- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Kuzucum çok iyi fiyata denk getirmişsin, geçen bir arkadaşın topiğinde diyordum bazen alışveriş siteleri bile feci kazıklıyor, çarşı pazar mağaza gezmek lazım fiyatları iyi takip etmek lazım cidden
Aşk dolu mamalar yiyin bunlarla
Canim ben simdilik balik tabagi falan dusunmuyorum ihtiyacim olursa evlenince alirim :)
süt koymasan da su koyarsın cam şişeye herşey konur :) çok ciciler güle güle kullan..misal ben dolaba sürahi ile su koyamıyorum hiç, sürahi cam olsa bile şişeler gibi ağzı sıkıca kapanmadığından sanki suyun kokusu tadı değişiyor..illa cam şişeye koyucam.. senin bu şirin şişelerden su içmek ayrı keyifli olur..:)
tatlım güle güle kullan çok güzelmiş yeni cicilerinn
hepsi çok güzel canım.....Allah güle güle kullandırsın............biev takımlarına bittim..........
şu doğrayıcın nasıl kullanışlı mı.............
bi yerlerde kalp gördükçe çok mutlu oluyorumm canımmaşkk dolu sofralarda kullanalım inşallaaaah
ama anladım ki canım markafoniden falan alışverişi yapılmazmış bu kalpli sosluk internette 18 lira yaaa:S ben yarı fiyatına aldım
Kesinlikle bazı ürünlerde indirim yapıyolar ama çoğu üründe yapmıyorlar..
Dikkatli olmak lazım...
inşallaah kuzum o günler gelsiiiinnnartık çok beğenmedikçe alışveriş sitelerinden bir şey almaycağım canım hem daha fazla ıvır zıvır almamış olurum:)
Çokk güzelmiş yaaaaaa
Aslında en iyisi alışveriş sitelerine hiç girmemek, ben girince alıcak şey mutlaka buluyorum
Bazen öyle bir nefis muharebesi yaşıyorum ki kendimle görmen lazım tinkerim
Çok güzeller canım bende nişanlıma söyledim o alıcak insallah
Nedir bunların bizden çektiği
bugün evde olunca a101 e gitmeyi kendime borç bildim 2 su bardağı 1 çay seti 1 şekerlik aldım
Eki Görüntüle 909099 Eki Görüntüle 909101
peçeteler
Eki Görüntüle 909104 Eki Görüntüle 909105
kupalar
Eki Görüntüle 909107 Eki Görüntüle 909108
nevresimimi de ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 909109 Eki Görüntüle 909110
Canim gule gule kullan hepsini :) yalniz o nevresime bayildim nereden aldin onu bakem
Benim sevdicegimde alir almasina son zamanlarda aldiklarimi neredeyse o aldi fakat cogu seyi gereksiz goruyo cildirtiyo beni ama bikeren bile alma demedi sagolsun bizim gibi prensesler aliyorlar alsinlar bi zahmet :)
Biz burda onlar icin ney nerde en ucuz diye dolanip duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?