Ve yine yanlizim

O kizida takma kafana yeni evliyken malesef bazi erkeklerin akli eskiye gidebilir sana ve evliliginize alistikca unutur onu hic oyle kendini hirpalama seni sevmese evlenmez

Eşinin eski sevgilisini unutamadığını nişanlılık zamanınız da biliyor muydunuz ? Nede olsa evlenince ben unuttururum düşüncesiyle mi evlendiniz

Eşinin eski sevgilisini unutamadığını nişanlılık zamanınız da biliyor muydunuz ? Nede olsa evlenince ben unuttururum düşüncesiyle mi evlendiniz
Nisanlilik yasamadik bi ay konustuk ve evlendik biriyle konustugunu bilmeseydim kesinlikle evlenmexdim bunu onada soledim

8senelik evliyim eşim sadece bir kere işten gelmesini beklerken ben arkadaslarla bowling oynamaya gidicem dedi tamam dedim napıyım. Sofra kurulu nasıl agarıma gitmişti. Laf etmedim trip atmadım oda tekrarlamadı. Belki de beni böyle alıştırdığı için garibime gidiyor. Cevremde evinde yemek yiyip dışarı kaçan okadar çok erkek varki. Kadınlar için normalleşmiş bu durum. Ama dışarı daki insanlara bağlı adamı eve bağlamaz zor allah yardımcınız olsun. Eğer sorun olmayacak ise o çıkınca sizde çıkın gezin. O gidiyorum mu diyor iyi bari bende bir sinemaya gideyim çıkışta kahve içer gelirim diyin. Nasılsa o yapmıyor bunu. Tabi duzeninizi bilmiyorum. Böyle bişey sizin ailede nasıl tepkisi görür.

Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
konusmayı denedın mı

konusmayı denedın mı
Evet
iste keske ole bi imkanim olsa o cikinca bende cikardim aileyle olunca olmuyo komsuya gitsem izin almk gerekiyo

="Ebiricik, post: 44776649, member: 717235"]Tabikide vermedi konusmuyolar benimle
Bir aylık adam için kaç yıllık ailenizi nasıl ezip geçebildiniz? Belki de ah aldınız. Ne bileyim kızım böyle bişey yapsa o kadar bozulurdum ki ağzımdan istemediğim şeyler bile çıkardı belki

Bir aylık adam için kaç yıllık ailenizi nasıl ezip geçebildiniz? Belki de ah aldınız. Ne bileyim kızım böyle bişey yapsa o kadar bozulurdum ki ağzımdan istemediğim şeyler bile çıkardı belki
Belkide dedigin gibi ah aldim ondan mutlu olamiyorum ne yapsam begenilmiyo ne yapsam goze batiyo o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…