vee tinkerbell in çeyizleri:)

Haha benimkide sacma bulmustu ama ben kavgaliyken aldim birakmadim isimi sansa :) evet gercekten cok farkli bu yuzden tartisiyoruz surekli beni dinlemiyosun ikimizin evinden bahsediyorumbdiye ben baska ne konusucam seninle diye oyle yiyoz birbirimizi kaca aldin peki canim

çok güzel olacak inş canım evlerimiiz o zaman iyi ki her şeyi almışsın aldırmışsın diyecekler yani inşalllaaaaah 90 tl canım fiyatı

Kuzucum hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan

Kupalarına bayıldımmmm , nerden aldın diye sorsam :26:

Kupa çanavarıyım ben bir ara buraya kupalarımı da ekleyeyim bak iyi geldi aklıma

Kuzucum hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan

Kupalarına bayıldımmmm , nerden aldın diye sorsam :26:

Kupa çanavarıyım ben bir ara buraya kupalarımı da ekleyeyim bak iyi geldi aklıma

ay canım eklesene kupaları görürüz bizde ne güzell. kupalar geçen renkli askıları aldığım züccaciyeden canım

bugün aliexpressten aldığım saklama kapları geldi soranlar için ben memnun kaldım 17 günde geldi ezik falan bir şey yoktu gayet güzel paketlenmişti cesaret edemeyenlere öneririm

bugün aliexpressten aldığım saklama kapları geldi soranlar için ben memnun kaldım 17 günde geldi ezik falan bir şey yoktu gayet güzel paketlenmişti cesaret edemeyenlere öneririm

Bugün Büşümle telefonda konuştuk, bana aliexpress'i anlattı ve sağolsun alışveriş yapmam noktasında cesaretlendirdi

Bakalım ben de minik bir alışverişle ilk denememi haftaya yapıcam inşallah tinkerim, benim topikte duyururum inşallah

konuşmanızın üstüne denk gelmiş bakalım neleer bulup çıkartacaksın aradan çok merak ediyorummm bebeğim çok hoşuna giden şeyleri link atarsın di mi özlemcimm

Ne kadar güzel bunlar böyle ya güle güle kullan canım

Bu site dolar üzerinden ya .

Canım çok tatlıymış kutularınnnn Güle güle kullann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…