velayet

Sulaleni cagar oncelik hakaret davasiyla baslicak bakalim baskalariyla mahkemelik olan birine cocuk veriolarmi sen sebep oldun ozur dilicene o laflari yediricem sana artik yazmiorum cunku suan adresin belirlendi sureci baslatiolar

dava açsanız da bişey çıkmaz da kadını çocuğu üzerinden vurmaya çalışmayın bence. çok ayıp çok çirkin. ayrıca adresin belirlendi, süreç başlıyor vs. desteksiz atıyorsunuz, komik oluyor.

Tamam bekleyin adresini numarasina varana kadar atim beni cocugu baglamio bu kadin beni tanimadan hakkimda konusup yalanci dedi ozur dilicene altindan ustunden konustu ayrica zannimca erkeksiniz boyle bi yerde isiniz ne bu bayani niye savunuosunuz sagolun guzel kozlar bunlar

Bak canım kac kere ozur diledim demi neden hala komik duruma dusuyorsun bana ettigin kelimeler davalıktır ki ugrasamam ama ugrasanlada ugrasırım

siz de bana erkeksiniz dediniz. yalancılıkla suçladınız. ben de size mi dava açayım. atın madem özelden bilgileri cidden komik duruma düşüyosunuz şu an.

Allah askina ugras ya hic sorun degil suan lafim sana degildi hanimlarin arasina parazit gibi sizan adama

konunuz yalan oldu resmen. ay inanamıyorum şu an. ama gerekli cevapları aldınız. çocuğunuzu kimse elinizden alamaz. diğer üyeyi de kafaya takmayın.
Ahhh ah benim ne derdim varken neyle ugrasıyorum cocugumla beni tehtit etmesi beni cok uzdu oysaki oda bir anne ve hamile

zaten hep boyleleri bana gelir canım yansında nasıl yanarsa yansın iste
Bende ne yazacagimi unuttum yorumlaro gorunce.
Sana tavsiyem esin seni boyle tehtit ettiginde kendinden emin bisekilde yapamayacagini soyle. Cok bosanmak istiyosanda istenmedigim yerde duracak degilim arkamda ailem var cikip gitmesini bilirim diyebil. Buyuk ihtimalle seni sindirmek icin yapiyo. Kararliligini gorurse vazgececektir

Haydeeeee yahu bilgilerimede bakmionuzmu delimisiniz nesiniz benim biricigin cocuguyla ne derdim olabilir ama burda ozelini acmasi dogru degil hem esiyle olacak surec icin bnm kizdigim.nokta bana beni tanimadan yalanci dedi hakli olarak bende kizdim sizlerde olsaniz kizardiniz ustune ozur dilicene abuk subuk konustu ben buraya sadece bebisleri konusmak icin giriorum.banane milletin cocugundan susmayan uzatan sizlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…