akillarisira. Allah yardimcin olsun. Tekrar ediyorum sen devletin cocugusun sana bakmak zorunda bu devlet. sana is bulmak zorunda. yurt mudurunle birkez daha gorus ama once bakanlikla gorus. hatta onlar arasinlar. bak persembe gunleri meclis ziyaretci kabul eder. aile bakani kabul ediyor mu arastir randevu al gorus.. yapilamayacak seyler degil bunlar.

Diğer bütün konularında yazmıştık memur olmak için dilekçe ver yaşadığın şehirdeki il müdürlüğüne bu hakkını sonuna kadar kullan.

Yapmiyor iste kadin. Bi kac kisiyi soktu ise. Suan 3000 tl maas aliyorlar bu haksizlik yaptigi ama elden bisey gelmiyor
o kadın yapmayacak zaten aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvur bunun için yaşadığın yerde il müdürlüğüne dilekçe ver ankara da isen hele daha iyi senin için direk git.

Canim uye bulca yazmis ne yapman gerektigini. Hem ne guzel Ankara'dasin. Esin gelmeden dilekcelerini hazirla iletisim bilgilerini yaz ve yarin iki yere de git basvurunu yap. Sonra da dilekcenin ve basvurunu akibetini ogrenmek icin telefonla ara ya da direkt gidip sor. Bu isler boyle. Sen ugrasmayinca hicbir sey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…