Kizmaniza bisey diyen yok zaten. Ben olsam bende noluyo derim. Ama siz tepki verme durumunu cok cok abarttiniz.Haydeeeee yahu bilgilerimede bakmionuzmu delimisiniz nesiniz benim biricigin cocuguyla ne derdim olabilir ama burda ozelini acmasi dogru degil hem esiyle olacak surec icin bnm kizdigim.nokta bana beni tanimadan yalanci dedi hakli olarak bende kizdim sizlerde olsaniz kizardiniz ustune ozur dilicene abuk subuk konustu ben buraya sadece bebisleri konusmak icin giriorum.banane milletin cocugundan susmayan uzatan sizlersiniz
noluyo ya @neslihanssss isimli kullanıcının avatarı@biriiicik isimli kullanıcıya ait değilmiydi
haolaylar bildiğin gibi değil.
velayet
şu mesajla başlayan süreç iki üyenin de aynı kişi olmasıyla hatta benim erkek olmam ve tüm bunların rüya çıkması ile bile sonuçlanabilir.
hatek bi tavsiye verebilirim avatarını değiştir
şundan bende şüphe ettim ama prfilde baya fark var ya üyelik tarihi-takip edenler -hatta üyeler birbirne msj armış profildenşu mesajla başlayan süreç iki üyenin de aynı kişi olmasıyla
şundan bende şüphe ettim ama prfilde baya fark var ya üyelik tarihi-takip edenler -hatta üyeler birbirne msj armış profilden
yok başka üyelerin avatarında da erkek fotosu görünce anladım erkek olmadığınızı meselaay ne var ki avatarımda. erkek resmi koyduk diye erkek olmakla itham edildikbin küsür mesaj atmışım bi de yani
olan konu sahibinin konusuna oldu valla.
allah iyilğini versin kız çorba oldu kafa bi andaay yok yanlış anlaşılmasın. şaka olarak söyledim ben. bi üre ortaya taş attı. neslihan isimli üye de çıldırdı birden. çok saçma yani.
hattaNeslihan isimli uyenin profil fotusunda konu sahibinin mi fotosu varmis? C captain price
yok başka üyelerin avatarında da erkek fotosu görünce anladım erkek olmadığınızı meselaCOLIN oda erkek üye olmakla itham ediliyo ama kendimi site yöneticilene anlattım onlar anladı üyeler anlamadı diye veryansın ediyodu ama kabul et bu fotolarla prim veriyosunuz
boşveeeer erkek olsan gümlerdin herhaldeya naaalaaaakası varkedi köpek resmi koyan da var yani. neslihan isimli üye cidden bi acayip. yazdığı mesajları görmedin mi? araya sızan erkeğe söyledim gibi bişey dedi. manyak mıyım ben ya
Neslihan isimli uyenin profil fotusunda konu sahibinin mi fotosu varmis? C captain price
öncelikle konunuzu okumadan, profil resminiz benim takip ettiğim bir konudaki arkadaşla aynı resim ve direkkaldım. @neslihanssss profil resimdeki kişi benim demişti.aynı kişi ayrı üyelikmi ?o arkadaş hamile gebeliği süresince de konuştuk ara ara burdan ,sizde boşanma ile ilgili diye konu açınca şuan şoktayım
Yalan soylems bi dakka bakıyrm
olay şöyle başladı.
daha sonra neslihan, vay efendim sen bana nasıl yalancı dersin. profildeki fotoğraf benim demedim hiç bi zaman. bilmmem ne..
olaylar 7. sayfada başlıyor.
olay şöyle başladı.
daha sonra neslihan, vay efendim sen bana nasıl yalancı dersin. profildeki fotoğraf benim demedim hiç bi zaman. bilmmem ne..
olaylar 7. sayfada başlıyor.
Evet gordum fakat profildeki foto biricikin fotosu mu onu merak ettim? Eger oyleyse tehdit edilmek yerine kizmasi gerekirdi, bir sey demedi de
aslında evet profilde ki sen misin diye soruldu ama biriciğe o sorunun cevabı geldimi bilmiyorum
aslında evet profilde ki sen misin diye soruldu ama biriciğe o sorunun cevabı geldimi bilmiyorum
Ayy ne abarti tepki vermis, sinirim bozuldu okurken
internetten bulunmış alelade fotoğraflar olabilir yani bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?