velayet

Kizmaniza bisey diyen yok zaten. Ben olsam bende noluyo derim. Ama siz tepki verme durumunu cok cok abarttiniz.
Ve resmen sacmaladiniz.

noluyo ya @neslihanssss isimli kullanıcının avatarı@biriiicik isimli kullanıcıya ait değilmiydi

olaylar bildiğin gibi değil.
velayet
şu mesajla başlayan süreç iki üyenin de aynı kişi olmasıyla hatta benim erkek olmam ve tüm bunların rüya çıkması ile bile sonuçlanabilir.

şundan bende şüphe ettim ama prfilde baya fark var ya üyelik tarihi-takip edenler -hatta üyeler birbirne msj armış profilden

ay yok yanlış anlaşılmasın. şaka olarak söyledim ben. bi üre ortaya taş attı. neslihan isimli üye de çıldırdı birden. çok saçma yani.

ay ne var ki avatarımda. erkek resmi koyduk diye erkek olmakla itham edildik bin küsür mesaj atmışım bi de yani
olan konu sahibinin konusuna oldu valla.
yok başka üyelerin avatarında da erkek fotosu görünce anladım erkek olmadığınızı mesela COLIN oda erkek üye olmakla itham ediliyo ama kendimi site yöneticilene anlattım onlar anladı üyeler anlamadı diye veryansın ediyodu ama kabul et bu fotolarla prim veriyosunuz

ya naaalaaaakası var kedi köpek resmi koyan da var yani. neslihan isimli üye cidden bi acayip. yazdığı mesajları görmedin mi? araya sızan erkeğe söyledim gibi bişey dedi. manyak mıyım ben ya

ya naaalaaaakası var kedi köpek resmi koyan da var yani. neslihan isimli üye cidden bi acayip. yazdığı mesajları görmedin mi? araya sızan erkeğe söyledim gibi bişey dedi. manyak mıyım ben ya
boşveeeer erkek olsan gümlerdin herhalde geçen bi üye renk verdi saniyesine gümledi

Neslihan isimli uyenin profil fotusunda konu sahibinin mi fotosu varmis? C captain price

olay şöyle başladı.

Yalan soylems bi dakka bakıyrm

daha sonra neslihan, vay efendim sen bana nasıl yalancı dersin. profildeki fotoğraf benim demedim hiç bi zaman. bilmmem ne..

olaylar 7. sayfada başlıyor.

olay şöyle başladı.

daha sonra neslihan, vay efendim sen bana nasıl yalancı dersin. profildeki fotoğraf benim demedim hiç bi zaman. bilmmem ne..

olaylar 7. sayfada başlıyor.

Evet gordum fakat profildeki foto biricikin fotosu mu onu merak ettim? Eger oyleyse tehdit edilmek yerine kizmasi gerekirdi, bir sey demedi de

aslında evet profilde ki sen misin diye soruldu ama biriciğe o sorunun cevabı geldimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…