yok canim ablam yaklasik 10 yil once hasan huseyin ceylan'a oldu da bence erkek arkadasin yaninda olmasin yaa.. uzulur seni o sekil gorunce :)) sen kendini kotu hissetmeyeceksin ama aynaya bakinda n'oluyo yaa diyeceksin yani bende oyle oldu ama belki sen hic morarmazsin senden kemik alincak mi n'olcak operasyon ??anladım canım peki ablandamı veli beye olduda morarması olmadı ? ay ilk gün erk arkım yanımda olcak korkar mı bnden :)
mipanın karar vermesi de uzun sürdü. benim resimlerimi evirdi, çevirdi bir daha baktı.
baktı
baktı
baktı
ehhhh sonunda oldu:)
güzelde oldu:)
ay birde erk arkadaşım beni yalnız bırakmaz hem bırakmasındaküçük abim çine gidicek babam denilen şahıs da yok zatennn bir erkek olmalı yanımızda :S
hemde ne evirme ne çevirmeeee :))) kaç kez gidip gelip bakdımmm sen bir aylık olana kadar takip ettim resimleriniii :)))zemuszemus
ebruliye katılıyorum bende özellikle veli beyi istediğimde neden diye sordular referans sağlam dedim :) ama göğüs operasyonunda da başka doktoru önerdiler veli hoca değilde x doktor dediler adını hatırlayamadım
ebrucum ne bileyimm heyecan yapıyormmm :)) zaten iş çıkışı gelecek veya benle birlkte olacak bilmiyorum kii 19 gün kaldııı offf :))) yasemin yani yase ameliyat oluyor kız benden daha sakin anlamadımki :)
ebrucum ne bileyimm heyecan yapıyormmm :)) zaten iş çıkışı gelecek veya benle birlkte olacak bilmiyorum kii 19 gün kaldııı offf :))) yasemin yani yase ameliyat oluyor kız benden daha sakin anlamadımki :)
evet daha sakinim ameliyat sürecini biliyorum ya ondan heralde :)) 2 kere septum dev.ameliyatı olunca az çok biliyosun ki eminim bu sefer daha çok acıyacak resmen kemiğe şekil verilcek ozaman kemik alıyolar çünkü.off aslında ameliyat sonrası için korkuyorum.yemek yiyemiosun su bile içerken zorlanıyosun yaa( yarın uygun olursa veli bey öğleden sonra ameliyat yapıcak.sabah 11 de ameliyat.sen hazırlıklı gel dedi sabah 7,8 gibi kahvaltı yap sonra bişey yeme içme dedi.uygunsa durumun öğleden sonra ameliyat dedi yaa offff :))
heheh hayırlı olsun hayatım :) ben msnden öğrendiğim için biliyorum :) merak etme canım sanırım 3-4 gün sonrasında rahat yemek yiceksin.. ama sen galiba baya tecrübelisin :) ben bilmem yasemin bilir
ctesi sabah mı oluyorsun ameliyat? ben veli beyi ziyarete gidecektyim, demekki ameliyat koymuş. cuma akşam konuşuruz diyorduk:) üstelik de benim arkadaslarımdan biriymiş, haberim yokkaydirigubbakcemile3 canım yemek problem falan değil aynı doktora 6 ay önce bende oldum. Sadece alçı kıpırdamasın ilk gün zorlanmasın çok çiğneyecek birşey yedirmeyin dediler. Kazandibi tavsiye ederim, annem bana öyle yapmıştı:)
sana gelikrn ben tavukgögsü yaptırayım en iyisi :)ben zaten 4 aydır yemek yemiyorum (yiyemiyorum) o yüzden sıkıntı yok bana bol bol dondurma getirsinler baska bisey istemem D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?