Evet kustukonusmayı denedın mı
Olur ama yediremiyorum kendime belki duzelir diye sabrediyorumPeki ayrilmak isteseniz aileniz destek olurmu?
Allah yardım etsin canım ozaman. Ya şu bari yeni evlenecek kızlar oturmayın 3 gün 3 ay bile kabul etmeyin aile ile oturmayı. Şimdi bu adamın evlilik dediği mantık gece yatma zamanı ozaman a kadar evin 5 bekarlığından farklı bir durum yokki heyecan yaşayıp evde durmak istesin. Sadece fazladan ev işi yapan biri var. Erkek gözü ile bakıyorum. Ben olsam böyle düşünür üm. Ama karı koca tek olsa bir çok çözüm yolu denenebilir. Kavga bile edilmez ki.Evet
iste keske ole bi imkanim olsa o cikinca bende cikardim aileyle olunca olmuyo komsuya gitsem izin almk gerekiyo
Evet mavga bile cikartsam benden suclusu yok hep ben sucluyum arasam neyapiyosun desem suc cikalim hava alalim desem suc ne yapmaliyim bilmiyorumki iyi davransam tepeme cikiyo surat yapsam suratsiz oluyorumAllah yardım etsin canım ozaman. Ya şu bari yeni evlenecek kızlar oturmayın 3 gün 3 ay bile kabul etmeyin aile ile oturmayı. Şimdi bu adamın evlilik dediği mantık gece yatma zamanı ozaman a kadar evin 5 bekarlığından farklı bir durum yokki heyecan yaşayıp evde durmak istesin. Sadece fazladan ev işi yapan biri var. Erkek gözü ile bakıyorum. Ben olsam böyle düşünür üm. Ama karı koca tek olsa bir çok çözüm yolu denenebilir. Kavga bile edilmez ki.
Ne diyim bilemedim canım ya çok üzüldüm. İşte o kv kp insan olsa çeker oğlunu sen bu kadını niye gezdirmiyor elin adamları ile geziyorsun derler ama insan olsalar zaten böyle birini yetistirmezler. Allah yardımcın olsunEvet mavga bile cikartsam benden suclusu yok hep ben sucluyum arasam neyapiyosun desem suc cikalim hava alalim desem suc ne yapmaliyim bilmiyorumki iyi davransam tepeme cikiyo surat yapsam suratsiz oluyorum
Tskederim bunu soylemen bile bana yetti saolNe diyim bilemedim canım ya çok üzüldüm. İşte o kv kp insan olsa çeker oğlunu sen bu kadını niye gezdirmiyor elin adamları ile geziyorsun derler ama insan olsalar zaten böyle birini yetistirmezler. Allah yardımcın olsun
Insan tabikide arkadaslariylada vakit gecirecek ama bunu haftada 4gun yapmicak evde olsa bile telefonlayine surekli gorusuyolar liseli asiklar gibiBu arada benim esim vardiyali calisiyor surekli evde bunaliyir ben gitmesine on ayak oluyorum yoksa arkadaslariyla haftada bir onlarda evli dokuz gibi evde olur en gec kahve kafe aliskanligi yok
Haklisin argik cocuk dusunecek halim kalmadi adama gore bekar gayati herseyden once geliyoO zaman biraz daha sabredin.Bence bu durum düzelmeden sakin cocuk yapmayin..Cocuk olursa bana veya eve baglsnir diye düsünmeyin cünkü genelde öyle olmuyor..
Keske bana gel goturuyum bi ellerini op dese dunyalar benim olurdu ama nerde bizim okuzde o yurekValla canim sen baya cikmazdasin bende beraberim ama ben istedigim zaman cikarim yada ne biliyim ben evde sikildigimi kv anlasa der hadi gidelim avm ye filan kizim var onunla cikarim kimseden izin almam ben gidiyorum derim merak etmesinler diye bende gurbet geliniyim ailemle hic sorunum olmamasina ragmen esimle iyi olmama ragmen kendimi kocaman bi boslukta hissediyorum allah sana sabir versin evliligin oturana kadarda bebek dusunme bence sonucta esinde olsa teksin ileride ailenle filanda barisirsin uzulme bir el opmeye bakar anne baba dayanamaz
Sen git canim annen baban sanki napicaklar en fazla niye geldin derler yani ondada arsizlik yaparsin esin belki seni arkan bosta kimseside yok eziyim diye dusunuyo ailen olsa bu kadar yapamaz emin ol benim annem16 saat uzaklikta yilda 2 kere gelir lafi acilirsa der sakasina kizimin canimi sikildi gelir aliriz aslan hibi babasi var diye seninde aslan gibi baban var hic bana kusler filan diye dusunme git ve barisKeske bana gel goturuyum bi ellerini op dese dunyalar benim olurdu ama nerde bizim okuzde o yurek
Belkide ondan bu kadar rahat herhalde barisicamSen git canim annen baban sanki napicaklar en fazla niye geldin derler yani ondada arsizlik yaparsin esin belki seni arkan bosta kimseside yok eziyim diye dusunuyo ailen olsa bu kadar yapamaz emin ol benim annem16 saat uzaklikta yilda 2 kere gelir lafi acilirsa der sakasina kizimin canimi sikildi gelir aliriz aslan hibi babasi var diye seninde aslan gibi baban var hic bana kusler filan diye dusunme git ve baris
Aynen bende camdan disari bakmaktan telefonla aramaktan usandim sabaha kadar gezecekmisSana hak veriyorum tabiki haftada iki gun normalde dort gun cok Peygamber efendimiz sav eslerinin hicbirini ihmal etmemis hep ilgilenmis bu erkekler bitane eslerini memnun etmeyi mutlu etmeyi bilmiyorlar halbuki disarda arkadaslariyla kahkahayla gulerken evdeki esinin boynu bukuk oldugunu hangi vicdanla umursamiyorlar bunun hrsabinin sorulmayacaginimi saniyorlar benim esimde hala gelmedi sohbete gitti ama her gelen araba sesine onu diye bakmaktan boynum agridi buda bana zulum ki ben takmayanim yani
Valla saat ikide aradim zorla eve getirdim hadi gec gelmesi sorun deil ben yuz veriyomusum evdekilerle ben yuzgoz oluyorum buda can yani sonuctaBenimki onikibucukta geldi msj attim onbes dakka sonrs geldi yarin konuscam gec gelme bidaha diye naxar degirdim adama sabaha kadat ne gezmediymis tam dayaklik ha tepkini goster izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?