İşte dediğim gibi kötü bi dönemde oldugum için aklıma bile gelmedi kendi derdime zor düştüm toparlanıp aramaya kalktıgım zaman da bu face muhabbeti oldu bu saatten sonra aslaaramam zaten cok kırıldım..Dogum gununuzu tasinma stresiyle unutmustur belki.
Siz arayip yerlestin mi nasilsin diye sorup, birde samimi bir sitem etseydiniz dogum gunumu unuttun diye.
Buralara gelmezdi konu bence.
Belkide o sizden bir tasindin hayirli olsun demenizi bekledi.
Yazilarida ustunuze alinmayin, insanlar sosyal aglarda verip veristiriyor :)
Evet haklısınız da işte ben cok duygusal bi insanım burdan kaybediyorum bi insanla seviyeli olursun meraba meraba olursunama bu kadar samimiyken tamamen küsüp bi de cocuk gibi laf sokuşturmalar cok moralimi bozuyor yakıştıramıyorum cok seviyesiz geliyoHatalı olduğunuz tek nokta hala onunla konuşmaya çalışmanız bence.
Eşimden başka kimsenin yokluğu beni etkilemez ama cok sinir bozucu bi durum haksızlığa uğramaya tahammül edemiyorumÇoğu insan böyle karsisindakinden sonuna kadar arkadaşlık dostluk bekler görür kendi hiçbişey yapmaz kaybedince de kızar vefasız der.. ben hiç muhatap olmam yerinizde olsam.. yokluğu sizi etkilemeyecekse boşverin olmasın. .
Bi msj atıp hissettiklerimi söylesem sonra da ilişkimi kessem içim rahatlıcakEşimden başka kimsenin yokluğu beni etkilemez ama cok sinir bozucu bi durum haksızlığa uğramaya tahammül edemiyorum
İçime atıp büyütecegime yazayım gitsin dimiAnlattiğin gibiyse sende hiçbir hata yok ki, tamamen komşun vefasız çıkmış. Birde ustune sana gönderme yapıyor. Bence ne düşünüyorsan,ne hissediyorsan a dan z ye yaz ve gönder.içinde kalmasın.geçenlerde bende buna benzer birşey yaşadım.sineye çekeyim dedim önce ama olmadı.duramadim.içimden geçenleri yazdım.gönderdim.sana dert olacağına o da düsunsun.hatasının farkına varsin.
Tabi ki yazayım hemenÇok merak ediyorum yazdığı şeyi çok özel değilse söyler misiniz ?
Sizi hatalı görmüyorum, karşı taraf kendini çok belli ediyor..
Kesinlikle yaz bence. Ben hakliyim da o yüzden sesi çıkmıyor sanmasin. Herkes hatasını anlasin. Belkide konuşunca orta yolu bulursunuz. Bende çok duygusalim.herşeyi kafaya tasarım.anlıyorum seni..İçime atıp büyütecegime yazayım gitsin dimi
İşte şimdi cok karıştı kafam 1. İçimi döküp kenara cekilip rahatlamalımıyımKesinlikle yaz bence. Ben hakliyim da o yüzden sesi çıkmıyor sanmasin. Herkes hatasını anlasin. Belkide konuşunca orta yolu bulursunuz. Bende çok duygusalim.herşeyi kafaya tasarım.anlıyorum seni..
Canım eğer böyle bir sevginiz varsa size yazmış. Alınmanız doğru ki ve bu kişinin gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin. ''İnsancıklar'' demek ne demek ? Edepsizlik diz boyu. İnsan yapılan iyilikleri düşünür eder, kahvenin hatırını düşünür. Şuna bakar mısın resmen ''İnsancık'' demiş. Birde ergenler gibi sonuna '':))))))))))'' eklemiş.İlkini silmiş heralde bulamadımm vefayla ilgiliydi.. Onda jetonumdüşmemişti zaten üstüme alınmamıştım bu ikincisi.. Ben kedi köpek delisiyimdir evde kedi falan besliyorum facede de hep kedi köpek paylaşırım herkes benle panter emel diye dalga gecer hayvan delisiyim diye etrafında da başka kimse yok öyle hem vefasız hem hayvansever:) ben de bu sefer alındım doğal olarak
Gercekten malın mülkün hiç önemi yok yeterki suistimal edilmiyim hatta cok severim yardım etmeyi yeterki kıymeti bilinsin karşılık olarak tek beklentim güler yüz ve samimiyet böyle olunca da kendimi kullanılmış gibi hissediyorumYa ben komşudan bişi istesem ki çok mecbur kalmasam istemem. Onu ilk fırsatta öderim. Bu arkadaşın çıkarcı biri. Kendi her şeyi yapar, ister. Sen bişey işte binbir bahane bulur. Zaten aklı başında insan Facebook'tan falan sitem etmez. Durduk yere hemde. Bence isabet olmuş. Böyle insanlar cokta lazım değil insana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?