Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

ya aslında 57 kiloydum ama zayıflamayamadım ne yaptıysam.1 ayda 3 kilo verdim meksika acı biberi hapıyla :) yani şuan 54 kg oldum..bakalım bu cmtesi gidicem drun yanına onada sorarım üfff.

yok soğuk değil bugün :) 22 derece..ama soğuk zamanlarda donuyoruz ebrucum :)

ben de yeni 3 tane foto yukleyebildim anca, biraz mesgulum isten dolayi, insallah yardimci olabilirim, olacaklara simdiden gecmis olsun

ben de yeni 3 tane foto yukleyebildim anca, biraz mesgulum isten dolayi, insallah yardimci olabilirim, olacaklara simdiden gecmis olsun

inanmıyorumm yaa süper ,,, harikaaaa valla bayıldımmm.çok yakışmış.bu doktor bu işi biliyor hakikaten :)) darısı başımaaadelikafadulden

Sakin icinde ufak bir suphe bile olmasin cunku Veli Bey gercekten isinin ehli, emin ol. Zaten ona guvenmen gerektigini hemen anlayacaksin bakinca. Sonrasinda da o kadar cabuk normale donuyosun ki inanamayacaksin sen de fotolarini yuklersin yorum yapariz ben daha dune kadar burayi okuyup okuyup gaza geliyodum album yapmakmis bilmem ne cok uzak geliyodu bana, sonra yillardir bekledigim an geldi pat diye oluverdi aslinda buyuk cesaret cunku ebru ve mipayi gordum ben, baska hicbir hastasini gormedim Veli Bey'in ama o yetti biliyo musun.. cunku bu kadar mukemmel dokunamaz baska doktor yani digerlerinin yaptigi burunlar bana birbirlerine cok benziyormus gibi ya da dumduz gibi geliyor.. hadi haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile

evet haklısın özellikle emre ilhanın yaptığı burunlar çok benziyor birbirine.ben ameliyat günümü aldım 9 kasım canım :)) bu cmteside muayene oluyorum off çok korkuyorum napıcam bilmemm..

Laracroftcum merhaba, bende yeni baktim resimlerine cok gecmis olsun cnm. Masallah allah nazarlardan korusun yuzune cok yakismis, doktorunun ellerine saglik:) Gule gule kullan

kızlar merak edenler için resimlerimi koydumm .beni ekleyenleride kabul ettim.umarım yardımcı olabilirm sizlere :)))

mipa muhteşem olmuş veli hoca gerçekten işin ehliymiş bayağı bayağı rahatladım artık az kaldı 29 ekime stres kısmını bıraktım sonrasında yaşayacağım sevince odaklandım D:

heheh bencede en iyisini yapmışsın bendede baya heyecan var birazda stres bakalım ne olacak hayırlısıı..

stres olmasi cok normal ben o kadar sogukkanliyim diye gecinirim, bir sinir yapti bende sormayin ameliyat gununu aldigimdan beri boyle garip bir his icimde bir dunya paranoya.. neyse ameliyat gunu gelip cattiginda o korku morku hicbirsey kalmadi, normal bunlarin hepsi merak etmeyin

hepinize teşekür ederim kızlarrr çok saolun .eminim siiznkilerde süper olacak bende burda ilk ebruli oldu veli beye ondna cesaret alarak gittim tek örneğim oyduuu.ama çok başarılı bir doktorrr sizinkilerde güzel olacakkkk.:))))

:) olmuyor işte şirkette çalışamıyorum vallahi sürekli aklımda ameliyatt nasıl olacak heyecanıı ay ama sonunda az kaldı 12 kasımaaa şükürler olsunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…