Vekalet istemi: ((

Aynen müne abla aynılarını bana da yapmaya çalışıyorlar , şu günde aklınıza mal mı düştü dedim , sinirden çatlıyorum benim canım ciğerim babam gitmiş bunlar ne derdine düşmüş diye düşünmeden duramıyorum , babamın öldüğünü unutturdular bana ya, bende senin gibi yapcam abla kim ner derse desin vermiycem kimseye de güvenmek zorunda değilim dediğin gibi abla Allah yardıöcım olsun ya insanı ölüm yıkıyor ,bir de mal mülk davası olunca iyice yıkılıyor insan herkesin gerçek yüzünü gördüm zaten bu saatten sonra dimdik dırcam karsılarında

Mala mülke bakmıyormus bende yeni öğrendim sgkdan , amcam emekli etmek için yıkım istiyor güya yanı malı adına geçirmek istiyor

Git arabayı kendi üstüne al yada sat. Bütün işleri san takip et kimseye asla vekalet verme. Sen babamdan yadigar dersin kalır ama o satar çatır çatır yer SAKIN VEKALET VERME.
Bende babamdan yadigar diye babamın adına kalsın istiyorum

Aynen ablacım, ben babamı gömdüm bir sürü akrabayla kavga etmek zorunda kaldım, bu kızın babası öldü ayakta bile duramıyor demediler ki gördüler halimi, yüreğim yanmış ne yaptığımı bilmez haldeydim, cenaze arabasından zorla koparıldığımı gördükleri halde, arkadaşım dediklerim halimden anladı da akrabalar anlamadı, herkesin yüzü babam ölünce ortaya çıktı, ben de hak ettikleri gibi davranmaya başladım o gün bugündür.

TTesekkür ederim, yıkım demek o mal vekalet verdiğimiz kişinin oluyor ,
Olur mu öyle şey. Vekaletin bile kısıtlaması var.

Babamın babasından kalma arsamız var, babamda vefat etti. Şuan halam bizim adımıza satış akdi imzalayacak. Sadece malı bizim üzerimize alması için vekalet verdik. Ne kendine alabilir ne başkasına satabilir. Sadece tapu işlemlerini yapıyor yani.

Notere gidin ve anlatın sıkıntıyı, onlar hemen ayarlayacaklardır.

Babanın malları annenin, senin ve kaç kardeşin varsa onlarındır, amca çok uyanık.
Abla ben babam şofördü arabasına hiç kıyamazdı, bende babamın adına kalsın her şey istiyorum , babamın adına dursa ne olur ki

Ben noterle konuştum dediğimiz gibi şerh ne koydurabiliyoruz, kardeşime verelim şerhli vekalet sadece imza işleri için diyorum onu da kabul etmiyorlar amcalr

Abla ben babam şofördü arabasına hiç kıyamazdı, bende babamın adına kalsın her şey istiyorum , babamın adına dursa ne olur ki
Benim bildiğim sizin üstünüze geçmesi gerekiyor, veraset çıktıktan sonra veraset intikale gidiyorsunuz çünkü, tüm malların dökümünü çıkarıyorsunuz. Sonra ne var ne yok sizlerin üstüne çıkartılıyor, olur ya bir gün satmak zorunda kalırsanız problem yaşamamak için, biz herşeyi kendi üstümüze devralmıştık ama tabii yine de işi bilen birilerinden fikir alın.

Ben noterle konuştum dediğimiz gibi şerh ne koydurabiliyoruz, kardeşime verelim şerhli vekalet sadece imza işleri için diyorum onu da kabul etmiyorlar amcalr
İş belli oldu, onlar tam yetkili vekaletname istiyor, sakın öyle bir hata yapmayın gülüm.

Off ablam off beni çok iyi Anlıyorsun şuan, ben acımı yasayamadım babamın kemikleri sızlıyordur yazıklar olsun hepsine , babam bir kere olsun malının sefasını süremedi o malı kazancam diye tutuldu bu hastalığa, keşke babam olaydı da diyorum mal mülk onların olaydı diyorum ama ne fayda

Hey Allahım bu kadar açıktan dolandırma yöntemide görülmemiştir herhalde.

Bu işin tek yolu bir cinnet.
Bi sinir krizi geçirin herkesin ortasında, babam gitmiş malın davasına mı düşücez böyle kalacak bu sadece bizi ilgilendirir diye bağırın. Hem paragöz ortaya çıkar, hemde artık sıkıştıramaz.

İş belli oldu, onlar tam yetkili vekaletname istiyor, sakın öyle bir hata yapmayın gülüm.
Abla kısıtlı vekalet nasıl verebiliriz , kendi adıma sadece araçla ilgili imza yetkilerini vermek istiyorum diye kardeşime ama satısı asla vermem kardeşime olsa vermem

Amaç belli işte babanın olan ne varsa üstüne konmak istiyor. Sizi de kandırırım sanıyor.
Otur annen, kardeşin ve hatta küçük kardeşlerinle etraflıca konuş amcanın niyetini anlat. Uyanık dolu ortalık..

Onuda yaptım babamın cenazesinde olay cıkarmamk için sabrettim en sonunda dayanamadım çıktım geldim üni okudum şehire basımı burada da agrıtcaklar diye çok korkuyorm

Bende diyorum bu kadar veraset ilanının ne acelesi vardı ya geç çıksa ne olurdu sanki asla vermem vekaleti

Mala mülke bakmıyormus bende yeni öğrendim sgkdan , amcam emekli etmek için yıkım istiyor güya yanı malı adına geçirmek istiyor
Elbette öyle birşey yok emekli hakkınız var ise annenize ve siz çalışmıyor iseniz bekar iseniz size maaş bağlanır bu arada başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…