Veda etmeliyim aşkıma(düşmanıma)...

O tezatligi bende sordum ona bana verdigi cevap ben suan yapamam seninle yoksa sen benim hayatimi gecirecegim kadinsin ama suan olmuyor katlanamiyorum dedi.ona gittigimi hissettirdigim gece kapima geldi zaten ama iste son 1 ay istedi benden simdi napicagima karar veremiyorum mutsuz olucagimdan adim gibi eminim bu hayat onunla bana aci vericek ama gercekten biz cokta guzel gunler yasadik keske aklima bunlar gelmese.o zaten hayatini doya doya yasiyor umurunda bile degilim ozgurluk tatli geldi ondanda donmuyor iste.yazik valla 4 sene az bir sure degil cok alismisim cok baglanmisim simdi sanki dunyada bir ben kalmisim gibi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım.. normal durumunuz..
fakat doğruyu biliyorsunuz, mantığınızla hareket etmeye çalışmalısınız.
zor tabi ki fakat siz direttikçe unutmak için sabır gösterdikçe zamanla azaldığını göreceksiniz. ama isterseniz olacak bu.
kendi mutluluğunuzu düşünmelisiniz o nasıl bunu yapıyor?
hayırlısı olsun hakkınızda :)

Bence de bu kangren olmuş ilişkiyi bitirmenizin vakti gelmiş geçiyor bile Aklı sıra sizi yedekte tutmaya çalışıyor ben gezerim tozarım hayatımı yaşarım nasıl olsa sen bana aşıksın benim için ölüyosun sen bi kenarda dur baktımki senden iyisini bulamadım sonra sana döner ben sensiz yapamadım sensiz nefes alamıyorum der iki tatlı kelimeyle gönlünü alır sonra kaldığınız yerden devam edersiniz o gezip tozduklarıda yanına kar kalır Bunu kendinize yapmayın en iyisi ona seninle konuşmak istediklerim var diyin sizi dinlerse sorunlarınızı anlatın dinlemezsede bir daha kesinlikle arayıp sormayın o aradığı zamanda dönüş yapmayın yada kesin bir dille sizi kaybettiğini dile getirin.. Kendiniz için yapın bu iyiliği..

dün aradın hala bu saat oldu vakit bulup aramadı mı?
ben olsam irtibatımı keserim aradığında bile gerek görmem açıklama yapmasına, kendim de yapmam. cevap bile vermeyin, merak etsin. böyle kafaya göre ilişki olmaz, yazık size. inanın ki ayrıldığınızda kafan bu kadar meşgul olmaz, böyle hergün beni ne zaman arayacak, arayacak mı diye günler geçer mi?
sizi cepte tutmak istiyor. ne yerden ne yardan vazgeçiyor.

Son düzenleme:
Resmen senle oynuyor.baska kizlarla yatip kalkmak grzmek istiyor besbelli..ecliligi dusundugumse sana gelirirm demesi bucyuzden.ona seni sildim benimle oynama de.sevgini icine gom.seninle oynuyor.guclu oldugunu goster

Bende hayatimi yasicam.grzicem tozucam de .ve istmersende yap

Zaten artik oyle yapmayi dusunuyorum artik bitmesi veya devam etmesi gerekir.gerci bu saatten sonra devam etmemeside gerekir cunku gercekten artik ona cok kizginim ben ofkem beni deli ediyor ofkemi kusup bu isi noktalamam gerekiyor.cok aci cekiyorum cok hirpalandim beni en cok uzen seyde aslinda onun bu kadar gaddar olmasi goruyor duyuyor bir kere olsun uzulmedi halime insanin vicdani hic mi sizlamaz ?

Zaten ayriyiz canim biz suan yani sevgili degiliz ama iste bagimizi kopartamadik bir turli o geldi ben gittim derken bir turlu ayiramadik hayatlarimizi.cok yogun calisiyor sozum ona bana ayiracak 5 dakikasi dahi yok ne yazik ki.

Guclu olsam gostericemde zaten olamiyorum ki bir turlu.yatsin kalksin ne diyim cok ahimi aldi cok buyuk ah ettim ona Allah katindada onu asla affetmicem.aradiginda bitiricem zaten bu isi insallah bu sefer guclu durabilirim karsisinda.

Benim eski sevgiliminde bazı özellikleri böyleydi ilgisizlik gibi kısa süre önce ayrıldım.. Kural şu onu "umursamayacaksın" çünkü umursadığın değer verdiğin zaman seni çantada keklik gibi görüyor buna izin vermemelisiniz öfkenizi kusmak ona öfkelendiğinizi göstermek bile onun egosunu tatmin etmektir o yüzden bunu yapmayın bunun yerine onu aramayın sormayın yeterince sakin olun onun üzerine yoğunlaşmayın sizi seven size değer veren birini mutlaka bulucaksınızdır yada öyle biri sizi en olmadık zamanda bulucaktır.. Şimdi yapmanız gereken derin nefes alın sakin olun öfkelenip kızmayın o bunları bile hak etmiyor siz değerlisiniz ve sizi anlayabiliyorum o atmadıkça aramadıkça kendizi yiyip bitirmeyin onsuz eminim daha güzel bir hayatınız olucaktır ben böyle düşünüyorum.. Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin.

bir erkek kafaya koyduysa iki eli kanda dahi olsa vakit yaratır. hepimiz biliriz.

Haddinden fazla ilgisizligi...dayanilmaz bir hal almisti zaten sevgiliykende ama yinede sesimi cikartmiyordum gecer evlenince duzelir diye beni hic ama hic umursamiyor sanirim gozunde tek degerim yok ama o zaman neden aglaya aglaya kapima geldi neden donucem dedi neden sensiz zaten yapamam dedi tirlaticam valla kafayi.

bir erkek kafaya koyduysa iki eli kanda dahi olsa vakit yaratır. hepimiz biliriz.

Ben o erkegin sadece elinin altindaki biri oldugum icin bana ayiracak vakti yok anca cani sıkılırsa.

Ben o erkegin sadece elinin altindaki biri oldugum icin bana ayiracak vakti yok anca cani sıkılırsa.

işte buna izin vermeyin zaten, o da bunun farkında. ben olsam, bana hiçbiryerden ulaşmasına izin vermezdim. taş basın bağrınıza, geçecek, zaman neleri geçirmiyor ki.

Evet çok için acıyacak ama bence bu riski almalısın.. Bak aslında kendin demişsin 'geldi oda acı çekiyordu belliydi benden beklemem için söz aldı'
Kilit aslında burası o sözü senin tutacağından emin, hayatını yaşıyor. Çünkü sen şuan elinin altındasın, çantada kekliksin. Sen ona kaybettin diye bir konuşma yaparsan o birşeyleri anlayıp tutuşacaktır. Kaçan kovalanır ne de olsa. Şimd sen ona bir konuşma yap ve hayatına devam edeceğini seninde yaşamak istediğin şeyler olduğunu söyle. Kısasa kısas yani. Emin ol dayanamayacaktır içip içip arar en yakın zamanda. Bir yerde okumuştum 'erkekler kendilerinden sonra hayatlarına kaldığı yerden devam eden kızları asla unutamazlar' diye. Sonra yana yakıla döndüğünde bakarsın icabına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benden bu gune kadar bir kere dahi suphe duymadi onu sevdigimi ne olursa olsun ondan ayrilmicagimi adi gibi biliyordu cunku.ona artik soylemem gereken seyler oldugunun farkindaym ama o cesareti bir turlu toplayamiyorum bulamiyorm kendimde.ben cok aciz bir kadinim onun gozunde.ne olursa olsun ondan vazgecmeyen onu kosulsuz seven ve ne derse ikiletmeden yapan.keske onu bu kadar sevmeseydm cok sevmek cok hata yaptiriyor insana.ozlemek kadar kotusude yok aradigi zamanlarda o sesini duyar duymaz yasadigim duyguyu anlatabilecegm kelime yok bende.ama artik kalbi bir kenara birakmam gerekiyor umarim yapabilirim umarim guclu durabilirim.

Ya bak böyle düşünme işte. Ayrıca emin ol bunu yapman onu senden uzaklaştırmayacak,onu sana getirecek. Suan kaybetme korkusu yok seni her kosulda kaybetmeyeceğini biliyo. Evlenmeden yasamak isteyeceğim şeyler var ne demek onunla bununla günübirlik ilişkiler,boş boş takılmak falan. Ters köşe yap ben çok düşündüm ve ondan bundan bana gelmiş bir adam beni haketmez yapamam de bende artık hayatıma yoluma bakıcam çok düşündüm herkes için hayırlısı de ne biliyim işte kendince söyle bubları ona. Emin ol o kaybetme korkusuyla bi u dönüşü yapacak ve eskisinden daha iyi daha ilgili olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Onu hayal etmeyi birak.sana yalan soylemis.evlenmeyi istedigi tek kadin sen olmayacaksin.o yuzden salla gitsin.hayatina bak.yasamaya eglenmeye..bu hayat kimse icin ertelemeye gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…