Veee 'son'a geldik... Hayırlısı

sizin de mi benzer sorunlar

Excada hanıma sormuştum. Konu sahibi ben yeni evliyim çok tecrübem yok ama şans vermelisiniz gibi hissettim siz de yeni evlisiniz galiba

zaten öyledir hep kendilerinde hata yoktur.
biz koca sözü dinlemiyoruzdur.
bizde de öyle hatta dinlesende yaranamazsın. dinlesende dinlemiyo olur.

kimse kimseyi idare etmek zorunda değil. bakıcımısınız siz onu çocuk gibi idare edeceksiniz..sen kendi kararlarını veremiceksin onun istediği gibi hareket ediceksin hep oldu paşam...
hakaret eden kimse idare edilmemeli.hem kendinin dinlendiğini zanneden erkekte çok doyumsuz oluyor.

bizde de öyle hatta dinlesende yaranamazsın. dinlesende dinlemiyo olur.

hakaret eden kimse idare edilmemeli.hem kendinin dinlendiğini zanneden erkekte çok doyumsuz oluyor.
Evet tartışma anlarında hakaret ediyor,küfrün alasını söylüyor. Farkında bunun, tövbe ediyor, söz veriyor pişman oluyor ancak diline hakim olamıyor

Excada hanıma sormuştum. Konu sahibi ben yeni evliyim çok tecrübem yok ama şans vermelisiniz gibi hissettim siz de yeni evlisiniz galiba
Ben de 1.5 yıllık evliyim ama ne cicim ayı gördüm be balayı. Hepsinde tartışmalarımız oldu. Çok şey yaşandı şu kısacık sürede. Artık umudum yok. Umudum yok diyorum ama onu görünce öyle zayıflamış ve çökmüş üzüldüm. Baktı ki ben geri adım atmıyorum ne yapacağını şaşırmış durumda, dün başvuruyu yapıyoruz adliyede hala konuşuyor bir inatla yapıyorsun diyor. Bu sabah da mesaj atmış, rüyasında görmüş önce kavga etmiş sonra barışmışız ben için için ağlamışım,sarılmışız(rüyada) ben de aynı gece rüyamda gördüm bizi, iyi şekilde. Off Allah'ım ne yapmalıyım?

Yok benim 4 sene oldu ama yarisi aile yaninda gecmistir bir turlu duzelmedi psikolojisi bozuk kufur hakaret anlayiszlik vb....cok direndim ama olmadi..kimse degismez..sadece oldugu sehremi gitmem gerek dava acmak icin yoksa bulundugum yerden anlasmali acabilirmiyim?

İçinizden ne geçiyorsa buna emin olun onu yapın.
hakkınızda hayırlısı olsun.
kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama yeterince uğraştıysanız içiniz de rahat olacaktır zaten.

Bu koca lafını dinlemiyor evli olduğum halde hiç işltmedim bunları hangi kişiler kullanıyor merak ettim , sanki kadın kölesi ,erkekte efendisi ,
bunları işitmek insanı evlilikten soğutur herkes kendi iradesinde hür doğmuş hür ölecektir , tartışılır sonra bir noktada karar verilir kadına sen birey değilsin düşünemezsin demek bu , buda insan onuruna aykırı bir durum , bence hemen ayrılın, vicdansız erkeğe vicdanlı davranmayın

Reactions: anu
Bulunduğun şehirde de açabilirsin, eşimin ikametine 1 ay içinde celp gider

Çocuk olmadan ayrılacaksanız ayrılın. Eğer ayrılmazsanız ve çocuk olursa ilerde daha çok şeye katlanmak zorunda kalırsınız. Çünkü erkekler değişmiyor yada ben eşimi değiştiremedim. 6 yıllık evliyim. Bizimde her şeyimiz farklı mehzebimiz, siyasi görüşümüz, hayata bakışımız. Ve artık eşim beni sevmiyor, hatta utanıyor ( bir kavgada söylemişti) 2 oğlum var biri 5 biri 1 yaşında. Onlar var diye biraz daha dayanayım diyorum. nasıl olsa şiddet yok, küfür yok, aldatma yok. ama aşağılama, küçümseme, psikolojik şiddet bolca...6 yıllık evliliğimden şunu anladım ; Seni değiştirmeye çalışan bir erkekle hayat paylaşılmaz. İyi düşün kararını ver.

Kendinizi , yaşadıklarınızı anlatmanız bana yol gösterici olacak. Teşekkürler. Zaten şans da versem iki yıl üç yıl düşünmüyorum çocuk

bunca sıkıntıya rağmen allah sabrını veriyor yol gösteriyor ama değilmi size?
bazen kaderden kaçılmıyor, yani kaderi mutlak değişmiyor... yaşanacaksa yaşanıyor istemesende.

bizde de eşim nebilim karışır giyimime bende çok rahat büyüdüm ama annesi babası çok rahat bizimki biraz kıskanç mesela fazla sahiplenici. ama erkek arkadaşlarıma iş yerinde karışmaz siyasi görüşümüz aynı ama farlı bi düşünceyi savunsam tepki vermez veremez zaten. nebilim hafif maçodur ama benim düşüncelerimde baskındır. çoğu konuda bana danışır ortak karar veririz. onun onaylamadığı birşeyi yaptığımda olur ama çok isteyipte sırf o istemiyor rahatsız oluyor diye yapmadığımda..
bunları anlattım fikir olur diye.. yani dengeli olursa insan yürütebiliyor anlaşıyorsun ama hep bana hep bana olmaz olamaz soğursun sende..

kendine saygın kalmaz en önemlisi.. sen kendin bir bireysin nasıl hareket etmen gerektiğini başkasının fikir ve yönlendirmeleriyle yaparsan çok mutsuz bir hayat seni bekler..

Sanırım yeni evlisiniz. Son bir şans verirseniz ne kaybedersiniz. Bence onunla son bir kez konuşun. Tabi ki kimse değişmez. Ama belki zamanla birbiriniz anlamayı ve birbirinize sabır göstermeyi öğrenirsiniz. Okuduğum kadarıyla sevgiyle ilgili bir sorununuz yok.

Canim sen ilk önce annen yada babanla birlikte nüfus müdürlugune gidip ikametini mahkemem icin baba evine aldiracagim de ve biran önce avukatla görüşüp davani ac. Sen bir yollara mi para vericeksin. Bırak o surunsun o yollarda.

Bende bosaniyorum gecen hafta yaptim islemlerimi. Esime kalsa ben birde onun oldugu sehre gidip gelicekmisin mahkemeye

beyefendi senden madem utanıyor neden boşanmıyormuş acaba sordun mu.. çok kızdım eşine şuan..

mesela benim eşim arada erkek adam muhabbetlerine girer.. klasik olanlar ama tatilde bikinide giyerim. teknede güneşlenirken sırf ben orta bikinili dolaşmayayım diye bütün hizmetleri ayağıma yapar yavrum :) ama bana daha bikere bikini giyme demedi.. ki 55 yaşında k.validem hala giyer.. demem o ki kendince kıskanç ama benim sınırlarımı çok müdahele etmez..
bende ona saygı duyarım geçinip gideriz.
eğer sınırlarının çok alışıldığını kendi kararlarını veremediğini gerçekten ileride düzelmeceğini düşünüyorsan doğru yoldasın..
ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun canım. huzurlu olduğun şeylerden vazgeçme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…