Veee 'son'a geldik... Hayırlısı

benim en sinir oldugum sey insanlarin birbirini degistirmeye calismasi oldugu gibi kabullenilmesi cok kotu uy varsa ekvet degisecek ama illa butun herseyiyle kendi kalibina uysun ne demek

Evet Doğulu; ama ben de doğuluyum( doğma büyüme istanbul olsa da geldiğimiz yer Doğu) . Ben özgürlükçü bir ortamda büyüdüm. Kız çocuğuyuz diye ne giyimimize karışıldı, ne gezmemize tozmamıza. Çünkü aile terbiyemiz, ahlakımız vardı, yasak getirilmedi diye cozutmadık yani. Onun ailesinde ise kızkardeşinin giyindiği şey için her kafadanbir ses, üzülüyorum kıza. Diyorum ki benim bu adamdan kızım olsa o da aynısını yaşayacak, küçük yaşında bike denize gittiğinde mayo giyinemeyecek. Bınlar bana göre çok normal şeyler. Neden kızımı baskıcı bir ortamda, özgüven yoksunu bir birey olarak yetiştireyim ki

Emin olun, şimdikinden daha kötü olmayacaksınız.Yeni hayatınızda hep mutlu olun.
Şimdikinden daha kötü olur muyum bunu zaman gösterir. Evet ilk başlarda kötü olurum, çünkü kurulan hayaller vardı, laf anlatılacak eş dost komşu var, benden daha çok üzülecek aile büyüklerimiz var. İlk zamanları atlatırsam evet dediğiniz gibi şimdikinden daha kötü olacağını sanmıyorum. İşim var, çevrem var, ailem var beni hayata bağlayacak. En azından kaybettiğim özsaygımı yeniden kazanabileceğim. Hayatım boyunca en hafif küfrü bile ağzına almayan ben, bu evlilikte zaman zaman ağır küfürler ettim ama eşime değil kendime. Güçlü yapımla övünen ben zavallı , aciz birine dönüştüm. Karşımdaki adam bana hakaretler yağdırırken, 'git,istemiyorum seni' derken gittim sarıldım, ağladım, eve geri döndüm. Çok gurursuz davrandım, o benim eşim dedim, ona niye gurur yapayım ki diye düşündüm. Sonunda yüzsüz ben oldum. Ve kendime saygımı yitirdim.

hatırladım sizi.
siyasi görüşünüzü bile söyletmiyordu anlayış göstermiyordu size.
ne yazıkkı bu adamın kafası değişmez. çevrenizi değiştirmenizi deneseniz. ailelerden işe çevresinden uzak bir yerde nasıl olur acaba bu adam

Mesele arkadaş , aile çevresi değil ki. Çevresinde kendini gibi de var, benim gibisi de var. Ailesinden zaten uzaktayız. Yılda en faxla iki defa görüşebiliyoruz. Adamın kendisi böyle.

Günaydın herkese, durum güncellemesi yapayım dedim. Annemle mihayet konuştum. Aldığımız ayrılma kararından bahsettim. Tabii önce nasihatlar verdi, neden deyip durdu. Ben de evliliğin en başından bu yana yaşanan ne varsa aklıma gelen saydım. Şiddete varan hırpalanmalarım dahil. İkna oldu sayılır. Artık göndermem onun yanına diyor. Anlatırken hiç mi hiç ağlamadım, gayet soğukkanlıydım. Anladım ki içimde hiçbir şey kalmamış.

gelişme var mı

gelişme var mı
Hayır, gelişme yok. Bir haftadır ailemin yanındayım. Yarın eşimin de katılacağı babam hariç kendi ailemin hazır bulunacağı son bir konuşma yapacağız. Annem ilk başta ikna olmuş gibiydi, ama şimdi beni kararımdan vazgeçirmeye çalışıyor. Evlilik bu, hemen bitirilmez, biraz ayrı kalın gibi şeyler söylüyor. Babama söylemeye hem çekindim hem de annem buna engel oldu. Bir hafta içinde eşim ne aradı ne sordu. Sadece annesi ile bir kez telefonda konuştum. Kesin kararlıydım, ama durumu bilenlerden bazısı diyor ki 'biz neler yaşadık da sabrettik düzeldi.' Bazısı ise 'bu adam düzelmez, ayrıl gitsin.' Umudum yok aslında, hep yaşanılanlar geliyor gözümün önüne. İstemiyorum ben bu adamı. Bakalım hele bir yarın olsun, merak ediyorum nasıl konuşacak, kendini nasıl savunacak? Yine benim koca sözü dinlemediğimi, kıyafetlerimden konu açarsa, milletin önünde aramızda kalması uygun olan tartışmaları sayıp dökerse iyice emin olacağım ki bu adamdan hayır gelmez.

Güncellemeyi okuyup yorum yapar mısınız?

Bence uzatma kararsizlikta yasama kimse degismez asla ben o sansi verip dondum binpisman oldum simdi baba evinde bosanmayi bekliyorum bir insan nryse o

Bence uzatma kararsizlikta yasama kimse degismez asla ben o sansi verip dondum binpisman oldum simdi baba evinde bosanmayi bekliyorum bir insan nryse o
Teşekkürler yorum için. Geçmiş konularımı açıp okudum yine, tekrar içim soğudu. Dua ediyorum hayırlısı olsun diye. Ya da rüyamda bana işaret olabilecek bir şey göreyim istiyorum. Yok. Yarın davamız var.

toplanmıştınız nasıl geçti o gün?
Toplandık evet. Heyecan ve sinirle elleri sesi titreyerek konuştu. Annemlere anlattıklarımı o da anlattı,olaylara kendi açısından yaklaştı. Kaba üslübunu, hırpalamalarını kabul etti, bu konuda hatalıyım dedi ama kızınız beni bı raddeye getiriyor dedi. Ben, çocuk ruhluyum,beni idare etmek çok kolaydır, suyuma gidildiğinde lafıma zıtlaşılmadığında sorun çıkamam dedi. Bizimkiler onu dinleyince bazı konularda ona hak verdiler. Kilo vermişti, çok çökmüş görünüyordu. Haline üzüldüm. Kararlıyım ,boşuna konuşuyoruz dedim o ortamda. Bir saatten biraz fazla durdu, ben kararlı konuşunca gitti

Anlasmalimi bosaniyosunuz? Bende kendisi farkli sehirde dava ac dedim acmamis 1 aydir ailemde beni suclar tavir icindeler cunku oncekinde cok destek olup guvendier ben nsptim duygularimin esiri olup gittim ve sonuc degismedi biran once bitsin istiorum nasil yapmaliyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…