vefat eden aile özlemi

Bayanın bahsettiği duaları evde hafif yüksek sesle internetten açabilirsiniz hem eviniz dualanır hem arkasından duanızı edersiniz ben bilmediklerimi öyle yapıyorum birde okul zamanındayız bir kutu çokoprens dağıtabilirsiniz

iyi bir fikir...

benim için oldukça kolay olur hemde okulda derse girerken 5 dk da hallederim çokıprens olayını

Allah rahmet eylesin.
Özlemeniz çok doğal.

Yerinizde olsam evimde onlar için okutur,
yetim öksüz yardım yapardım.
Ölüler bekler der annem.

çok genç yaşta kaybetmişsin ..ailene doyamamış sın ki..ondan böylesin..

Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah sizede sabırlar versin, seni çok iyi anlıyorum, aynı şekilde buna benzer bir konuda ben açmıştım inanki özlemleri hiç dinmiyor dinmiçekte Rabbim dayanma gücü versin bizlere bol bol dua et canım.

Hhepimize inşsllsh

Annem, annesini rüyasında zor görüyor ve görebilmek için sürekli dua ediyor. Bu durum benim yüreğimi öyle acıtıyor ki birine anlatmak istiyorum. En yakın arkadaşıma da anlatamıyorum çünkü annesini kaybetti
Aileye özlem bitemez ki..
Şükür edin, rüyalarınızda bol bol hasret gideriyorsunuz.❤
..

Basınız sağolsun.
Çok erken göçmüş hepsi çok zor.
Allah sabırlar versin.
Hayır yapın onlar icin imkanınız varsa.
Sizin iyi bir insan olmaniz, insanlara faydalı işler yapmanız bile sadaka onlar için.
Bunu unutmayın hiç.

Canım öncelijle Başınsağolsun yüce RABBİM mekanlarını cennet eylesin onlara Bol bol 3 ihlas 1 fatiha ve yasini şetif oku ve onların adına muhtaç insanlara sadaka ver.inan ınlar için yapacağın en güzel şey bunlar ve onların amel defteri kapanmadı evlatları olduğun için RABBİN için ve zor dueumdaki insanlara elinden geldiğince miktarda önemli değil yardım etmen onların ruhlarını ferahlatacaktır...

=/ Çok normal ozlemen .. hayır istiyor olabilirler okuma vs de olabilir bizim buralarda rüyada görünce sık sık öyle derler genelde .. siz bilirisnz tabi.. yapıp yapmamak siizn elinizde .. hazır imkanınız da.var.. geliri düşük olan kötü durumda bir aile belirleyip market yapabilirsin ..bu günlerde malum

bunları sık sık yapıyorum aslında lakin son zamanlarda çok sık rüyamda görmeye başladım acaba neden diye düşünüyorum dini bir açıklaması vs olabilir mi ki?
dinimidir bilmem ama bizde su istiyor derler.
belki psikolojiktir ama bende ruyamda olen bir yakinimi gordugum zaman mezarina su dokunce tekrar uzun bir sure gormuyorum.

bunları sık sık yapıyorum aslında lakin son zamanlarda çok sık rüyamda görmeye başladım acaba neden diye düşünüyorum dini bir açıklaması vs olabilir mi ki?
Dua istedi derler bizde . Ölü görünce hemen kur an okuyun onlara gönderin.Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizi de en güzel şekilde mukafatlandirsin

Mevsim gecislerinde duyular açilir,aşklar o yuzden hep mevsim gecislerinde top yapar..O yuzden sizinde algilariniz hassas su an.Beyin gecmisteki iyi ve kötü tüm deneyimlerini yeniden gündeme alir.. Ve aslinda gecmiste icinize gömdügünüz hislerini toprak üstüne cikararak onlarla yüzleşmenizi ister..Alismaniz ve olaganlastirmaniz icin..Bir süre sonra geçicek bunlar..

Yorumunuzu cok begendim. Bu bilgilerin bir kaynagi var mi? Okumak isterim.

Zaman zaman ozellikle en ihtiyac duydugumuz anlarda u ozlem basa cikilmaz oluyor. Ben boyle zamanlarda aliyorum elime fotograflari kapaniyorum bit yere agliyorum rahatliyorum. Hep guzel bahsetmek,sik anmak bazen babamin hayrina bir seyler yapmak bana cok iyi geliyor

Yorumunuzu cok begendim. Bu bilgilerin bir kaynagi var mi? Okumak isterim.
Malesef bir kaynak yok,hayat tecrübelerim ve diğer insanlardaki izlemlerim ile oluşan sentezlerim:) E yaş 40 malum epey gözlem biriktirdik..Olaylar sene-i devriyelerinde rüyalarla ya da hislerle mutlaka hayatlarımızı yoklar dikkat kesilin bakın..

Genelde dua istiyorlar denir, onun dışında farklı bir mana yüklemeyin. Özleminizin de arttığı bir dönem, Allah size göstererek Özleminizi gidermek muradındadır belki. Allah sabır versn çok büyük imtihandan geçmişsiniz hala da yaşıyorsunuz. Mekanları cennet olsun.

Size kocaman sarılmak istedim, Allah rahmet eylesin hepsine, size sabırlar versin

Allah sabır versin, ailene de gani gani rahmet eylesin.
Dua ister derler bizde de. Ne biliyim işte, mantıklı bir açıklaması yok da, öyle diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…