vefat eden arkadaşımdan alacağımı nasıl tahsil edebilirim yasal hakkım nedir

Kac tane meredith var la? Bu foruma iki meredith fazla ahhsd
Benim dedigim daldan dala atlayan, devamli abuk sabuk ozellikle polis tiplerle muhatap olan, havalimaninda çalışan meredith.
Yok bu vivelamour. Feliscatus nicki ile açmıştı o topiği. Vivelamour hesabını meredithgrey olarak nick değiştirip iptal etmiş, Feliscatus'u açmıştı. İkisi birleştirilmiş epey zaman geçtikten sonra.

He tamam. Kadinin gunahini almis gibi olmayayım, fake cikmis dedigim o degil.

Dogrudur. Dedigim gibi ben fake cikti dendigi zamanlarda uzaklasmistim forumdan, sonrasini bilmiyorum.
Cok sacma sapan seyler yapsa da ozunde iyi kizdi eger gercekse. Umarim mutlu olmustur sonunda.

Avukatlar varsa açıklasın ben de merak ettim.Umarım dolandırıcı akrabamın paragöz arkadaşına borcu bana kalmıyordur.

İmkansız gbi birşey. Şöyle söyleyeyim elinizde senet vs olmadığı için ilamsız takip açacaksınız icra dairesine. Yasal mirascilarina.. anma velakin itiraz ederlerse dava açmanız ve ispatlamaniz lazım, takip durur cunku Çok zor iş..tutacağını, avukatlık ücreti o paradan fazla olur zaten

Üyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmiş wurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle

Eklentiler

• IMG_1038.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_1037.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…