Bende kahve içmek istiycem birini düşününce kizimi alip parka göturuyorum oynatiyorum onu akşamda eşimle geziyoruz. Sizde öyle yapin. Birde o sürekli birbiriyle görüşüp kahve içen insanlarin ya bi çıkarı vardır birbirinden. yada araları çokta iyi değildir aslında birbirlerine laf sokup duruyolardir kuyu kaziyolardir. böyle düşünün ve ohh ağrısız kaygısız hayatım diye düşünün ve soğuyunBence de bu sene haftada 1 gün olan bir kursa yazıldım. Çok iyi geldi. Ama genede ya bi kahve içebileceğim 2 kelam edebileceğim birilerini istiyorum. İşte bu isteğim olmayınca çok üzülüyorum hele birde öyle dostluklar görünce küçük bi kız çocuğu gibi vallahi boynum bükülüyo. Ben artık bu isteğimden beklentim den vazgeçmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Kitap okuyorum, çocuklarımla ilgileniyorum, haftada 1 gün kursa gidiyorum onun gerektirdiği şeylerde yapıyorum. Ama bunların dışında nasılsın arkadaşım neler yaptın vs diyebileceğim bir iki arkadaş istiyorum sadece. Şimdiye kadar bunun içinde çabaladım ama yok ben aramadan ben sormadan kimsenin beni aradığı yok. Ben bunun nedenini öğrenmek istiyorum hep böylemi olacak. Hatam bende mi bunu bilmek istiyorum. Ve artık umursamak kafamdan tamamen silip yalnızlığı kabullenmek istiyorumo zaman önce kendinizle vakit geçirmeyi öğrenmekle başlayın.
bir hobi edinin, kitap okuyun vs.
sanırım karşınızdakine yanlış sinyaller veriyorsunuz.
Haklısın sanırım. Benim eşim işte çok yoğun çalışıyor. Akşamları genelde çok geç geliyor.Bende kahve içmek istiycem birini düşününce kizimi alip parka göturuyorum oynatiyorum onu akşamda eşimle geziyoruz. Sizde öyle yapin. Birde o sürekli birbiriyle görüşüp kahve içen insanlarin ya bi çıkarı vardır birbirinden. yada araları çokta iyi değildir aslında birbirlerine laf sokup duruyolardir kuyu kaziyolardir. böyle düşünün ve ohh ağrısız kaygısız hayatım diye düşünün ve soğuyun
Sanırım beni yanlış anladın. Ben bir kaç sefer görüştüğüm insanın ne evine giderim Nede çağırırım. Uzun zamandan bahsediyorum. Misal 8 yıl bir şirkette çalıştım doğum için istifa edip ayrıldım. İnanırmısın oğlum dünyaya geldikten sonra oradan kimse ne aradı nede tebrik etmeye geldi. 8 yıldan bahsediyorum. Şimdi bu insanın zoruna gitmezmi.? Yoksa geldi bende yedi içti gitti bak beni çağırmadı olaylarında değilim..Vefasizlik gordum, yok kazik yedim, ben şöyle iyilik yapmistim, ben boyle guzellik yapmistim diyen insanlar cidden cok itici yahu...
Herkes sizin gibi biriyle dost olmazsa ölecek şekilde yaşamiyor. Yapmasaydiniz, cagirmasaydiniz...
Bir kere cagirdiniz diye kimse sizinle iletisimi devam ettirmek zorunda değil.
Evinize cagirip 2 lokma ikram ettiniz diye insanlar size vefa borclu cikiyorsa cagirmayin.
Evet doğru diyorsun, içimdeki merhameti insanlığı Duyarlılığı aldırıp tedavi olmam gerekiyor. Geriye içi boş, hiç bir insanı önemsemeyen sırf kendi hayatını yaşayan başka insanları Asla umursamayan biri kalmalı...Ortada bir vefasızlık yok. Kimse kimsenin kapısını çalmak zorunda değil, komşuluktan hoşlanmak, ya da sizden hoşlanmak zorunda da değil. Yalnız kalmaktan korkmanız, takıntılı olmanız sizin sorununuz. Millet niye vefasız olsun... siz tedavi olun bence.
Sanırım beni yanlış anladın. Ben bir kaç sefer görüştüğüm insanın ne evine giderim Nede çağırırım. Uzun zamandan bahsediyorum. Misal 8 yıl bir şirkette çalıştım doğum için istifa edip ayrıldım. İnanırmısın oğlum dünyaya geldikten sonra oradan kimse ne aradı nede tebrik etmeye geldi. 8 yıldan bahsediyorum. Şimdi bu insanın zoruna gitmezmi.? Yoksa geldi bende yedi içti gitti bak beni çağırmadı olaylarında değilim..
Kusura bakmayın ama o şirkette çalışan herkes mi kötü niyetli veya görgüsüz?Sanırım beni yanlış anladın. Ben bir kaç sefer görüştüğüm insanın ne evine giderim Nede çağırırım. Uzun zamandan bahsediyorum. Misal 8 yıl bir şirkette çalıştım doğum için istifa edip ayrıldım. İnanırmısın oğlum dünyaya geldikten sonra oradan kimse ne aradı nede tebrik etmeye geldi. 8 yıldan bahsediyorum. Şimdi bu insanın zoruna gitmezmi.? Yoksa geldi bende yedi içti gitti bak beni çağırmadı olaylarında değilim..
Sen uzak durabilirsin o senin tercihin ki ben böyle bir şeyi sürekli vurgulamıyorum orasıda ayrı.8 yil keyfinizden ayni yerde bulunmuyorsunuz orasi iş yeri sevsende sevmesende uzun yillar birlikte calisirsin. Kimse bunun için size gelmek zorunda değil. Sevilmiyorsunuz demek ki.
Devamli ben iyiyim, iyilik yaptim, merhametliyim diyen insankara da asla inanmiyorum ve uzak dururum. Buradaki gibi devamli bunlari vurguluyorsaniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?