Vekalet istemi: ((

Vekalet vermeyin

Durun hele

Veraset ilamının bile acelesi yok

Bir kayıtlar yapılsın acı yaşansın

Kesseler de o amcaya vekalet vermeyin gerekirse her yere anneniz ile gidin gerekirse avukat tutun ama kapıya gelen bu tarz Adama günahınızı bile vermeyin

Bu arada başınız sağ olsun üzüldüm ama hepimizin sonu aynı çözüm yok

Asla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı ya
başın sağolsun ,elimiz kolumuz tutuyor çok şükür beynimizde var yıkımıda alımı da satımı da biz yaparız derdi sana düşmesin defol git diyin amcanıza,pislik mal düşkünü insanlara acısını yaşatmayan paraya tamah eden rezil insanlar bunlar.

Aynen öyle arabayı kendi adına yapmak istiyor kısacası bi insan ölünce illa malınjn başkasının adına mı geçmesi lazım
sakınnnnn
sizin zayıf anınızdan yararlanmaya çalışıyor amcaya bak amcaya!!!

onları abim kardeşim kazandı kızıyla karısına ne oluyor diye düşünüyordur..
avukata danışın lütfen

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Sen önce iyi bir avukatla danış konuz

Anne de mirasçı kullanım Hakkı değil onunki de mülkiyet

Böyle seyler okudukça insanlardan daha çok nefret ediyorum. Yok insanlardan utanmıyorlarda Allahtandami korkmuyorlar ne biçim insanlar var

Söylediklerimizin benzerini bende yasamıstım hiç bi şekilde vermek istemym vermem de erkek kardesm var benden ,3 yas küçük onu doldurup üatüme salıyor artık dayanamıyorum ya
pardon?
erkek kardeşinizin kafası yok mu kaç yaşında bu çocuk
çok mu güveniyormuş amca beye

Başın sağolsun canım imza falan verme sakin. Benim amcamda aynısı çok seviyoruz ama degisik. Babaannemin emekliliğini kendi aliyor. Şimdi babam dedemlere gitti vekalet istemiş yurtdışındaki sigortadan belge almak icin. Zaten alınabilir niye istiyor kimse anlamadi. Benim saf babamda tamam diyor. Hiç demiyor ben imzayı kendime alayım belgeleri ben cikartiririm. Allahtan annem var yoksa babamin donuna kadar almislardi. Ne yapılacaksa sen kendin yap. Amcana ne o kim

Valla hiç bulaşmayın avukata danışın ha yok para derseniz notere sorsanız da olur yada veraset ilamı için falan gittiğiniz kurum söyler size amca da var bi tuhaflık
ki yeni sistemde otomatik veraset olur mallarda e devlete girerseniz görürsünüz

Git arabayı kendi üstüne al yada sat. Bütün işleri san takip et kimseye asla vekalet verme. Sen babamdan yadigar dersin kalır ama o satar çatır çatır yer SAKIN VEKALET VERME.

Sakın asla kimseye vekaletname vermeyin, babamın vefatında da toprağa vereli 24 saat geçmeden üstüme gelmeye başlayanlar olmuştu, zaten acıdan sağlıklı düşünemeyecek halde oluyorsunuz, babanızın ölümünü kabullenmek zor oluyor bir de adına akraba denilen zatlar sizin o duygusal halinizden yararlanmak istiyorlar, ben hepsiyle kavga ettim, çatır çatır lafları yapıştırdım bir daha kimse baskı yapmaya cesaret edemedi.
Kendinizi toparlayınca miras veraset adına ne varsa kendiniz yaparsınız, böyle konularda acı ama gerçektir babanızın oğluna güvenmeyin derim.

Amcana sakın vekalet verme illa araç yıkılacaksa ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sen yap yada babanın yasal mirasçıları.Kimseye güven olmaz bu devirde ne var ne yok satar üstüne geçirir.

Seni tufaya getirmeye calisiyor. Sakın verme. Git avukata danis. Valla ayaginizdaki corabi bile alir bu amcan!

Allah rahmet eylesin. Sanirim vefat eden kisinin uzerinden mallari almaniz gerekiyor. Evet mirasci olarak siz kendiniz kendi uzerinize alin.

Yikim nedir bilmiyorum. Yikilacak sey varsa da siz kendiniz yikin. Yani gercekten anlamadim ama ister sefa surulecek olsun ister cefa cekilecek olsun siz yapin. Asla vekalet vermeyin

Çok teşekkür ederim müne abla, bende asla vermem , 3 yas küçük kardeşim var onu doldurup üzerime gönderiyorlar bize güvenmiyor vekalet vermiyor diye , kardeşimle aram açıldı bu sebepten dolayı, lanet olsun bu insanlara ya cenaZegününden beri baskı yapıyorlar artık kafam ağrımaya başladı acımı unuttum ben ya

Hiçbir baskıya boyun eğmeyin lütfen, bana neler neler denmedi ki, hatta en son ki hamleleri paragözsün oldu, heee paragözüm dedim geçtim, ya ben babam öldü mü ne oldu onu bile anlamamıştım ki, ölüyorum acıdan, apar topar gömdüler babamı, bana fikrimi soran bile olmadı nasıl olsun ne zaman olsun diye, gömüldü, canım acıyor kendimde değilim, babanın şu malları, babanın arabası vs demeye başladılar, nevrim döndü, ben babamı gömdüm ya, daha bunu kabullenmezken neyin arabası neyin malı, bırakın bir kendime geleyim yasımı tutayım, benim normalde ne deli olduğumu biliyorlar, mal mülk umursamam ne var ne yok herşeyi ellerimle parçalarım kimseye yar olmaz biliyorlar, kafam yerinde olursa yaptırmayacağım şeyleri acım tazeyken yaptırmaya kalktılar, büyük müyük dinlemedim, herkese ağzıma geleni sayıp ne yapılacaksa kendim yaptım, siz de kendinizi toplayınca miras işlerini kendiniz yapın, vekalet vermeyin, evet güvenmiyorum deyin, güvenmek zorunda mısınız?

TTesekkür ederim, yıkım demek o mal vekalet verdiğimiz kişinin oluyor ,

Başınız sağolsun.Sakın vekalet vermeyin.Siz daha ne olduğunu anlamadan babanıza ait ne varsa gider.Bir avukatla görüşün mutlaka.Hiçbir açıklama yapmanıza gerek yok.Vekalet vermiyorum bitti.Ne yapılacaksa ben gelir ilgilenirim deyin.İş çevirecekler arkanızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…