Veda etmeliyim aşkıma(düşmanıma)...

hulusss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
602
53
98
İzmir
4 senelik iliskim 4,5 ay once bitti sevgilim bana tahammulu kalmadigini evlenemicegini evlenmek icin hazir olmadigini ve hayatini yasamak istedigini evlenmeden once yapmasi gereken yasamasi gereken seyler oldugunu soyledi.bir gun evlenmeyi veya bir iliski yasamayi dusunursede gelicegini ilk ve tek kisi oldugumuda uzerine basa basa belirtti.sonuc olarak ayrildik ben katlanilmasi zor acilar yasadim o hayatini yasiyor ben her gun evimde tek basima kivrana kivrana agliyordum yemeden icmeden kesildim isimi gucumu birakmak zorunda kaldim kpss ye hazirlaniyordum onu biraktim yani butun hayatim bir anda alt ust oldu benim.sonra bir gece kapima geldi indim cok ozlemistim onu bana gecicek dedi toparlicam kafami bende sensiz yapamiyorum dedi aci cekiyordu belliydi her halinden ama birsey vardi anlayamadigim beni doya doya optu sarildi kucakladi agladi onu beklicegime dair soz aldi benden son 1 ay dedi son bir kez daha tamam dedim beklerim.neyle gelirse gelsin raziydim cunku onsuz olmak ondan ayri olmak beni cildirtiyordu parcami diger yarimi geri istiyordum.onun icin 4 sene boyunca yapmadigim sey kalmadi hep basimin ustunde tasidim tasirdimda ama bitti iste istedigi zaman bitti ve ben dun aradim benimle konusmaya ayiricak 5 dakikasi dahi yoktu musait oldugumda ariyim seni dedi ona artik dayanamadigimi ve konusmak istedigimi soylememe ragmen beni hala aramadi.aradigimda benimle cok neseli konustu yok canim yok bitanem yok operim seni falan filan...sizden istedigim seye gelirsekte ona artik veda etmem gerektigini biliyorum gec bile kaldim ama ona karsi baska bir tutku baska bir ask var icimde karsi koyamadigim...aradigimda artik beni kaybettigini soylucem yuregim ve dilim bunu hic istemesede sizcede soylemem gerekir mi? Buna hazir olmadigimin farkindayim soylersem daha mi cok uzulurum dogru olan susup beklemek mi yoksa tamamen hayatimdan cikartip artik ne kadar aci ne kadar zorluk varsa cekmek mi? Onunla olsam mutsuz olacagimi bu gunleri unutamucagimi biliyorum ama onsuz olmayada yuregim el vermiyor yasamak istedigim onca sey var onunla planladigim hepsi icimde ukte kaldi icimde yara kaldi...askim degil dusmanim oldu bitirdi beni,mahfetti.buyuk ah ettim elbet cikar diyor herkez ama 4,5 aydir tek kotu gununu gormedim hep mutlu hep mutlu!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok aci cekmissin ve eminim onu beklemeye devam edersen daha da büyük yaralar alacaksın o yüzden bitti bile demeden bitir icinde yüreğinde her zerrende bitir onu..zor ama inan bana bunu basarabilirsin..

Cnn kusura bakma da adam seni garantileyip gidip gezip gezip sonra seni biraktigi yerde bulacagini bildigi icin böyle yapiyo se.ni cepte görüyo yani birak en fazla 1 sene cekersin acisini sonra karsina seni daha cok sevecek birini bulursun .evlendikten sonnra slklp bunalinca sen beni bekle ben 1 ay sonra döncemmi diyecek.yol ver gitsin hayatini yasasin.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arayıp tamamen bitirin 90 dk maçın uzatması en fazla 6-7 dk olur..

zor bir durum Allah yardım etsin canım ya. ama her şeyden önce onu sakin kafayla oturup düşünerek beyninde bitirmeye karar vermelisin. bu durumu kabullenince eğer ararsa konuşarak söyleyemezsen msjlada söyleyebilirsin. anladığım kadarıyla ondan hayır yok. kendin için zor kararı vermelisin zaman her şeyin ilacı. dediğim gibi beyninde bitirip kabullenirsen aşarsın durumu.

okudklarıma göre bu çocuk seni şimdiden böle mutsuz ediosa ve böle şeyler sölüosa ilerdede yapacktr böle biryle mutlu olunacagna inanmıyorum.bazn insan mantgnı dinlemeli zor olsada.güçlü ol.allah sabır versin.

Böyle gidip gelmelere ve seni her zaman beklerim ne olursan ol ne yaparsan yap kabul ederim gibi cümleleri sevgilinize fazla kurmayın..
Alışkanlık haline gelirse sürekli çeker gider tekrar gelir..
Bir bekleyenim var ne de olsa mantığıyla hareket eder ve acı çeken siz olursunuz..

Bence bitirin..

O sana görüşmediğimiz sürede 50 kızla yattım hevesimi aldım sana geldim aşkım dese, seve seve kollarını açar bağrına basarsın sende söylüyorsun.
Ona muhtaç hale getirmişsin kendini, sınavlardan vazgeçmek demek demek??
Kurban rolünden bir an önce sıyrılmalı işine gücüne bakmalısın.
Giden senin zamanın senin kariyerin olacak yoksa, buna izin verme lütfen.
Onun sana verdiği duyguyu verıcek bir suru erkek var, sanıyorsun ki o bir tane o dunyada tek ama öyle değil işte
Ondan milyonlarca senden bir tane var. Artık beklemeyı bırakmalı ve hayatına bakmalısın

Son düzenleme:
Cok aci cekmissin ve eminim onu beklemeye devam edersen daha da büyük yaralar alacaksın o yüzden bitti bile demeden bitir icinde yüreğinde her zerrende bitir onu..zor ama inan bana bunu basarabilirsin..

Beklemek belirsizlik cok daha kotu ama diyorum ki 3 gunde bir ariyor msj atiyor mektuplar yolluyor bana belki duzelir ihtimali bana hata yaptiriyor onunda farkindayim.

Yasiyorda zaten her gun baska bir yerde baska ortamlarda anca aklina gelirsem 3 gunde bir yokluyor bakiyor hala yerimdeyim gene gidiyor.o kadar cok istiyorum ki vazgecebilmeyi beni taniyan herkez ayni seyi diyor evlenince ne olucak o zamanda mi gidicek bilemiyorum iste keske alsa Allah askini icimden keske..

bu ne tezat? 4 yıl boyunca zorla mı çıkmış?
anlamadım yani. sıkılmış sanırım ama alışkanlık da yok değil.
o sizi avucunun içinde hep orada bildiği için rahat evet.
bana kalırsa bitirmek doğru olan. ama kararlı davranmalısınız yoksa olmaz..
dönecekseniz şans verecekseniz bile en azından bu sarsılmayı yaşamalı, böyle hiç bir şey anlayamaz. yani illa bi deneme yapmak istiyorsanız.
ama bence uzatmayın..
onunla beraberken yaşayacağınız acıları tek başınıza yaşayın. herkes böyle değil, dikkat ettiğiniz sürece önünüzde umudunuz var. bi yandan bile bile üzülmek bi yandan iyi olma ihtimali?
ne kadar erken yapabilirseniz o kadar erken rahata edersiniz..
biri için hele ki böyle biri için kendi hayatınızdan vazgeçmeyin, karşınızdaki bunu yapmıyor gördüğünüz üzere.

Son düzenleme:

Cnm unutulur benm arkadasimin basina geldi ayni sey ceyizi serildi oglan ben hazir degilim dedi gitti dügün iptal oldu kiz simdi evli bebegi bile oldu unuttu allah korumus beni diyo yani pisman olcan seyler yapma ayrilik acisindan daha cok aci cekersin.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendim tam anlamiyla bir karar veremedim acikcasi grip oldugumda dahi deliye donen,sarilirken Allaha sukreden,beni el ustunde tutan,vedalasirken hungur hungur aglayan adamimi sevdim ben hayatimi yasicam diyen adamimi.bu adam hangisi bilemiyorum ki canim...ama kurtulmam lazim bu ask degil illet oldu benim icin cunku.

Mutsuz olucagim garanti bir ondan suphem yok canim zaten.saol cok tesekkurler.

Ben ona sadece hayatina biri girmedigi surece kalbine bastan ayagina kadar tek yerine biri degmedigi surece ben seni beklerim bunalimin bitene kadar dedim.ama birinin oldugunu birak gormeyi hissedersem dahi seni silerim kimsede beni bir daha sana donduremez dedim.boyle birsey zaten olamaz benim kalbimde sen varken bu saygisizligi kendime yapamam dedi bende buna guvendim iste...

asla canim.asla kabul etmem bunu onada soyledim boyle birsey olmadigi surece kabul edebilirim oldugu an ne sen bana gel nede ben seni kabul ediyim haberi olmaz deme elbet duyulur dedim.bunu asla yapmicagini soyledi ama sor inanmadim yani cunku para var ortami var arabasi evi yakisikliligi hersey ote seytan tuyu var bunlara gelicekte milyon tane kiz var.inan elimde olmadan biraktim hevesim ve gucum kalmadi calismaya yaptigim tek sey uyumak fazlasi gelmiyor elimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…