Evet doğru diyorsun, içimdeki merhameti insanlığı Duyarlılığı aldırıp tedavi olmam gerekiyor. Geriye içi boş, hiç bir insanı önemsemeyen sırf kendi hayatını yaşayan başka insanları Asla umursamayan biri kalmalı...
Yok bende öle şeyler yapamam 2 çocuğum var çünkü. Bir çay yapardı kahve yaparım aklıma düşer çağırırdım.Kahvaltıya veya çaya fln çağırdığında komşularına ikramların oluyor mu çok? Mesela çeşit çeşit kurabiye kek fln yapıyor musun. Benim bir komşum vardı bana arada gel yiyelim içelim derdi zaten biz bizeyiz yeğenim geldi fln derdi ben bir giderdim 5 çeşit börek mörek fln ev zaten tertemiz cillop gibi.. Sonra ben de çağırmak istedim o şekilde ama cesaret edemedim benim 2 küçük çocukla evi b.k götürmediği nadirdir bir de nerde ben o kadar çeşit yapıp sunayım.. O yüzden o kadıncağızı hiç çaya maya çağıramadım. Belki senin komşuların da çekiniyor olabilir mi, belki senin bu konuda beklentin var sanıyorlar? Ha bu arada o komşumu ben yinende arar sorardım yani kapısını çalıp poğaça fln yapınca götürürdüm hani o kadar da değil tabi :) Sadece çaya kahvaltıya fln çağırmadım.
Evet arebesk demeyelim de duygusalım belkide haklı olabilirsin sürekli böyle sinyal veriyor olabilirim hatam bu olabilir ama ne yapayım karşımdakilerdr böyle davranınca ister istemez bu moda giriyorumAbartsaydınız.
Hep böyle arabesk biriyseniz, insanları boğuyor olabilirsiniz.
Yorumunuz burdan beni bile baydı ya.
İnsanlar frekansı tutan, sevdikleri insanlarla görüşmek isterler. Net. Demek ki sizle frekansları tutmuyor. Bu kadar basit. Bu da onları saydırdığınız türden insanlar yapmaz. Sanki tavuğunuza kış demişler...
En güzel dost anne ,baba,kız kardeş .Geri kalan hepsi bi yerde kazık atıyo.İstisnalar vardır sadece.Sizde zamanınızı gecırceksınız sadece o kadarAllah başka dert vermesin.
Benim de bir sürü arkadaşım var ama kendimi kimseyle dost etmiyorum.
inanın böylesi daha iyi. 20 yıllık dostumu silip attım, beni üzdüğü için.
Sizin ne güzel çoluk çocuğunuz var. Neden bu kadar saçma bir şeyi dert ediyorsunuz?
illa sosyalleşmek istiyorsanız gidin bir kursa bakın nasıl arkadaş edineceksiniz.
Şirketler hep öyle.Çıktıgın zaman unutuluosun.Ama bu oturup uzulcegın bır konu deıl.Bazen toplanıp bı yerlere gıdıolar mesela.Bana o kadar yapmacık gelıokı.Onların yaptıgı sadece bırbırlerıyle hayatlarını devam ettırebılmek ıcın arada bır gorusmek oluo.Bununıcın uzulmeyın.Sanırım beni yanlış anladın. Ben bir kaç sefer görüştüğüm insanın ne evine giderim Nede çağırırım. Uzun zamandan bahsediyorum. Misal 8 yıl bir şirkette çalıştım doğum için istifa edip ayrıldım. İnanırmısın oğlum dünyaya geldikten sonra oradan kimse ne aradı nede tebrik etmeye geldi. 8 yıldan bahsediyorum. Şimdi bu insanın zoruna gitmezmi.? Yoksa geldi bende yedi içti gitti bak beni çağırmadı olaylarında değilim..
Kesinlikle sizinle aynı görüşteyim.En güzel dost anne ,baba,kız kardeş .Geri kalan hepsi bi yerde kazık atıyo.İstisnalar vardır sadece.Sizde zamanınızı gecırceksınız sadece o kadar
Çünkü bu hep böyle oldu.Ben kova burcuyum arkadaslarıma o kadar deger verırımkı.Artık annemı takıorum koluma herkesten de daha dost hepsi ama hepsi bi yerde kazık atıoKesinlikle sizinle aynı görüşteyim.
Valla ben de kova burcuyum. :)Çünkü bu hep böyle oldu.Ben kova burcuyum arkadaslarıma o kadar deger verırımkı.Artık annemı takıorum koluma herkesten de daha dost hepsi ama hepsi bi yerde kazık atıo
İnsanlar bir degısık oldu artık nasılsın dıye bıle sorsan allah allah bana nıye boyle sordu.İyi olsam onane kotu olsam onane acaba ne planladı.Allah hepımızın yardımcısı olsun gercekten.Aile gıbı bu hayatta yok.Biraz gec oldu ama oldu.Valla ben de kova burcuyum. :)
Çalışıyorum ve arkadaşa mı aileye mi zaman ayırayım diye düşündüğümde tabi ki ailemi seçiyorum. Çünkü aile zaten en çıkarsız, hesapsız kitapsız hem iyi günde hem kötü günde insanın yanında oluyor, sebepsiz seviyor.
Genelde tüm veliler o gruplarda oluyor diye biliyorum, kardeşimin okulundan biliyorum sınıf annesi grup açıyor tüm velileri whatsapp grubunda topluyor oradan haberleşiyorlar. Tabi ki okula gidip gelirken yakınlaşmışlarsa özel grup kurmuş olabilirler.Gerçekten ailen dışındakiler yalan oluyor Allah başımızdan eksik etmesin. Çocuğum 2 sınıfa gidiyor orda da durum aynı malesef bir kaç kişi samimi grup yapmışlar onların dışındakiler merhaba merhaba. Ne ara grup yaptılar anlayamadım bile. Ve artık ağzım yandığı için uzak duruyorum kimseye yaklaşamıyorum
Evet bizde de öyle yakın bulduğum bir kaç kişi ile bir kaç sefer yazıştık aradık ama nasıl anlatsam o samimiyet o sıcaklık olmadı devamı gelmedi. Bende zorla insanlara yapışacak değilim olduğu yere kadar geldi zorlanmadım bıraktım.. Sonuç gene aynı..Genelde tüm veliler o gruplarda oluyor diye biliyorum, kardeşimin okulundan biliyorum sınıf annesi grup açıyor tüm velileri whatsapp grubunda topluyor oradan haberleşiyorlar. Tabi ki okula gidip gelirken yakınlaşmışlarsa özel grup kurmuş olabilirler.
O zaman hayatı akışına bırakın, kovalayan değil de kaçan siz olun. İlla ki sizi anlayan, seven birileri çıkacaktır karşınıza.Evet bizde de öyle yakın bulduğum bir kaç kişi ile bir kaç sefer yazıştık aradık ama nasıl anlatsam o samimiyet o sıcaklık olmadı devamı gelmedi. Bende zorla insanlara yapışacak değilim olduğu yere kadar geldi zorlanmadım bıraktım.. Sonuç gene aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?