- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Gule gule kullan tatlim kupalarla nevresim takimi cok uyumlu olmus cok begendim ya
canımm benim nevresim takımı soleyden :)
erkeklerin dünyasıyla bizim dünya bir değil yavaş yavaş alışıyolar iştebenim sevdiceğimde tantitoni de bardak kapakları var ya rekli renki slikon ona sinir oluyor o söylendikçe mantığını anlamaya çalıştıkça ben gülüyorum
Haha benimkide sacma bulmustu ama ben kavgaliyken aldim birakmadim isimi sansa :) evet gercekten cok farkli bu yuzden tartisiyoruz surekli beni dinlemiyosun ikimizin evinden bahsediyorumbdiye ben baska ne konusucam seninle diye oyle yiyoz birbirimizikaca aldin peki canim
bugün evde olunca a101 e gitmeyi kendime borç bildim 2 su bardağı 1 çay seti 1 şekerlik aldım
Eki Görüntüle 909099 Eki Görüntüle 909101
peçeteler
Eki Görüntüle 909104 Eki Görüntüle 909105
kupalar
Eki Görüntüle 909107 Eki Görüntüle 909108
nevresimimi de ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 909109 Eki Görüntüle 909110
bugün evde olunca a101 e gitmeyi kendime borç bildim 2 su bardağı 1 çay seti 1 şekerlik aldım
Eki Görüntüle 909099 Eki Görüntüle 909101
peçeteler
Eki Görüntüle 909104 Eki Görüntüle 909105
kupalar
Eki Görüntüle 909107 Eki Görüntüle 909108
nevresimimi de ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 909109 Eki Görüntüle 909110
ya hepsi çok güzelll walla özendim keşke bi daha çeyiz düzsem :) aldıklarını güle güle kullan..
Canım bunların hepsi birbirinden şekerlerr.Çok cicilermiş tatlımmmm güle güle kullann
Kuzucum hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan
Kupalarına bayıldımmmm, nerden aldın diye sorsam :26:
Kupa çanavarıyım ben bir ara buraya kupalarımı da ekleyeyim bak iyi geldi aklıma
ay canım eklesene kupaları görürüz bizde ne güzell. kupalar geçen renkli askıları aldığım züccaciyeden canım
Eklerim yakında tinkerim
Semt pazarlarını bir dolanmam lazım belki ben de rast gelirim bu güzelliklere
bence bulursun bebeğim bulamazsan da haber ver
bunlar da daha elime geçmeyen yeni cicilerimmm
8 tane aldım bu kaplardan 5 tane 1 numaradan 3 tane 2 numaradan inş doğru gönderirler
3 lü olanı kahve kutum yaparım türk kahvesi filtre kahve nescafe falan koyarım . 5 liler de baharatlık olacak galiba
Eki Görüntüle 894822 Eki Görüntüle 894823 Eki Görüntüle 894824
.
bugün aliexpressten aldığım saklama kapları geldi soranlar için ben memnun kaldım 17 günde geldi ezik falan bir şey yoktu gayet güzel paketlenmişti cesaret edemeyenlere öneririm
Bugün Büşümle telefonda konuştuk, bana aliexpress'i anlattı ve sağolsun alışveriş yapmam noktasında cesaretlendirdi
Bakalım ben de minik bir alışverişle ilk denememi haftaya yapıcam inşallah tinkerim, benim topikte duyururum inşallah
Ne kadar güzel bunlar böyle ya güle güle kullan canım
Bu site dolar üzerinden ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?