Iyy pekte ukalaymış.. Nedir o yazdıkları..İlkini silmiş heralde bulamadımm vefayla ilgiliydi.. Onda jetonumdüşmemişti zaten üstüme alınmamıştım bu ikincisi.. Ben kedi köpek delisiyimdir evde kedi falan besliyorum facede de hep kedi köpek paylaşırım herkes benle panter emel diye dalga gecer hayvan delisiyim diye etrafında da başka kimse yok öyle hem vefasız hem hayvansever:) ben de bu sefer alındım doğal olarak
gercekten zaten en cok o kelimeye üzüldüm artık kimseye güvenim kalmadı böyle insanlar yüzünden.. zaten ailemle aram cok iyi degil mesafeli olmak zorundayım( dr tavsiyesi)Canım eğer böyle bir sevginiz varsa size yazmış. Alınmanız doğru ki ve bu kişinin gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin. ''İnsancıklar'' demek ne demek ? Edepsizlik diz boyu. İnsan yapılan iyilikleri düşünür eder, kahvenin hatırını düşünür. Şuna bakar mısın resmen ''İnsancık'' demiş. Birde ergenler gibi sonuna '':))))))))))'' eklemiş.
Iy hiç sevmediğim insan tipi. Size önerim sakın sakın yazmayın. O kadar sevinir ki mesajım alınmış diye. Sakın takmayın siz güzel güzel mutlu paylaşımlar yapın daha çok kötü olacak dostla ilgili şeyler paylaş yeni arkadaşlıklar kur en kötü mesaj bu olacak ona.. ve sizi eninde sonunda arayacak.
Ben yazmadan duramazdim. Tabi böyle çocukça face duvarına değil. Adam gibi bi msj döşerdim. Çünkü yazmadikca içimi dökmedikçe dusunur ve kendi kendimi yerim. Sen de oyleysen yaz kurtul. Bidahada pas verme.İşte şimdi cok karıştı kafam 1. İçimi döküp kenara cekilip rahatlamalımıyım
2. Yoksa hiç üstüne düşmeyip seviyemi bozmayıp sinir olmaya devam mı etmeliyim bi el atın hatunlarım:)
Eğer yazarsanız cidden seviyesine düşüp kendisini sevindireceksiniz. Size şiddetle tavsiye ediyorum lütfen sakın yazmayın. Gerekirse şu sosyal medyadan uzak durun. Kafanızı dinleyin boş verin kişiliğini, karakterini belli etmiş ona şükredin. Gerçekten edepli şekilde yazsa cevap verin diyeceğim ama resmen ''İnsancıklar.'' demiş. Yazdıkça ve o size cevap verdikçe çok çok kötü olacaksınız. Uzak durun sizden ses seda işitmedikçe size dönecektir.Ge
gercekten zaten en cok o kelimeye üzüldüm artık kimseye güvenim kalmadı böyle insanlar yüzünden.. zaten ailemle aram cok iyi degil mesafeli olmak zorundayım( dr tavsiyesi)
Bi tek eşim var o da bıktı benden o kadar yapıştım ki ona yalnızlıktan adamın özel bi yaşam alanı kalmadı:)
biraz düşünücem bu konuyu farklı yorumlardan dolayı benim de içim içimi yiyo döşeyip sinirimi atmak istiyorum bi yandan da seviyemi bozmak istemiyorum cok kararsız kaldımBen yazmadan duramazdim. Tabi böyle çocukça face duvarına değil. Adam gibi bi msj döşerdim. Çünkü yazmadikca içimi dökmedikçe dusunur ve kendi kendimi yerim. Sen de oyleysen yaz kurtul. Bidahada pas verme.
Evet bi de işin bu kısmı var cevap verdikce daha cok sinirim bozulcak vermese daha da bozulcakEğer yazarsanız cidden seviyesine düşüp kendisini sevindireceksiniz. Size şiddetle tavsiye ediyorum lütfen sakın yazmayın. Gerekirse şu sosyal medyadan uzak durun. Kafanızı dinleyin boş verin kişiliğini, karakterini belli etmiş ona şükredin. Gerçekten edepli şekilde yazsa cevap verin diyeceğim ama resmen ''İnsancıklar.'' demiş. Yazdıkça ve o size cevap verdikçe çok çok kötü olacaksınız. Uzak durun sizden ses seda işitmedikçe size dönecektir.
.Eşimden başka kimsenin yokluğu beni etkilemez ama cok sinir bozucu bi durum haksızlığa uğramaya tahammül edemiyorum
Sen onun gibi seviyesiz yazmicaksin zaten. Haddini bildir ve hafifle. Dusundukçe kendine ediyor çünkü insan.bu benim fikrim.karar senin tabi ki..Bi
biraz düşünücem bu konuyu farklı yorumlardan dolayı benim de içim içimi yiyo döşeyip sinirimi atmak istiyorum bi yandan da seviyemi bozmak istemiyorum cok kararsız kaldım
Hahaha sesli güldüm:))Yüzee vurur ifadesi haddini bildir bitaanesii
Cok teşekkür ederim bacılarımm derdime ortak oldunuz:) burayı seviyorum kimsenin kimseden cıkarı yok herkes dürüstce yorumunu yapıyor fikirleriniz benim için degerli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?