vefat eden arkadaşımdan alacağımı nasıl tahsil edebilirim yasal hakkım nedir

vermeseydiniz..
ayrıca siz borç vermemişsiniz paranızı yatırmışmışsınız şimdi de burada ağlıyorsunuz. ne mana anlamadım.
ölmüş gitmiş insanın ailesine mi salça olacaksınız kumar gibi bir yatırım yüzünden

ay çok tuhaf ama ya. nickini aratınca abuk sabuk bir sürü şey yazmış:d kendi konularına başka biriymiş gibi yazmış falan. üyelikleri birleştirilmiş sanırım yönetim tarafından
Adını koyamadığım garip bişey vardı ama bunları ben de yeni gördüm ahahahaha.

Kendini savunmak için 2. üyelikle mesaj yazanlara alışkınız da kendine sövmek için üyelik alıp üyelikler birleştirilince ifşa olana denk gelmek çok nasip olmuyor. Ne kadar numune tipler var şu sitede ya.

Benim tahminim bu olay gıcık olduğu birinin başına geldi, millet aşağılasın diye açtı konuyu. Hızını alamayıp kendi de başka üyelikten saydırmış. Zaten normalde konusuna biraz muhalefet olunca krize giren, konudan engelleyen bir tipti. Ne hikmetse bu konuda hiç kızmamış, kendini savunacak bir şey dememiş Rezillik ya

O kadarını bilmiyodum ama garip bişeyler sezmiştim. Üstüne düşmemiştim. Yerlere yatıyorum buzdolabı sırtlanıyorum şu an.

Yatırım şirketi olmadıkça hiçkmseye yatırım amaçlı para ödememeniz gerekiyor paranızı kimseden geri alamazsınız zaten . Resmiyette olmayan bir paradan söz ediyorsunuz ayrıca kusura bakmayın 30 bin de para değil yani

Kredi çekip yatırım yaptığını düşünmek nasıl bi akıl tutulması. Kriptoya girdiysen kazanmak da var kaybetmek de. Kimse sana garanti veremez kazanı aksın diye. O yüzden ben ortada Bi borç göremiyorum.

Ya yalan yalan konu fake boşuna yormayın kendinizi

Alakasız olacak ama niye öldüğü yazılmış mı?
Merak ettim ve üzüldüm

evet daha öncede kendi konusuna böyle şeyler yazmış:d
Uuu erkeğin dövmeyeni olmuyormuş baksana. Valla herifimin 8 yıldır erkek olmadığını öğrendim. yıl olmuş bilmem kaç bin hala bu zihniyette olup bunu savunmak, birde bunu bir kadının söylemesi ne diyim ki. Böylelerinin çocukları yüzünden bizim çocuklarımızın gelecekleri ölüyor.

Allahtan otuz bin gitmiş ya dahasi gitseydi o paranın üstüne soğuk su için geçmiş olsun

Elinizde senet ws var mı? Yoksa alamazsınız unutun gitsin.
Ama söylemeden edemeyeceğim, parayı bir senede üçe katlamak için fiziki altın alabilirdiniz hem garanti olurdu, Buda size tecrübe olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…