:) olmuyor işte şirkette çalışamıyorum vallahi sürekli aklımda ameliyatt nasıl olacak heyecanıı ay ama sonunda az kaldı 12 kasımaaa şükürler olsunnn :)
Canim sen beni ameliyat sonrasi gorseydin 6. gundeki morlugun azligina sasirirdim acayipti yuzum gozum zaten 2 gun gozumu acamadim, kimisi de giriyo ablam oldu mesela hic morarmadi, yapilan mudahale ve kisinin yapisina gore degisiyor demek ki, 4. gunde morluklar o kadar gecmisti ki ben sukrettim 6. gunku halim ne ki o ilk gunlerin yaninda :1ninca::) bence bu hali bile süper çok az ucu şiş gibi.. ama birşeye şaşırdım 6. gününde bile morluğun var
kızlar morrama bünyeye göre değişiyor mesela ben hiç morrmadım birazcık bile morramadım .ama 3.gün hafifi bi şişdim oda hiç kötü diğildii.ben o konuda rahattımmm :)))))
anladım canım o zaman biraz şans işi morarmak..
ebruli canım sorumluluk almak istemiyorsun anlaşılan :) ve haklısında
bu ara sadece veli bey dğeil tüm doktorlar yoğun hem bayram ttaili hemde havaların müsait olması...
ayrıca teşekkür ederiz :) uyarıların için
ayy ne güsel yaa.ilk gün hastanedemi yattın peki? ya ona göre hareket edicem.ben daha muayene olmadım.cmtesi muayene olcam pztesi ameliyat.ona göre hazırlanıp gelcem kütahyadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?