Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

anladım canım peki ablandamı veli beye olduda morarması olmadı ? ay ilk gün erk arkım yanımda olcak korkar mı bnden :)
yok canim ablam yaklasik 10 yil once hasan huseyin ceylan'a oldu da bence erkek arkadasin yaninda olmasin yaa.. uzulur seni o sekil gorunce :)) sen kendini kotu hissetmeyeceksin ama aynaya bakinda n'oluyo yaa diyeceksin yani bende oyle oldu ama belki sen hic morarmazsin senden kemik alincak mi n'olcak operasyon ??

Son düzenleme:
mipanın karar vermesi de uzun sürdü. benim resimlerimi evirdi, çevirdi bir daha baktı.
baktı
baktı
baktı
ehhhh sonunda oldu:)

güzelde oldu:)

hehehe ben yokkken iyi kaynatmışsınız teşekkür ederimmm en azından rahatlıyoruz vallahi yaa :) biraz daha cesaret geliyor bende hepinizin burnunu beğendimmm ayırt etmeksizin :))

benim burnum yan profilden aşağı eğik sanırım kemik alıncak ya da kırılcak gibi bir işlem olucak fazla büyük burna sahip değilim ama yinede küçülcek kemik alıncak delikler küçülçek çok iş var :))

ameliyat olduktan sonra şu anki halimi eklemek istiyorum nedense utanıyorum koymaya :S çok değişik çıkıyorum yan profilden veee az kaldııııı heyecan artıyor :)

ama öncesinde yarın sınavım ehliyet için dua edin nolur
:Saruboceq:

ay birde erk arkadaşım beni yalnız bırakmaz hem bırakmasında küçük abim çine gidicek babam denilen şahıs da yok zatennn bir erkek olmalı yanımızda :S

mipanın karar vermesi de uzun sürdü. benim resimlerimi evirdi, çevirdi bir daha baktı.
baktı
baktı
baktı
ehhhh sonunda oldu:)

güzelde oldu:)

hemde ne evirme ne çevirmeeee :))) kaç kez gidip gelip bakdımmm sen bir aylık olana kadar takip ettim resimleriniii :)))zemuszemus

ay birde erk arkadaşım beni yalnız bırakmaz hem bırakmasında küçük abim çine gidicek babam denilen şahıs da yok zatennn bir erkek olmalı yanımızda :S

yavrum hastaneye ameliyata geziyosun, görende seni gece yarısı Taksimin arka sokaklarına çıkar sanır. erkek olmasına gerek yok. benim babam o gün çalıştı, abimi postaladım, sevgilime de işten çıkıp gel dedim. Rahat ol sen, birisi olsun yanında yeter.

hemde ne evirme ne çevirmeeee :))) kaç kez gidip gelip bakdımmm sen bir aylık olana kadar takip ettim resimleriniii :)))zemuszemus

Güzel oldu ama:) iyi yapmışsın tatlım.

ebruliye katılıyorum bende özellikle veli beyi istediğimde neden diye sordular referans sağlam dedim :) ama göğüs operasyonunda da başka doktoru önerdiler veli hoca değilde x doktor dediler adını hatırlayamadım

canım gögüs operasyonu için inan hiçbir fikrim yok. Ne oldum, ne de olan birini tanıyorum. Tamamen burun estetiği için söylediklerim. çok teşekkür ederim, anlayışın için...

ebrucum ne bileyimm heyecan yapıyormmm :)) zaten iş çıkışı gelecek veya benle birlkte olacak bilmiyorum kii 19 gün kaldııı offf :))) yasemin yani yase ameliyat oluyor kız benden daha sakin anlamadımki :)

ebrucum ne bileyimm heyecan yapıyormmm :)) zaten iş çıkışı gelecek veya benle birlkte olacak bilmiyorum kii 19 gün kaldııı offf :))) yasemin yani yase ameliyat oluyor kız benden daha sakin anlamadımki :)

merak etme, benimle tanısacağın için heyecanlan birazda ya:)
biter geçer gider, rahat ol. bende çok rahat girmiştim. düşün üstelik veli bey'in bir tane hastasını bilmiyordum o zaman. Sen yine bizim fotoları gördün, doktoru biliyorsun.

evet daha sakinim ameliyat sürecini biliyorum ya ondan heralde :)) 2 kere septum dev.ameliyatı olunca az çok biliyosun ki eminim bu sefer daha çok acıyacak resmen kemiğe şekil verilcek ozaman kemik alıyolar çünkü.off aslında ameliyat sonrası için korkuyorum.yemek yiyemiosun su bile içerken zorlanıyosun yaa ( yarın uygun olursa veli bey öğleden sonra ameliyat yapıcak.sabah 11 de ameliyat.sen hazırlıklı gel dedi sabah 7,8 gibi kahvaltı yap sonra bişey yeme içme dedi.uygunsa durumun öğleden sonra ameliyat dedi yaa offff :))

yanlış yazmışım sabah 11de muayene öğleden sonra ameliyat duruma göre işte belli değil :))

:)) ay evet yaaa senlede tanışcaz burnuşuna dokuncam tecavüz etcem P
hehehe ayy üff ebruu heyecanımı msjım bile anlatamıyor :) mutluyumda ama heyecan başka birşey :) ya gülerek ya ağlıyarak gircem.. :)

evet canım bizler çok şanslıyızz ben bir sürü kişinin ameliyatını gördüm birde irisede olduuu onunda burnuşunu görcez ben olana kadar ooo çok şanslıyım :)

allah razı olsun hepinizden ilgilenmeniz yanımda olmanız gerçekten çok güzel özellikle ebru sana çok ama çok teşekkür ederim :)

heheh hayırlı olsun hayatım :) ben msnden öğrendiğim için biliyorum :) merak etme canım sanırım 3-4 gün sonrasında rahat yemek yiceksin.. ama sen galiba baya tecrübelisin :) ben bilmem yasemin bilir

ctesi sabah mı oluyorsun ameliyat? ben veli beyi ziyarete gidecektyim, demekki ameliyat koymuş. cuma akşam konuşuruz diyorduk:) üstelik de benim arkadaslarımdan biriymiş, haberim yokkaydirigubbakcemile3 canım yemek problem falan değil aynı doktora 6 ay önce bende oldum. Sadece alçı kıpırdamasın ilk gün zorlanmasın çok çiğneyecek birşey yedirmeyin dediler. Kazandibi tavsiye ederim, annem bana öyle yapmıştı:)

heheh hayırlı olsun hayatım :) ben msnden öğrendiğim için biliyorum :) merak etme canım sanırım 3-4 gün sonrasında rahat yemek yiceksin.. ama sen galiba baya tecrübelisin :) ben bilmem yasemin bilir

hehe evet canım baya tecrübeliyim :)) ayy inş olur biter yarın ya dua edin :)

cmtesi öğleden sonra ameliyat olcak ama belli değil muayeneden sonra.sabah 11 de muayene var ve daha ilk görüşmem hep telde konuştuk veli beyle :)) ameliyattan sonra neler yaşıcam ne yapmam gerekiyo ebru neler lazım birazcık bilgi verirmisin canım :)

ben zaten 4 aydır yemek yemiyorum (yiyemiyorum) o yüzden sıkıntı yok bana bol bol dondurma getirsinler baska bisey istemem D:

aman ablaa hasta olma ameliyatlı bi şekilde boğazların şişer fln daha kötü olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…