vefat eden aile özlemi

bunlari okurken gerçekten gözlerim doldu. öncelikle anneniz babaniz abinz için Allah rahmet eylesin. Rabbim cennette seni ailenle karşılaştirsin inşallah.
bende ilk evladimi kaybettim. 4 yıl olucak agustosta.
çok şükür 2 yaşında bi evladim var.
bilemiyorum annenize babaniza çok üzüldüm onlarin ne aci cektiği biliyorum. evladini kaybetmek dünyanin en agir imtihanindir..
şimdi kızım için yaşiyorum. bende kanser olabilirdim ölebilirdim.. Allah büyük herkesin ölüm tarihi bellidir biz ne zaman ölecegimi bilemiyoruz.
ailenize özlüyorsun. özlem hep eksik kaliyor inanki eksik.. sevmek sevilmek istiyorsun.
bence cuma günü komşulari çagirin yasin okuyun derim.
Allah kabul etsin inşaAllah.

Bir arkadasim esini kaybetmisti gencecik.yasinda cocuklariyla kaldi geride.. sonra esi hep ruyasina girmis konusuyirmus sonra bunu hoca bir arkadasimizin yaninda da bahsetti. Acaba benle iletisime geciyor mudur diye. Hoca arkadas bu mumkun degil kendini buna alistirma sakin demisti.. o tarafla iletisim munkun degil. Bilincaltin onu sana gosteriyordur gorursun ruyanda belki raha oldugunu hissederesin bu dogru da olabilir ama iletisim mumkun degil demisti. Siz de bence buna kaptirmayin kendinizi
bunları sık sık yapıyorum aslında lakin son zamanlarda çok sık rüyamda görmeye başladım acaba neden diye düşünüyorum dini bir açıklaması vs olabilir mi ki?

olabilir mi acaba bir dua okutmak mı istiyorlardır belki de ondandır bende ne bileyim acaba bi cuma akşamı komsuları falan toplayıp yasin mi okutsam.
Evet dua okutun. Bu dunyadan gittiler ama belki bizlerin burda oldugunun farkindalardir dua beklerlerdir. Bilemiyoruz ki...

Allah size şu an ki ailenizle uzun sağlıklı bir ömür versin.Başka acı görmeyin inş.Özleminiz o kadar normal ki.Bu duyguyu bastırmayın.Zaman zaman olup geçiyor.

Evladıni kaybetmek dünyanın en ağır imtihanı katılıyorum

Allah size sabır versin.. Peşpeşe yaşamanız çok üzücü.. Eşinizin ailesi yada başka bir arkadaşınızın ailesi size bu özlemi fazlaca hissettiriyorsa, dışarıya yansıtmamak için kendinizi baskılıyorsanız.. Bilinç altınıza girip rüyalarda bu duyguyu yaşıyor olabilirsiniz.

Bende babaannemin vefatından 2 sene sonra sürekli rüyamda görmeye başlamıştım ve ciddi etkileniyordum. Bir cuma günü camide mevlüt okuttum ve lokum dağıttırdım. 2 sene oldu bir daha hiç görmedim rüyamda. Allah mekanlarını cennet etsin inşallah...

Allah rahmet eylesin cok zor bilirim yeni mi dogum yaptiniz acaba?ben de annemi kaybedeli yillar gecmisti ama dogum yaptigimda yalnizligimin caresizligimin etkisinden olumunu yeni gibi tekrar tekrar aciyla yasamistim. Sanji annemi yeni kaybetmisim gibi agliyor ozluyordum

Doyamadıgınız icin, cok erken kaybetmıssınız.. Bol bol ruhlarına dua okuyun sizde rahatlayın rahmetlilerde..

Allah size uzun ömürler versin çok zor bir durum ozlem den dolayı çok sık goruyorsunuzdur ruyanizda hayirlarina bişeyler falan yapın

Ben son zamanlarda rüyamda bile goremiyorum.Benimde annem babam vefat etti ikiside.
Dua edicez sabredicez başka ne yapabiliriz ki.
Allah rahmet eylesin hepsine mekanları cennet olsun inşallah.

Başınız sağolsun. Çok zor bi ergenlik yaşamışsınızdır. Allah geri kalan hayatınızda huzur, mutluluk versin.

Bi Kuran okutun hepsi adına bence. Hatim yaptırın. Dini açıdan sorduğunuz için söylüyorum, dua bekliyor derler böyle rüyada görünce. Bi bildiri gönderdiklerini sanmıyorum size de yinede insan hayat telaşında unutuyor dua etmeyi. Siz hem yad etmiş hemde huzur bulmalarını sağlamış olursunuz.

dua etmek, hayır yapmak, çocuk sevindirmek bunlar güzel şeyler her inanç tarafından inançsızlık tarafından
Sanmiyorum. Çok özlediniz. Allah rüyanızda size onlari gösteriyor bence
sanırım bilinç altının yansıması olarak karsıma çıkıyor bu durum.

haklısınız önceleri daha bir acı hissediyor insan ama sonra zaman geçti o acı yerini daha farklı değişik bir özleme bırakıyor özlüyorsun ama farklı acıklı bir özlem...

tabii öyle oldu ergenlik neydi onu bile anlayamadık o zamanlar tabii bundan 25 yıl öncesi zamanları bukadar bilinçli değildik okullarda falan da konusu olmazdı ki ilk regl olduğumda annem hastane de yatıyordu ne olduğunu anlamamıstım korkmustum babama da soramamıstım. Ne yapsam diye düşünürken oyuncak bebeklerimin elbiselerini kesip ped niyetine kullanıp öyle okula gitmiştim ne günlerdi bilmiyorsun ki nedir regl olmak. sonra tabii annem taburcu olunca sormus ta öğrenmiştim. Siz ergenlik deyince aklıma geldi birden bu olayım...

sizin tam tersi durum evet sizin ki de yasarken sanırım ailesine zarar vermiş ama allahtan umut kesilmez belki düzelir abiniz. cıkmamıs candan umut kesilmez bilirsiniz öyle denir inş toparlanırlar

Sacma bulabilirsiniz ama gecenlerde bir astroloji ile ugrasan kisinin yazisina denk geldim bu siralar vefat eden yakinlarinizla ilgili vs ruyalar gorebilirsiniz normal diyordu o geldi aklima. Ne kadar dogru bilemem. Allah yardimciniz olsun
sanırım bilinç altımıza atıyoruz günlük koşuşturmaya dalıp ve bilinç altı da rüya da ortaya çıkıyor ki böyle oluyor. tşkler

genelde bir vefat eden rüyada yanınıza geliyorsa ya hayır ya dua istiyodur denir bizde hatırlanmak yaad etmek amaçlı
olabilir benimde kulağımda benzer şeyler kalmıs. sanki dua isterler gibi birşeyler duymusum bir yerden ama tabii nedir ne değildir bilemiyorum çok dini bilgileri kuvvetli biri değilim maalesef

Sizden hayır bekliyor olabilirler. Her gün bir yasin okuyabilirsiniz. Okumaya alışınca günde 5 dk almaz. Kabir azabı için mülk suresi okumuş peygamber efendimiz. Nebe suresi de okunuyor. Perşembe geceleri duhan suresi okumak kabri nurla doldururmuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…