vefat eden arkadaşımdan alacağımı nasıl tahsil edebilirim yasal hakkım nedir

Evet ama şimdi ortalıktan kayboldu, buradan kimseyle muhatap olmak istemiyormuş. Benimle de görüşmüyor…

Ay peki şeyi hatırlayan var mı troll doktoru sibel miydi neydi adı
evet sibeldi dagciydi. beni de cok severdi cok sasirmistim onun fake cikmasina
biri daha patlamıştı böyle kendi kendine kanka olup yazışıyordu.. hatta aldığı nick sevgilisinin karısının ismiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam.
ekonomi topiğinde milleti trollemiş aylarca.
sevgilisinin karısının ismi mi bilmiyorum ama ekonomi topiginde takilan, fake bir arkadas bulup zaman zaman ondan azar isiten, bana yemege geldiler diyip sofra fotolarini paylasan morportakal 'di

ay ben karıştırmışımm ..

peki zorulualan çıktı mı bi yerden favori üyemdi gitti ve gelmedi..
yoo buralarda. adini hatirlamiyorum ama dugun takilariyla araba alip kasko yapmayip ilk gunden arabayi vuran, kaynanasinin önerdiği yokusta yasayan kadın. denk gelirsen o zorunlu
(oyum da demedi inkar da etmedi)

Bir de yokuspokus vardı. Daha önce ve sonra başka üyelikleri de vardı. Önüne gelene gerizekalı falan gibi laflar ediyordu, bipolardı. Kesin buralardadır ama hanginiz EnbüyükKk nickli avukat da kayıp, İstanbul’a geçti burayı unuttu

o bana komşu oldu
hayatı yolunda onun masallah. sorun olmayınca acasi gelmiyordur belki bdvyi

Sevgilisinin karisinin mi

evet evet morportakal.
kendi kendine yazışmak için aldığı nick sevgilisinin karısının ismiydi.

Resimle mi ilgileniyordu yokuspokus?

evet evet morportakal.
kendi kendine yazışmak için aldığı nick sevgilisinin karısının ismiydi.
bounceydi kendi kendine yazıstigi nik
ben bir isim hatirlamiyorum
sonradan isim degistirdi dogal yoldan ucuzlere hamile kalmis falan oyle topiklerde geziyordu
Ooo biz twetirda ekleşmiştik ama ben anlamiştim bir boklar oldugunu sonradan valla ne yazardi be ne aşk yaşamişti güya borsaci herifle
bana da resim atardi bazen
ben cok supheci biri degilimdir ama turkceyi sonradan ogrenmis birisine göre fazla Türk gibi yaziyordu. tanidigim 10 senedir burada hatta burada doktora yapmis bir bebis var. cogu insandan iyi konusur ama ne kadar iyi olsa da yazisirken ederken anlaşılıyor turk olmadigi
yani bir insanin dedigi gibi 7,8 senede oyle harika konusmasi bana biraz anormal gelmisti. konusursun da yani o kadar da degil
bir de bir sürü evi oldugunu iddia ederdi, evlerden gelen kirayla yeni ev alir onun kredisini oderdi
isini sorsan aşci
calistigi gunler ayda 5

Ya Norveçte mi ne yasayan kiz vardi. Onun nicki neydi bayagi bir insani trollemisti.

Edit: breakingbad miydi?

Ay evet evet bana da bir dünya foto atmisti hikayeleri güzeldi ama cocuğu kredi cekerdi sürekli telinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…