• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velim

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
İyi geceler arkadaşlar
Üç yaş öğretmeniyim ben. Üç hafta oldu tüm öğrencilerim alıştı çok şükür.Hepsi mutlu ağlamadan geliyo. Ama azönce bi velim msj attı hocam okula gelmek istemiyo acaba göndermesem mi diye ya o kadar uğraştım ara ara gelmek istememesi normal yaşı küçük dedim bende ama kıyamıyomuş çocuğuna ya bilmiyorum tuhaf hissediyorum sanki emeklerim boşa gitmiş gibi

Yetiştirdiğiniz her öğrencinin sorumluluğu ders saatiniz kadardır, eğer annesi istemiyorsa bence getirin ama siz bilirsiniz demeniz yeterli.
Ders saati dışında bile buluşuyoruz hafta sonu çocuklar görmek istiyo beni velilerle buluştuk şimdi kafaya taktım onu

Alışması lazım gönderse ne iyi olur, ama siz napabilirsiniz ki göndermiyorsa yapacak birşey yok
Aynen seminer falan verdik okulda herşeyi anlattık pes etmeyin diye çünkü daha çok minikler ve sabahçıyız zorlanıyorlar bazıları

Biraz sessiz kalın siz bilirsiniz deyin zaten çocuk sonradan gelmek isteyebilir :KK51:
Bazıları başta kararsız oluyo hani küçük diyo deniyor çocuk alışınca bu kez vicdan yapıyo sabah kalkıyo diye çocuk istemiyo diye uydurabiliyo :)

Bence ustelemeyin zira al dediğin mundar olur. O değil de 3 yaş ile nasıl vakit geciriyorsunuz :eek:
Bol bol seviyorum o kadar masumlar ki eğleniyoruz şarkı söylüyoruz resim yapıyoruz makasa bile alıştırdım sayılır bazıları anne diyo :)

Bazi cocuk bastan istemez bazi Cocuklarda da Yeni yer yeni heyecan durumu bitince duzeni rutini farkedince kopmalar yaşanır.. genelde ilk ay sonu..

siz de bilirsiniz bu durumu.. emegim boşa gitti diye düşünmeyin..

Bazı çocukların devam etmemesi de daha hayırlı oluyor.. siz duruma göre tavsiyenizi soylersiniz.. karar ailenin..

Bazi cocuk bastan istemez bazi Cocuklarda da Yeni yer yeni heyecan durumu bitince duzeni rutini farkedince kopmalar yaşanır.. genelde ilk ay sonu..

siz de bilirsiniz bu durumu.. emegim boşa gitti diye düşünmeyin..

Bazı çocukların devam etmemesi de daha hayırlı oluyor.. siz duruma göre tavsiyenizi soylersiniz.. karar ailenin..
Ya canım şey oldu artık kurallar oturdu ve hepsi ailenin bi üyesi gibi gitmesini istemiyorum açıkçası üzülürüm bi bütün bi ekip gibi olduk

Back
X