Bayanın bahsettiği duaları evde hafif yüksek sesle internetten açabilirsiniz hem eviniz dualanır hem arkasından duanızı edersiniz ben bilmediklerimi öyle yapıyorum birde okul zamanındayız bir kutu çokoprens dağıtabilirsinizSizden hayır bekliyor olabilirler. Her gün bir yasin okuyabilirsiniz. Okumaya alışınca günde 5 dk almaz. Kabir azabı için mülk suresi okumuş peygamber efendimiz. Nebe suresi de okunuyor. Perşembe geceleri duhan suresi okumak kabri nurla doldururmuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
iyi bir fikir...Sizden hayır bekliyor olabilirler. Her gün bir yasin okuyabilirsiniz. Okumaya alışınca günde 5 dk almaz. Kabir azabı için mülk suresi okumuş peygamber efendimiz. Nebe suresi de okunuyor. Perşembe geceleri duhan suresi okumak kabri nurla doldururmuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
benim için oldukça kolay olur hemde okulda derse girerken 5 dk da hallederim çokıprens olayınıBayanın bahsettiği duaları evde hafif yüksek sesle internetten açabilirsiniz hem eviniz dualanır hem arkasından duanızı edersiniz ben bilmediklerimi öyle yapıyorum birde okul zamanındayız bir kutu çokoprens dağıtabilirsiniz
çok genç yaşta kaybetmişsin ..ailene doyamamış sın ki..ondan böylesin..hanımlar iyi geceler herkese. Gecenin 1 bucugunda rüyadan uyanmıs bir psikilojiyle yazıyorum hata olmaz inşallah teşbihte. Derdime gelince şuan 35 yasında evli 1 çocuklu öğretmen bir bayanım. 12 yasına kadar mutlu güzel bir çocukluk geçirdim ancak 12 yasındayken benden 7 yas büyük abimi kaybettik derken ailesel sıkıntınlar da peşinden geldi onun ardından annem hastalandı kaldıramadı bu durumu babam üzüntüden kanser oldu ve sonucta 5 6 sene hastalık çektikten sonra birer sene arayla da vefat ettiler o zamanlar da ben 20 21 yaslarında idim. Okulu bitirdim öğretmen oldum derken evlendim ama anne ve babama karsı son zamanlarda muthiş bir özlem duyuyorum rüyalarıma bile girecek derecede oluyor bu durum. Acaba sebebi ne olabilir ya da ne yapılabilir ? Bir fikriniz var mı?
Hhepimize inşsllshRabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah sizede sabırlar versin, seni çok iyi anlıyorum, aynı şekilde buna benzer bir konuda ben açmıştım inanki özlemleri hiç dinmiyor dinmiçekte Rabbim dayanma gücü versin bizlere bol bol dua et canım.
=/ Çok normal ozlemen .. hayır istiyor olabilirler okuma vs de olabilir bizim buralarda rüyada görünce sık sık öyle derler genelde .. siz bilirisnz tabi.. yapıp yapmamak siizn elinizde .. hazır imkanınız da.var.. geliri düşük olan kötü durumda bir aile belirleyip market yapabilirsin ..bu günlerde malumhanımlar iyi geceler herkese. Gecenin 1 bucugunda rüyadan uyanmıs bir psikilojiyle yazıyorum hata olmaz inşallah teşbihte. Derdime gelince şuan 35 yasında evli 1 çocuklu öğretmen bir bayanım. 12 yasına kadar mutlu güzel bir çocukluk geçirdim ancak 12 yasındayken benden 7 yas büyük abimi kaybettik derken ailesel sıkıntınlar da peşinden geldi onun ardından annem hastalandı kaldıramadı bu durumu babam üzüntüden kanser oldu ve sonucta 5 6 sene hastalık çektikten sonra birer sene arayla da vefat ettiler o zamanlar da ben 20 21 yaslarında idim. Okulu bitirdim öğretmen oldum derken evlendim ama anne ve babama karsı son zamanlarda muthiş bir özlem duyuyorum rüyalarıma bile girecek derecede oluyor bu durum. Acaba sebebi ne olabilir ya da ne yapılabilir ? Bir fikriniz var mı?
dinimidir bilmem ama bizde su istiyor derler.bunları sık sık yapıyorum aslında lakin son zamanlarda çok sık rüyamda görmeye başladım acaba neden diye düşünüyorum dini bir açıklaması vs olabilir mi ki?
Dua istedi derler bizde . Ölü görünce hemen kur an okuyun onlara gönderin.Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizi de en güzel şekilde mukafatlandirsinbunları sık sık yapıyorum aslında lakin son zamanlarda çok sık rüyamda görmeye başladım acaba neden diye düşünüyorum dini bir açıklaması vs olabilir mi ki?
Yorumunuzu cok begendim. Bu bilgilerin bir kaynagi var mi? Okumak isterim.Mevsim gecislerinde duyular açilir,aşklar o yuzden hep mevsim gecislerinde top yapar..O yuzden sizinde algilariniz hassas su an.Beyin gecmisteki iyi ve kötü tüm deneyimlerini yeniden gündeme alir.. Ve aslinda gecmiste icinize gömdügünüz hislerini toprak üstüne cikararak onlarla yüzleşmenizi ister..Alismaniz ve olaganlastirmaniz icin..Bir süre sonra geçicek bunlar..
Malesef bir kaynak yok,hayat tecrübelerim ve diğer insanlardaki izlemlerim ile oluşan sentezlerim:) E yaş 40 malum epey gözlem biriktirdik..Olaylar sene-i devriyelerinde rüyalarla ya da hislerle mutlaka hayatlarımızı yoklar dikkat kesilin bakın..Yorumunuzu cok begendim. Bu bilgilerin bir kaynagi var mi? Okumak isterim.
Genelde dua istiyorlar denir, onun dışında farklı bir mana yüklemeyin. Özleminizin de arttığı bir dönem, Allah size göstererek Özleminizi gidermek muradındadır belki. Allah sabır versn çok büyük imtihandan geçmişsiniz hala da yaşıyorsunuz. Mekanları cennet olsun.bunları sık sık yapıyorum aslında lakin son zamanlarda çok sık rüyamda görmeye başladım acaba neden diye düşünüyorum dini bir açıklaması vs olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?