Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

:) olmuyor işte şirkette çalışamıyorum vallahi sürekli aklımda ameliyatt nasıl olacak heyecanıı ay ama sonunda az kaldı 12 kasımaaa şükürler olsunnn :)

kıs sen beni görecekdin her anım ameliyatla geçiyordu ay acaba nasıl olur iyimi olur kötümü olur kafamda bi dolu soru vardı bunu engelleyemessin malesef ama oldukdan sonra diceksinkihiç bişi yokmuş sitres yapıcakk :))zemuszemus

hehehe olsun yaaa bu bile ayrı mutluluk katıyo ikide bir veli beyin hastalarının burunlarına bakıyorum maşllahh hepinizin süper olmuş :)))) artık hep beraber toplanırız burnuşlarımızı gösteririz elaleme :))

canim, eski halime ait duzgun bir foto yok ama mipa34'unkune cok benziyodu, cok sagol begendigin icin de sisler insin diye sabirsizlik basladi bende hafiften bilmiyorumkismile

:) bence bu hali bile süper çok az ucu şiş gibi.. ama birşeye şaşırdım 6. gününde bile morluğun var

şu topici okurken bile heyecan basıyor tam sonucu görmek için nasıl sabredicem D:

dün burçak hanımla görüştüm 29 ekimde ameliyat yasağı gelmemiş kesin ve net 29 ekimde yolcudur abbas D:

oooo hayırlı olsun canımmm hadi bakalımmmm ben en iyisi yeni sayfa açayımm hepimiz için :))) nasıl olsa belli oldu =)

:) bence bu hali bile süper çok az ucu şiş gibi.. ama birşeye şaşırdım 6. gününde bile morluğun var
Canim sen beni ameliyat sonrasi gorseydin 6. gundeki morlugun azligina sasirirdim acayipti yuzum gozum zaten 2 gun gozumu acamadim, kimisi de giriyo ablam oldu mesela hic morarmadi, yapilan mudahale ve kisinin yapisina gore degisiyor demek ki, 4. gunde morluklar o kadar gecmisti ki ben sukrettim 6. gunku halim ne ki o ilk gunlerin yaninda :1ninca:

anladım canım peki ablandamı veli beye olduda morarması olmadı ? ay ilk gün erk arkım yanımda olcak korkar mı bnden :)

kızlar morrama bünyeye göre değişiyor mesela ben hiç morrmadım birazcık bile morramadım .ama 3.gün hafifi bi şişdim oda hiç kötü diğildii.ben o konuda rahattımmm :)))))

kızlar morrama bünyeye göre değişiyor mesela ben hiç morrmadım birazcık bile morramadım .ama 3.gün hafifi bi şişdim oda hiç kötü diğildii.ben o konuda rahattımmm :)))))

ayy ne güsel yaa.ilk gün hastanedemi yattın peki? ya ona göre hareket edicem.ben daha muayene olmadım.cmtesi muayene olcam pztesi ameliyat.ona göre hazırlanıp gelcem kütahyadan :)

kızlar merhaba,

birçok özel mesaj gelmiş bu durumla ilgili. bende özellikle yazmak istedim buradan ki herkesin haberi olsun.

Anladığım kadarıyla benim fotolarımı gördükten sonra Boğaziçi Estetiği arayıp randevu almak vs. istiyorsunuz. Sanırım sizi Veli Bey yoğun yada burada değil vs. diyorlar ve başka doktora yönlendiriyorlar. Ben o kurumdan sadece kendi doktorumu tanıyorum ve kendi doktorum için iyidir diyorum. Eminim diğer doktorlarda iyidir ama bilmediğim için böyle bir sorumluluğa ortak olmak istemiyorum. veli hocayı beklemek ve/veya başka bir doktora karar vermek tamamen size kalmıştır. İnanın benim başka hiçbir doktor hakkımda fikrim yok.

Hepinizin güzel burunları olsun inşaah:)

Sevgilerimle,

Son düzenleme:
anladım canım o zaman biraz şans işi morarmak..

ebruli canım sorumluluk almak istemiyorsun anlaşılan :) ve haklısında

bu ara sadece veli bey dğeil tüm doktorlar yoğun hem bayram ttaili hemde havaların müsait olması...

ayrıca teşekkür ederiz :) uyarıların için

yani canim sans degilde cilt meselesi..

ben az cok tahmin ediyodum yuzum cok siser diye..

cunku normalde de aglayinca falan hemen yuzum siser ertesi gune kadarda oyle sis kalirdi..

ama bu kadar gozume kadar kan oturacagini falan tahmin etmezdim hic.

ama korkma canim hic, goruntusu cok kotude olsa agrisi sizisi oyle gorundugu gibi degil.

insallah cok guzel gecer ameliyatin ve az sisle cikarsin canim :Saruboceq:

slm zuzula..ben 6 Eylül de Boğaziçi tıp merkezinde burun ameliyatı oldum..Dr.M.Veli Aslan çok tatlı bir insan ilkin çok korkuyordum kötü olacak diye Ama verdi bana:öncelikle ona güvenmeniz gerekiyor ve çok dua edin inşallah iyi geçecek ameliyatınız:ben memnunum yeni burnumdan::burnumun sağ deliğinde kemik fazlalığı olduğu için rahat nefes alma problemi de yaşıyordum o nedenle ameliyata kulak burun boğaz doktoru Yavuz Bey de katıldı:başarılı bir ameliyat oldu:Bünyeniz zayıf değilse hiç acı çekmezsiniz morluklar on güne kadar geçiyor alçıyı yedi gün sonra çıkarıyorlar alçıdan sonra buruna çok iyi masaj yapılması gerekiyor çünkü masaj sayesinde çok daha güzel şekilleniyor inşallah ameliyatınız çok iyi geçer

canım çok teşekkür ederim :) sende fazla forumda kalıpta yorulma emi dahada şişmesin..

ben şişlikten korkuyorum ameliyattan korkuyorum kusmaktan korkuyorum boğulmaktan korkuyorum ooff daha sayamıcam :) ama artık kararlıyım ölüm bile olsa koşa koşa gidicem :))

ve tahmin ediyorum çok güzel burnum olacak en azından güvenim yerine gelicek... sende hayırlısıyla iyileş güzel burnuşuna yorum yapalım :))

ayy ne güsel yaa.ilk gün hastanedemi yattın peki? ya ona göre hareket edicem.ben daha muayene olmadım.cmtesi muayene olcam pztesi ameliyat.ona göre hazırlanıp gelcem kütahyadan :)

ewt cnm ilk gece orda kaldım ama inanırmısın kenime çk şaırdım ameliyattan sonra sürekli aynaya bakdım bi değşiklik yokdu bende ne şişme ne morrma o açıdan çok şanslıydımm ben :))) ben muayaneyi çok önceden olmuşdum şubat ayında ama karra verememiyordum birtürlü sonra birgün gitim hastahaneye bi cesarat geldi amaliyat tarihi aldım ve 14 nisanda veli beye ameliyatımı oldum.cesarette ebruliden geldii muayne olmuşdumama kimseyi göremiyordum forumda ona ameliyat olan ebruliyi gördüm çok beğendim ve karar verdimmm:))zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…