Ooo bayağı rahatsız..Üyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmişwurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle
Icindeki catismayi dışa vurmayi biraz abartmis...Üyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmişwurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle
Şey değil mi bu ya kafamın içinde kendi kendine tartışan seslerimÜyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmişwurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle
Yok hamile olan anna boleyna.
Geldi zorunlu. Hatta konu acip duruyor yine.ay ben karıştırmışımm ..
peki zorulualan çıktı mı bi yerden favori üyemdi gitti ve gelmedi..
ya hiç haberim yok iyi ki sormuşum teşekkürler :)Geldi zorunlu. Hatta konu acip duruyor yine.
Gerçekten kafayı yememek elde değil , nasıl olduğunu bile anlamadan hamile kaldım
Evin bayırda olmasını mutfağı dert ederken ve borçlarımızı dert ederken bir de üzerine hamile olduğumu öğrendim , stresten düşük tehlikesi yaşıyorum. Bunun için de tedavi alıyorum . Ama dayanacak gücüm kalmadı, hem hamileyim hem büyükşehirdeyim hem de aşırı dik bayır bir yerde yaşıyorum, hastaneye gitmek , devlette yer yok , özel hastaneler ateş pahası, arabamız yok vardı kaza sonucu pert oldu ;( Allahım hiç bir şeyimiz yok , ben işe giderken epey bir bayır iniyorum servise biniyorum tekrar dönüşte epey bir...
- yenibiben
- Yorumlar: 118
- Forum: Bir derdim var
Üyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmişwurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle
Ya ben seviyordum o hamile olan üyeyi ne yaptı sonra acabaYok hamile olan anna boleyna.
ayyy o hakimi bende hatırlar gibiyim herkese ters cevap verip itin kuyruğuna sokma çabası vardı hatta güzel bir kadındı değil mi? hatırlayamadım nickini.Ya ben seviyordum o hamile olan üyeyi ne yaptı sonra acaba
Bende en iz bırakan iki fake, biri sassy sassy idi galiba gerçi ben şüphelenmiştim sürekli laf arasına PC müh olduğunu, amerikanvari hayat yaşadığını, arkadaş gibi olduğunu sıkıştırmalar. Başka biri de hakimim ayağına milletle dalaşıp sürekli araya hakim olduğunu sıkıştırıyordu o daha yeniydi. Millet de hakim diye iyi geçinmeye çalışıyordu bunlagörgüsüzn tekiydi kocam da iş adamı çok zengin, sırf ödediğimiz kredi şu kadar vs diye mesajlar yazıyordu
evet şuan dilekçe yazıyorum yok efendim davaya giriyorum diye resimler de atıyordu bütün kadınlarla zoru var gibiydi.
Herkesi korkutmuştu dkfjdjfjevet şuan dilekçe yazıyorum yok efendim davaya giriyorum diye resimler de atıyordu bütün kadınlarla zoru var gibiydi.
Ay evet. Koyduğu resimler kendi ise güzeldiayyy o hakimi bende hatırlar gibiyim herkese ters cevap verip itin kuyruğuna sokma çabası vardı hatta güzel bir kadındı değil mi? hatırlayamadım nickini.
Ya ben seviyordum o hamile olan üyeyi ne yaptı sonra acaba
Bende en iz bırakan iki fake, biri sassy sassy idi galiba gerçi ben şüphelenmiştim sürekli laf arasına PC müh olduğunu, amerikanvari hayat yaşadığını, arkadaş gibi olduğunu sıkıştırmalar. Başka biri de hakimim ayağına milletle dalaşıp sürekli araya hakim olduğunu sıkıştırıyordu o daha yeniydi. Millet de hakim diye iyi geçinmeye çalışıyordu bunlagörgüsüzn tekiydi kocam da iş adamı çok zengin, sırf ödediğimiz kredi şu kadar vs diye mesajlar yazıyordu
Aah ah ben de umutsuzu özlüyorum. Evlerine mutfak yaptırdılar mi diye arada düşünüyorum.Ay peki şeyi hatırlayan var mı troll doktorusibel miydi neydi adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?