Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

kızlar özel mesaj atamıyorum kusra bakmayın burdan sorucam.bu ameliyathane sanırım aşırı soğuk oluyormuş ve incecik yeşil bir önlük veriyolarmış sadece,çıplak yani iç çamaşırsız.bu doğru mu donmazmıyız yani?

ic camasiri var da, ciktiktan sonra ben sahsen kendime geldigimde donuyodum :)) ama kisa suruyo merak etmeyin korkmayin yahuuu birsey yoook :lepi:

canım şimdi
2100 5 taksit
2200 10 taksit fiyat değişiyor sadece ve bir kaç banka kabul ediyorlar sanırım...

lara sağol canım bende bunu öğrenmek istiyordum :)

evli değilim canım ayrıldım

ben peşin 2.000 tl vericem 1800 duydum şaşırdım kişiye göre fiyat mı veriyorlar tövbe tövbe

Canım iç çamaşırın oluyor ama sütyenin olmuyor, ama bende iç çamaşırın üstüne penye pijama giydirdiler, herkese aynısını yapıyorlardı, hatta ben yanıma penye eşofman altı ve penye tişört götürmüştüm onları giydim, sağolsunlar sağımı solumu hiç açmadılar, sadece tişörtün altına bakmadan kalp cihazı için şeyler yapıştırdılar, ben uyduktan sonra ne oldu bilmiyorum ama uyandığımda aynen kıyafetlerim üstümdeydi.

çiğdem abla bende öyle duydum ama burun yapısıyla ilgili lara da sanırm 1800 ödedi ama ebruli 2000 değişiyor yapcak birşey yok hayatım bence en uygun fiyatlar

rüya canım önü düğmeli bir penyemi giydin ? hani burnun kapalı olucak ya ondan diyorum birde ne olur olmaz diye üstün üstsüz olmak zorundaymış kalp durur fln birşey olur diye allah korusunn

yase ben 12 kasım düşünüyorum bakalım hangi gün daha az yoğun ise doktor ona göre ayarlıcam..

rüya canım önü düğmeli bir penyemi giydin ? hani burnun kapalı olucak ya ondan diyorum birde ne olur olmaz diye üstün üstsüz olmak zorundaymış kalp durur fln birşey olur diye allah korusunn[/B][/QUOTE]

Hayır canım kafamdan rahat çıkabilecek kadar genişti yakası, sütyen giydirmiyolar zaten, kalp için o yuvarlak şeylerden yapıştırdılar zaten tişörtümü çıkartmadan, sonrada üzerine yeşil ameliyat önlüğünü giydirdiler, ii ki de öyle yaptılar ekibin hepsi genç ve erkekti insan tedirgin oluyor ister istemez, ama ben çok rahattım, ameliyat önlüğünü yarıya kadar açtıklarında bile görünen hiçbir yerim yoktu, sezeryanda da keşke uyuttuktan sonra açsalardı üstümü, o zaman çok utanmıştım, odanın içi kum gibi giyinik insanla kaynıyordu ve ben çırılçıplaktım utanmakla korkmak arasında gittim geldim bayılana kadar :S

anladım canım çok sağol ama benim olacağım hastanede umarım öyle yapar ( ya ben geniş yakalı birşeyler almam lazım sanırım :))heyecan günden güne artıyorr

ayrıca bende utanırım bir kere kalp için üstümü çıkartmıştımda arada bir kalp ritmim değişiyordu doktorda gençti :)) ay nasıl utanıyorum heyecanlanıyordum sormaa birde soruyo ne oldu diyeee içimde fırtına kopuyordu haberi yok =)

heheeh valla az kaldı 12 kasıma alıcam ameliyat gününü günler azalıyor o yüzden heyecan artıyor ne yapcaz biz ya =) ebru keşke senn yerinde olsaydım ne güzel herşey oldu bitti senin eyvahedigeldismile

canım keşke şu anda yaşadıklarımı da Veli hoca gibi basitce, kolayca, ağrısızca çözecek bir yöntem olsa ama yok. en byük derdim, burnum olsun... ben razıyım.

:))) Sakin ol hiçbirşeyi anlamadan olup bitecek, geçmiş olsun :)))bayanssulusmile

sağolun kızlarr :)

ama ne yapalım çekicezz gülü seven dikenine katlanır tabi heyecandan ölmezsem :)

Doktorla görüştüm çok dolu.hele bayram önü randevuları bitmiş.mecburen 1 hafta öncesine alıcam.işyerinden izin alıcam ne yapalım.ama çok korkuyorum yaa.
Kızlar bilginiz varmı ben zayıflama hapı içmiştim ameliyat için sorun olurmu ki?

ahh seni seni. Annem de içti o zayıflama haplarından yan etkisi 7 kilo aldırdı kadına. içmeyin şunları ne olur. Bir diyestisyen desteği ve azıcık spor yeter zaten:)

ameliyatta sorun olmaz ama sanmıyorum, istersen ameliyattan önce anestezi doktorunla bir görüş. ben öyle yapmıştım. ameliyattan önce tahlillerini yaptırırken bilgi verirsen sana söylerler. En kötü zayıflama ilacının adını Burçak'a ver, o doktora sorsun, için rahat etsin...

kütahya'da ne soğuktur şimdi :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…