10 gün önce babamı kaybettikamcalarım acımızı yasatmadan mal davasına düştüler , benim ciğerim yanıyor ya bunlar ne derdinde diye düşünmekten kafayı yiycem artık
Babamın adına ticari bi arac vardı amcam sürekli benden vekalet istiyor , ne yapcaksın vekaleti diyorum eee işte veraset ilanı çıkardım aracın yıkımı lazım ne diyor, ben de diyorum babamın adına dursun neden yıkım olmadan olmuyor mu diyorum o zaman da bana annenin emekli etmek için yıkım olması lazım diyor
Bu adam babam hayattayken babamı emekli olmasını istememişti ve hep engel olmuştu, şimdide aracın yıkımı olmadan emekli olamıyor annen diyor, ya bizim annemi emekli etmek gibi derdimiz zaten yok , madem emekli edecektim babamı neden emekli etmedi n zamanında diyorum,
Araçla başladı şimdi arazi ev her şey babamın adına olduğu için yıkımını istiyor kendine özellikle aracın bana çok baskı yapıyor bu konuda artık bıktım ya asla vermem dedim ama çok bunaltıyorlar acımızı yasatmıyorlar ya,
İlla yıkım mı olması lazım ya her şey babamın adına dursa ne olur ki , babamın varlığını öyle çok arıyorum kihiç bu kadar çaresiz kalmadım ne olur bana yardımcı olun ben ne yapıyım , amcam vekalet diye çok zorluyor öyle hassas dönemdeyimki kime inanacagımı şaşırdım
Bize hiç sormuyorlar bile sadece aracın yıkılması lazım diyip baskı yapıyor, araç öyle dursa ne oluyor sanki diyorum olmaz diyorvekaletı verısenız stedıgı gıbı satar baskasının ustune gecırır vs vs amaç size kalan mallara el koymak babanızın adına olan herşeye sahip olmak asla vekalet vermeyin, sattrmayında hiçbirşeyi sizden ve annenizden başka kimsenin onları yönetmeye hakkı yok...
Aynen öyle arabayı kendi adına yapmak istiyor kısacası bi insan ölünce illa malınjn başkasının adına mı geçmesi lazımBabanın arabasına kardeşi ne karışıyormuş.
Yıkım mıkım anlamadım pek ama o amcanın niyetinin iyi olmadığını sezdim.
Acele ettirip katakulleye getirmeye çalışıyor sanırım.
benim eşim yıllar önce babasına (babasına diyorum öz babasına)vekalet veriyor bekarken.eşimin bekarken aldığı bi arsası vardı.biz evlenmeden önce bile ben diyordum ki o vekaleti iptal et baban bişeyler yspabilir dedim.o babam bana bunu yapmaz arsamı satmaz dedi.evlendik üçüncü günü eşimi aradı kira parasını istedi.6,000 tl eşimde ben nerden vereyim büyün borçlar üstümde dedi.babası tek kuruşluk bişey yapmadı bize.benim masam bile yoktu alamamıştık.sehpa üstünde yedik yemeğimizi.tv bile alamadık benim bekarken ufak televizyonum vardı onunla idare ettik. ben yine vekaleti iptal et bak satacak arsayı dedim babam o böyle bişey yapmaz bana dedi ve arsayı damadına yok pahasına 30,000 tl karşılığında satmış 6 ay sonra öğrendik biz. damat bana ev verecekler o evde kira vermeden oturursun demiş kayınpederde vermiş arsayı.damat arsayı mütehattite veriyor müteahhit damada daire veriyor birde üstüne para veriyor ve damat kayınpederime ne ev veriyor nede bişey.30,000 tl yide parça parça veriyor.ama kayınpedere asla ev vermiyor.damadı 30,000 tl karşılığında ev sahibi yapıyor.yani diyeceğim o ki amcana direk kesin net bir daha gelme vermeyeceğim de avukatla konuş.kimseye güvenme.akıllı ol.biz hala kiradayız ama hakkımızı helal etmedik.Allaha havale ettik biz.sana diyeceğim kimseye kardeşine bile verme vekalet.iyilik ypacaksan kendim yaparım de ama vekalet sakın ha.10 gün önce babamı kaybettikamcalarım acımızı yasatmadan mal davasına düştüler , benim ciğerim yanıyor ya bunlar ne derdinde diye düşünmekten kafayı yiycem artık
Babamın adına ticari bi arac vardı amcam sürekli benden vekalet istiyor , ne yapcaksın vekaleti diyorum eee işte veraset ilanı çıkardım aracın yıkımı lazım ne diyor, ben de diyorum babamın adına dursun neden yıkım olmadan olmuyor mu diyorum o zaman da bana annenin emekli etmek için yıkım olması lazım diyor
Bu adam babam hayattayken babamı emekli olmasını istememişti ve hep engel olmuştu, şimdide aracın yıkımı olmadan emekli olamıyor annen diyor, ya bizim annemi emekli etmek gibi derdimiz zaten yok , madem emekli edecektim babamı neden emekli etmedi n zamanında diyorum,
Araçla başladı şimdi arazi ev her şey babamın adına olduğu için yıkımını istiyor kendine özellikle aracın bana çok baskı yapıyor bu konuda artık bıktım ya asla vermem dedim ama çok bunaltıyorlar acımızı yasatmıyorlar ya,
İlla yıkım mı olması lazım ya her şey babamın adına dursa ne olur ki , babamın varlığını öyle çok arıyorum kihiç bu kadar çaresiz kalmadım ne olur bana yardımcı olun ben ne yapıyım , amcam vekalet diye çok zorluyor öyle hassas dönemdeyimki kime inanacagımı şaşırdım
Asla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı yaAraba babamin adina oyle kalacak. Rahatsiz etme beni mal duskunu de gec.
Ayrica sakin vekalet verme bananin ustunr ne varsa konabilir amcan. Gerektiginde islemleri kendin yaparsin.
Şuan kafam karısık olduğu için yanlış karar vermekten korkuyorumBir avukata danışmadan bu işlemleri yapmayın sakın
Hele acınız taze kafanız karışıken bir çok hata yapabilirsiniz
Aman diyeyim
Başınız sağ olsun sabır dilerim
Söylediklerimizin benzerini bende yasamıstım hiç bi şekilde vermek istemym vermem de erkek kardesm var benden ,3 yas küçük onu doldurup üatüme salıyor artık dayanamıyorum yabenim eşim yıllar önce babasına (babasına diyorum öz babasına)vekalet veriyor bekarken.eşimin bekarken aldığı bi arsası vardı.biz evlenmeden önce bile ben diyordum ki o vekaleti iptal et baban bişeyler yspabilir dedim.o babam bana bunu yapmaz arsamı satmaz dedi.evlendik üçüncü günü eşimi aradı kira parasını istedi.6,000 tl eşimde ben nerden vereyim büyün borçlar üstümde dedi.babası tek kuruşluk bişey yapmadı bize.benim masam bile yoktu alamamıştık.sehpa üstünde yedik yemeğimizi.tv bile alamadık benim bekarken ufak televizyonum vardı onunla idare ettik. ben yine vekaleti iptal et bak satacak arsayı dedim babam o böyle bişey yapmaz bana dedi ve arsayı damadına yok pahasına 30,000 tl karşılığında satmış 6 ay sonra öğrendik biz. damat bana ev verecekler o evde kira vermeden oturursun demiş kayınpederde vermiş arsayı.damat arsayı mütehattite veriyor müteahhit damada daire veriyor birde üstüne para veriyor ve damat kayınpederime ne ev veriyor nede bişey.30,000 tl yide parça parça veriyor.ama kayınpedere asla ev vermiyor.damadı 30,000 tl karşılığında ev sahibi yapıyor.yani diyeceğim o ki amcana direk kesin net bir daha gelme vermeyeceğim de avukatla konuş.kimseye güvenme.akıllı ol.biz hala kiradayız ama hakkımızı helal etmedik.Allaha havale ettik biz.sana diyeceğim kimseye kardeşine bile verme vekalet.iyilik ypacaksan kendim yaparım de ama vekalet sakın ha.
O zaman kendi işimi kendim yaparım diyin siz gidin yapın. Sakın vermeyin birşey ona.Söylediklerimizin benzerini bende yasamıstım hiç bi şekilde vermek istemym vermem de erkek kardesm var benden ,3 yas küçük onu doldurup üatüme salıyor artık dayanamıyorum ya
Sakın vermeyin babanızın mallarında onların ne hakkı var babanız evli bekar değil ki malların bir kısmı annene diğer kısımları kardeşinle sana olur yüzde olarak,hadi bekar olsa tamam kardeşlere kalır,babanın borcu harcı var mıydı banka vs,yıkım ne onu bende anlamadım,ayrıca babanın emeklisi gelmişse annene maaş bağlanır zaten mala mülke bakmaz ki bu olay.Asla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı ya
Olmasin islem. Sırası mi. Ha 10 gun once ha 10 gun sonra.kafanizi toplayinca islemleri kendiniz yaparsinizAsla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?