Vefat eden eşim

Allah rahmet eylesin...Çok zor bende kendiminkini zor sanırdım ama sizinki çok daha zor bir çocuğunuz var onun sorumluluğu...allah yyardımcımız olsun

Takıya gelince bence değeri olmayan insanlara değerinin fazlasını vermeyin 20 TL lık bi takım kâfi..

Güzel ablacım helal olsun sana ama karşindakı insanlar kızını görmeyi bile hak etmiyorlar.birak hediye göndermeyi arayıp sorma bile.eşiniz rahmetli abiciğimin kemikleri sizliyordur karısının kızının aldiği üç kurus maaşi böldürdü aile sandiği insanlae çok yazık.sen ne takı nede bir çöp alma.git kızına al giydir kızcagızı yada koy cebıne harçlik yap.harika bir evlat yetiştirdiğine inanıyorum.aslanlar gibi babanda yanındaymıs.bosver onları görmek isterlerse kızını gelip görsünler

Sen kardesinin ardina biraktigi maasi böl, bir kurus destek olma, cocugun oluncada kardesinin ismini koy.

Allah bilir karisinada zorla koydurdu ismi..

Ne altini ne hediyesi? Sizin hala suratlarina baktiginiza sukretsinler.

Onlarda yaptıklarının doğru olmadığı biliyorlar ama parayı almaktanda geri kalmıyorlar birde yalan söylemeleri çokta asaletli olmadıkları belli bu durumda bende pek değer vermezdim açıkça insan bu durumda dahi kinlenir siz halen hediye yapma ,alma peşindesiniz aslında onlar size yardım etmeleri şart , hayat pahalı ve acımasız yalnız başına çocuğunu büyüten bir anne için, çocuüunız büyüdüğündede yalana devam edecekler gibi yardım ettik, PARA yolladık gibi bu insanlardan herşey beklenir

Hayır siz hiçbir şey yapmayın yetim çocuk büyütüyorsunuz onun rızkından yemesinden gezmesinden kısmaya hakkınız yok. Ayrıca böyle şeyler karşılıklıdır. Size birşey yapılmadıysa sizin de yapma zorunluluğunuz yok. Öyle yaparsam iyi olacak laf etmeyecekler mi sanıyorsunuz? Daha da burunları büyüyecek egoları şişecek ve size tepeden bakacaklar. Normal bir hediye alın geçin. Yetim yeğen olacak, durumun iyi olacak da birşeyler alınmayacak?Benim yeğenim var anneli babalı ama durumumuz onlardan iyi her gitmede elimiz kolumuz dolu gideriz üçer beşer alırız insanın içinden gelir...Bir de maaşı böldürmüşler.İhtiyaçları var mıydı o paraya? Değilse çok ayıp etmişler aç gözlülük edip yetim çocuğun rızkına göz dikmişler.

Başın sağolsun. Allah bundan sonra acı yaşatmasın inşallah.
İsim konusunda seni haksız buldum. Ölen kaynının adını vermek istememesi çok normal canım. Sen eşin olduğu için farklı düşünüyorsun ama eltin de halk arasında "kaderi benzer" diye , adı beğenmiyordur, kendi koymak istediği isim vardır, eşini sevmiyordur geçmişte gibi nedenleri olabilir. İsim konusuna takılma.
Takı için de ben senin yerinde olsaydımm önce çocuğumu düşünürdüm, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz kaldı ki onlar da sana bir şey yapmıyormuş. Ben bu konuda alıp verdiğime önem veririm, aldığımdan fazlasını götürürüm ama kendime göre kıstasım var tabi. Bence de büyük bir şey takmana gerek yok. Takım bile alabilirsin bebeğe.

Siz parayi niye boldurdunuz?

Siz cocuk buyutuyorsunuz, okulu var turlu turlu masrafi var. Ailesi yasli insanlar, emekli maaslari vs yok mu?

öncelikle başınız sağolsun.
bence uygun fiyata bir hediye iyi olur.

Ne büyük terbiyesizlik maaşı bile böldürmeleri.

Ben olsam böyleleri ile görüşmem bile.
Eş hatrı ile zor görüşüyor millet, siz gerçekten çok iyisiniz.

Bence ailen çok haklı.
Ne gördüysen o kadarını yapmalısın.

İsim konusunda üstünüze alınmayın lütfen. Benim de isim konusunda üzerimde baskı var ve çok rahatsızım. Layık görmemek olarak düşünmeyin. Ben şahsen kayınvalidemleri belki kırmazdım ama hamileliğim zor geçtiği halde aramayıp bi nasılsını çok görüp isim konusunda hak iddia etmelerine sinir oluyorum. Eşim olur da beni dinlemezse benim de yüzüm düşer. Hediye konusunda da abartıya gerek yok bence sizin durumunuzda. Orta halli bir takım alıp gözün aydın dersiniz olur biter.

Eşim kamuda görevli idi vefat edince ailesi bağlanan maaştan kendileri için talep ettiler ben ve kızımın alacağı maaştan kesinti yaptırdilar 11 yildirda alıyorlar

bu mümkün değil. siz hayır deseniz alamazlar. o maaş sadece size ve çocuğa bağlanır

aynen.. bir yanlışlık var bu işte

Ailen son derece haklı onlar sana maası bile tam layık görmemiş Kızınıda tahminen görünce seviyorlar.Tabiri caizse eşek oldu ortaklık bitti modundalar ne kadar değer o kadar eder

20 lira takmazsiniz da esdeger bir takim alirsiniz, hayirli olsun deyip cekilirsiniz kenara. Aynen onlarin yaptigi gibi. Basiniz sagolsun, esiniz yattikca Allah kiziniza hayirli saglikli omur nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…