Vefasız ben!

Telefondan facebooktan engelle gitsin. Ne bu? Kac yasinda? Ergen mi? Biz mi hayata farkli bakiyoruz anlamadim ki! Konusmak anlasmak nerde kaldi? Ortaya bi laf atiyimde ustune alinan alinsin. Sacma sapan tavirlar.

Hiç arayıp cevap verip onun seviyesine inmeyin. Arkadasınz sizi bir güzel sömürmüş şimdi de üste çıkmaya çalışıyor böyle insanlar çok var malesef.

Birak şunu ya takma defolmus gitmis ne olsun az olsun öz olsun. Bende insanlarla cok seviyeliyim sirf senin gibi uzulmemek kullanilmamak icin. Kirilirim çünkü. Yapima göre yaşam tarzi belirledim.

Daha ne yapacaksınız hastayken bile yanında değil hadi doğum günü olayını telaştan unutmuş diyelim peki şimdi nerede ? evet şuanda da o düşünsün kahvenin kırk yıl hatırı olduğunu ....ben olsam şuan üstüme alınmam nezaman ararsa ozamn konuşur bir sitemi varsa dile getirmesini beklerim,keyfi bilir yaniii...sıkmayın canınızı bence siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız.....

Hatali oldugun nokta , kendinde hata araman ve kendisiyle hala görüsmek istemen

Bosver birak ne hali varsa görsün görüsme..

Zamanında çok vefalı davranmışsın hatta aşırı yüz vermişsin. Gittiğinde belki o ilgiyi tekrar aradı belki de sana artık ihtiyacı kalmadığından aman arasamda olur aramasamda moduna geçti. Görüşmeyi kesin facebooktan engelleyin. Böyle insanlardan yarar gelmediği gibi aksine zarar gelir, üzülen siz olursunuz.

taşınmış gitmiş boşverrr
benim bu 4. evim
ilk 3 tanesindeki komşularımı o evden taşındıktan sonra sildim gitti
vefasız biri varsa o da benim sanırım
zaten artık başka şehirdeymiş nerden görüşcen gidene bye bye de sil facebooktan.

Kızlar hepinize yorumlar için teşekkür ederim kafama takılan bi konuydu içimi rahatlattınız.. Ramazanda zamanında kardeş gibi oldugum sonra da araya giren bazı sebeplerden soğukluk giren dostumu kaybettim trafik kazasında.. Hala vicdanım sızlar pişman olurum keşke küs ayrılmasaydık diye cünkü ne zaman aklıma gelse içim cız ederdi kaç kere elim giderdi telefona ama aramamıştım sonra bi gün ölüm haberini aldım cenazesine bile yetişemedim mezarı başında saatlerce ağladım.. Cok büyük bi etki bıraktı üzerimde bu olaydan sonra kimseyle küs kalmak istemiyorum bilinçaltımda.. Ama yorumlarınız sayesinde anladım ki bu komşuma ben elimden geldigince dostluk yaptım ama kendisi kıymet bilmiyosa sırf küs kalmyım diye kendimi kullandırtmamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…