- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
Sulaleni cagar oncelik hakaret davasiyla baslicak bakalim baskalariyla mahkemelik olan birine cocuk veriolarmi sen sebep oldun ozur dilicene o laflari yediricem sana artik yazmiorum cunku suan adresin belirlendi sureci baslatiolar
dava açsanız da bişey çıkmaz da kadını çocuğu üzerinden vurmaya çalışmayın bence. çok ayıp çok çirkin. ayrıca adresin belirlendi, süreç başlıyor vs. desteksiz atıyorsunuz, komik oluyor.
Bak canım kac kere ozur diledim demi neden hala komik duruma dusuyorsun bana ettigin kelimeler davalıktır ki ugrasamam ama ugrasanlada ugrasırımTamam bekleyin adresini numarasina varana kadar atim beni cocugu baglamio bu kadin beni tanimadan hakkimda konusup yalanci dedi ozur dilicene altindan ustunden konustu ayrica zannimca erkeksiniz boyle bi yerde isiniz ne bu bayani niye savunuosunuz sagolun guzel kozlar bunlar
Tamam bekleyin adresini numarasina varana kadar atim beni cocugu baglamio bu kadin beni tanimadan hakkimda konusup yalanci dedi ozur dilicene altindan ustunden konustu ayrica zannimca erkeksiniz boyle bi yerde isiniz ne bu bayani niye savunuosunuz sagolun guzel kozlar bunlar
Allah askina ugras ya hic sorun degil suan lafim sana degildi hanimlarin arasina parazit gibi sizan adama
Ozelden yazdıklarıda ayrı bir hakaret
Resmine ismine bakarak dedim ahaha acsana nolur
Ahhh ah benim ne derdim varken neyle ugrasıyorum cocugumla beni tehtit etmesi beni cok uzdu oysaki oda bir anne ve hamilekonunuz yalan oldu resmen. ay inanamıyorum şu an. ama gerekli cevapları aldınız. çocuğunuzu kimse elinizden alamaz. diğer üyeyi de kafaya takmayın.
Ahhh ah benim ne derdim varken neyle ugrasıyorum cocugumla beni tehtit etmesi beni cok uzdu oysaki oda bir anne ve hamile
zaten hep boyleleri bana gelir canım yansında nasıl yanarsa yansın isteuğraşacak bişey yok. dert etmeyin. konuşup konuşup susacak yani. merhametsizlik işte.
Bende ne yazacagimi unuttum yorumlaro gorunce.zaten hep boyleleri bana gelir canım yansında nasıl yanarsa yansın iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?