ahh seni seni. Annem de içti o zayıflama haplarından yan etkisi 7 kilo aldırdı kadına. içmeyin şunları ne olur. Bir diyestisyen desteği ve azıcık spor yeter zaten:)
ameliyatta sorun olmaz ama sanmıyorum, istersen ameliyattan önce anestezi doktorunla bir görüş. ben öyle yapmıştım. ameliyattan önce tahlillerini yaptırırken bilgi verirsen sana söylerler. En kötü zayıflama ilacının adını Burçak'a ver, o doktora sorsun, için rahat etsin...
kütahya'da ne soğuktur şimdi :sinifsinif:
ben de yeni 3 tane foto yukleyebildim anca, biraz mesgulum isten dolayi, insallah yardimci olabilirim, olacaklara simdiden gecmis olsun
ben de yeni 3 tane foto yukleyebildim anca, biraz mesgulum isten dolayi, insallah yardimci olabilirim, olacaklara simdiden gecmis olsun
Sakin icinde ufak bir suphe bile olmasin cunku Veli Bey gercekten isinin ehli, emin ol. Zaten ona guvenmen gerektigini hemen anlayacaksin bakinca. Sonrasinda da o kadar cabuk normale donuyosun ki inanamayacaksin sen de fotolarini yuklersin yorum yapariz ben daha dune kadar burayi okuyup okuyup gaza geliyodum album yapmakmis bilmem ne cok uzak geliyodu bana, sonra yillardir bekledigim an geldi pat diye oluverdi aslinda buyuk cesaret cunku ebru ve mipayi gordum ben, baska hicbir hastasini gormedim Veli Bey'in ama o yetti biliyo musun.. cunku bu kadar mukemmel dokunamaz baska doktor yani digerlerinin yaptigi burunlar bana birbirlerine cok benziyormus gibi ya da dumduz gibi geliyor.. hadi haberlerini bekliyoruz olumunekankayizsmile
canım 12-13 kasımlar dolumuş mu ?? veya 11 ?
kızlar merak edenler için resimlerimi koydumm .beni ekleyenleride kabul ettim.umarım yardımcı olabilirm sizlere :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?