- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
Bence şuan arkadaşlarının yanına gitme meselesinden çok eski sevgili olayını konuşman lazım[/QUOTbence unutamadi hala pesinde bana ole geliyo sogudum zaten iyice
Haklisin ama insanin aklinda hep bi supheO kizida takma kafana yeni evliyken malesef bazi erkeklerin akli eskiye gidebilir sana ve evliliginize alistikca unutur onu hic oyle kendini hirpalama seni sevmese evlenmez
Aynen ole keske onnla evleseydide gorseydi gelini kariyi anasindan emdigi sutu burnundan getirirdi valkaBenim anladim sevgili esiniz eski sevgilisini hala aklindan cikaramamis
Hergunmu bakar kardesine gorustugu erkeklere falan hergunmu bakar konustum kustu benimle iki gun konusmadiBayanlarda da var eski napiyo diye bakiyorlar oda oyle bakmistir cok huzursuzsan konus bunu
Aynen ole keske onnla evleseydide gorseydi gelini kariyi anasindan emdigi sutu burnundan getirirdi valka
Nisanlilik yasamadik bi ay konustuk ve evlendik biriyle konustugunu bilmeseydim kesinlikle evlenmexdim bunu onada soledimEşinin eski sevgilisini unutamadığını nişanlılık zamanınız da biliyor muydunuz ? Nede olsa evlenince ben unuttururum düşüncesiyle mi evlendiniz
Tanimiyorum anlattiklarina gore iyi biri deilmisTaniyormusunuz bu kisiyi
1 ayda tanışıp nasıl evlendiniz nasıl cesaret ettinizNisanlilik yasamadik bi ay konustuk ve evlendik biriyle konustugunu bilmeseydim kesinlikle evlenmexdim bunu onada soledim
Oda benim cahilliyim iste sonradan com dusundum cok buyuk aptallik yapmisim1 ayda tanışıp nasıl evlendiniz nasıl cesaret ettiniz
Aileniz karşı çıkmadı mı nasıl 1 ayda evlenmenize izin verdiOda benim cahilliyim iste sonradan com dusundum cok buyuk aptallik yapmisim
konusmayı denedın mıSlm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
Tabikide vermedi konusmuyolar benimleAileniz karşı çıkmadı mı nasıl 1 ayda evlenmenize izin verdi
Evetkonusmayı denedın mı
iste keske ole bi imkanim olsa o cikinca bende cikardim aileyle olunca olmuyo komsuya gitsem izin almk gerekiyo8senelik evliyim eşim sadece bir kere işten gelmesini beklerken ben arkadaslarla bowling oynamaya gidicem dedi tamam dedim napıyım. Sofra kurulu nasıl agarıma gitmişti. Laf etmedim trip atmadım oda tekrarlamadı. Belki de beni böyle alıştırdığı için garibime gidiyor. Cevremde evinde yemek yiyip dışarı kaçan okadar çok erkek varki. Kadınlar için normalleşmiş bu durum. Ama dışarı daki insanlara bağlı adamı eve bağlamaz zor allah yardımcınız olsun. Eğer sorun olmayacak ise o çıkınca sizde çıkın gezin. O gidiyorum mu diyor iyi bari bende bir sinemaya gideyim çıkışta kahve içer gelirim diyin. Nasılsa o yapmıyor bunu. Tabi duzeninizi bilmiyorum. Böyle bişey sizin ailede nasıl tepkisi görür.
Bir aylık adam için kaç yıllık ailenizi nasıl ezip geçebildiniz? Belki de ah aldınız. Ne bileyim kızım böyle bişey yapsa o kadar bozulurdum ki ağzımdan istemediğim şeyler bile çıkardı belki="Ebiricik, post: 44776649, member: 717235"]Tabikide vermedi konusmuyolar benimle
Belkide dedigin gibi ah aldim ondan mutlu olamiyorum ne yapsam begenilmiyo ne yapsam goze batiyo o dereceBir aylık adam için kaç yıllık ailenizi nasıl ezip geçebildiniz? Belki de ah aldınız. Ne bileyim kızım böyle bişey yapsa o kadar bozulurdum ki ağzımdan istemediğim şeyler bile çıkardı belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?