vee tinkerbell in çeyizleri:)

inşallaah kuzum o günler gelsiiiinnn artık çok beğenmedikçe alışveriş sitelerinden bir şey almaycağım canım hem daha fazla ıvır zıvır almamış olurum:)

annnem de aynısını söyledi canım :) cam sağlıktır senin gibi ben de sürahiyle dolaba su koyamam zaten . şişe hangi amaçla kullanılacak merak ediyorum:)

hepsi çok güzel canım.....Allah güle güle kullandırsın............biev takımlarına bittim..........

şu doğrayıcın nasıl kullanışlı mı.............

teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız:) doğrayıcı da inan hiç sevmiyorum inşallah kullanışlıdır çünkü soğan doğramayı sevmiyorum:)

Kesinlikle bazı ürünlerde indirim yapıyolar ama çoğu üründe yapmıyorlar..

Dikkatli olmak lazım...

Kesinlikle bazı ürünlerde indirim yapıyolar ama çoğu üründe yapmıyorlar..

Dikkatli olmak lazım...

canım az buçuk artık bir şeylerimi tamamladım ya o yüzden gözüm açıldı artık her gördüğümü almıyorum yoksa kazıklandıkça kazıklanacağım valla. hem daha istoça gelicemmm

inşallaah kuzum o günler gelsiiiinnn artık çok beğenmedikçe alışveriş sitelerinden bir şey almaycağım canım hem daha fazla ıvır zıvır almamış olurum:)

Aslında en iyisi alışveriş sitelerine hiç girmemek, ben girince alıcak şey mutlaka buluyorum

Bazen öyle bir nefis muharebesi yaşıyorum ki kendimle görmen lazım tinkerim

Çok güzeller canım bende nişanlıma söyledim o alıcak insallah

Nedir bunların bizden çektiği

ya canım valla sağolsunlar gördüğüm kadarıyla beylerin hepsi anlayışlı hevesli yuva kuuruyoruz hepsi farkında biz de bir aydır sevdiceğimle ayrı şehirlerdeydik çeyizle alakalı bayağı hediye almış bana parça parça vereceğim belki biraz oyalarım seni diyor

Canim gule gule kullan hepsini :) yalniz o nevresime bayildim nereden aldin onu bakem
Benim sevdicegimde alir almasina son zamanlarda aldiklarimi neredeyse o aldi fakat cogu seyi gereksiz goruyo cildirtiyo beni ama bikeren bile alma demedi sagolsun bizim gibi prensesler aliyorlar alsinlar bi zahmet :)
Biz burda onlar icin ney nerde en ucuz diye dolanip duruyoruz

Son düzenleme:

canımm benim nevresim takımı soleyden :)

erkeklerin dünyasıyla bizim dünya bir değil yavaş yavaş alışıyolar işte benim sevdiceğimde tantitoni de bardak kapakları var ya rekli renki slikon ona sinir oluyor o söylendikçe mantığını anlamaya çalıştıkça ben gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…