• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velim

Çok teşekkür ederim..
Kızım 5 yaşında ve maalesef istanbul'dayız..
Sana kolay gelsin hiç üzmesinler sizi inş.
İnşAllah kızınız hep iyi öğretmenler ve insanlarla karşılaşır Allahım merhametli insanlarla karşılaştırsın maaşı falan bi yana valla bişey olmadı diye eve gelince şükrediyorum çok riskli bi iş kaç tane can bana emanet tabi önce Allaha

Ya canım şey oldu artık kurallar oturdu ve hepsi ailenin bi üyesi gibi gitmesini istemiyorum açıkçası üzülürüm bi bütün bi ekip gibi olduk

Kıyamam sana..
Olur bazen çok küçük yaş grubu.. hazir olmayabilir.. vs vs.. onun için iyi olanı aile bulacaktir öyle düşün..

misafir olarak bi kez daha gelsin ona birsey vermek istiyorum -minik bi hediye- vedalasiriz gibi çağırarak belki çözüm bulabilirsin.. hem okulu terketmis gibi olmaz çocuk için de daha iyi.. nacizane önerim..

Sizin gibi öğretmenlere rastlaşak keşke benim oğlum 3bucuk yaşında 15 gün okulu sevdi çok güzel gitti 3. hafta öğretmen değişti oğlum sınıfa girmek istemedi bizim yeni öğretmen 3. gün size çok düşkün alışamaz dedi çok üzüldüm okuldan kaydını aldık nerde sizin gibi ince düşünceli insanlar öf dertliydim kusura bakmayin

Bu alanda eğitimim yok ama tabi siz daha iyi bilirsiniz. Belki sözkonusu minik sınıfa son bir kez gelir,annesi eşyalarını alırken o da arkadaşlarıyla ve sizinle vedalaşır.Ona istediği zaman size katılabileceğini,onunla oynamaktan resim yapmaktan çok memnun olacağınızı söyleyebilirsiniz. Ya da öğlene doğru gelip katılıp baştan belirlenen süre sonunda ayrılabilir.Tabi bu bir gel bir gelme durumu özel kreşte zor olur muhtemelen veli bir kere kaydı sildirip idareden para iadesi isteyecektir.
Bazı çocuklar (konu sahibi biliyordur bu hususu eminim) henüz okula hazır olmuyor.Kusma,baş ağrısı,karın ağrısı gibi reaksiyonlar bile görülebiliyor.Ama çocuk sadece 1 kerecik "anne yarın gitmesem" dedi diye veli tümden kayıt silme kararı alıyorsa o verdiğiniz seminer boşa gitmiş asıl. Sonuçta lise öğrencisi bile bazı günler gitmek istemeyebilir veya uyanamayabilir.

Sizin gibi öğretmenlere rastlaşak keşke benim oğlum 3bucuk yaşında 15 gün okulu sevdi çok güzel gitti 3. hafta öğretmen değişti oğlum sınıfa girmek istemedi bizim yeni öğretmen 3. gün size çok düşkün alışamaz dedi çok üzüldüm okuldan kaydını aldık nerde sizin gibi ince düşünceli insanlar öf dertliydim kusura bakmayin
Size çok düşkün alışamaz mı dedi.Velinin en çok üzüleceği şey bu.Tabi ki düşkün olacak annesi o zaten okula sosyalleşmek ve aileye bağımlılığını aşıp özgüven kazanmaya geliyo bağlılık ayrı bişey aileye bağlı özgüven sahibi birey olması için varız biz.

Bu alanda eğitimim yok ama tabi siz daha iyi bilirsiniz. Belki sözkonusu minik sınıfa son bir kez gelir,annesi eşyalarını alırken o da arkadaşlarıyla ve sizinle vedalaşır.Ona istediği zaman size katılabileceğini,onunla oynamaktan resim yapmaktan çok memnun olacağınızı söyleyebilirsiniz. Ya da öğlene doğru gelip katılıp baştan belirlenen süre sonunda ayrılabilir.Tabi bu bir gel bir gelme durumu özel kreşte zor olur muhtemelen veli bir kere kaydı sildirip idareden para iadesi isteyecektir.
Bazı çocuklar (konu sahibi biliyordur bu hususu eminim) henüz okula hazır olmuyor.Kusma,baş ağrısı,karın ağrısı gibi reaksiyonlar bile görülebiliyor.Ama çocuk sadece 1 kerecik "anne yarın gitmesem" dedi diye veli tümden kayıt silme kararı alıyorsa o verdiğiniz seminer boşa gitmiş asıl. Sonuçta lise öğrencisi bile bazı günler gitmek istemeyebilir veya uyanamayabilir.
Ne güzel anlatmışsınız aynen o öğrenciyi sınıfta görün siz bir de fotoğraf falan çekip o an gönderiyorum ay çok şaşırdım diyor annesi

Evet aynen böyle dediki diğer öğretmen veliler stajyer kızlar oğluma hayran kaldı çok tatlı hemen alıştı güzel oynuyor dediler ne olduysa yeni öğretmende oldu ve oğlum okul kelimesini duyunca ağlıyor çok güzel giderke

benim çocuklarım 4 yaş grubu. Doğum iznindeyim. Özlüyorum hepsini. Bu meslek insanın içine işliyor ya şimdi okuyunca özendim sana

Evet aynen böyle dediki diğer öğretmen veliler stajyer kızlar oğluma hayran kaldı çok tatlı hemen alıştı güzel oynuyor dediler ne olduysa yeni öğretmende oldu ve oğlum okul kelimesini duyunca ağlıyor çok güzel giderke
Of kıyamam ya :(

benim çocuklarım 4 yaş grubu. Doğum iznindeyim. Özlüyorum hepsini. Bu meslek insanın içine işliyor ya şimdi okuyunca özendim sana
Aynen canım 3 yaşla ilk kez çalışıyorum ve çok sevdim daha güzelmiş meğer baştan ele almak onları işlemek yoğurmak öğrenmek için meraklanmalarını görmek müthiş bişey

Ne güzel anlatmışsınız aynen o öğrenciyi sınıfta görün siz bir de fotoğraf falan çekip o an gönderiyorum ay çok şaşırdım diyor annesi
Çocuk size anne diyenler arasında mı? annesi kıskanmış olabilir mi? bence yarın olmasa da salı falan getirmesini isteyin ve konuşun çocukla neden gelmek istemiyormuş

Çocuk size anne diyenler arasında mı? annesi kıskanmış olabilir mi? bence yarın olmasa da salı falan getirmesini isteyin ve konuşun çocukla neden gelmek istemiyormuş[/QUOTE
Yok veliler sınıfta yokken diyo miniklerim ondan olduğunu sanmıyorum ama kahvaltıya çok takıyo annesi inan elimle yediriyorum bazen iştahsız çabuk hastalanıyo okuldan sonra böyle oldu diyo diğer çocuklardan falan kapıyor diyo

Sorucam yarın gelirse birde biz sınıfta iki kişiyiz yardımcımda var iki kişi ilgileniyoruz yani ortam çok iyi ama gözlemliycem bakalım

Koca insalarız bazen işe gitmek istemediğimiz zamanlar oluyor.Anlatın annesine o çocuk gelmek istemeyebilir ama olumsuz etkileneceği bir durum olsa alışamasa ben zaten sizinle paylaşırım bunu. Gayet uyumlu ama eski alışkanlıklarını devam ettirmek isteyebilir Çok erken kalkamazsa 1-2 saat sonra getirin ama getirin, siz de alışın bu duruma o da alışsın. Artık çocuklar sokakta oynayamıyor, oyun alanları kısıtlı, böyle güvenli bir ortamda sosyalleşmesi enerji atması onun sağlıklı gelişimi açısından da önemli falan deyin.

Bence kafana takma. Bu kadar kafana takıp alınıyorsan eminim hakkıyla yapıyorsundur mesleğini, belki çocuk annesini özlüyordur yada okul ortamını sevmiyordur kendinde bir şey arama bence, boşuna kuruntu yapma.

Bişi sorabilir miyim 3 yaşında oğlum var 1 yaşında da kızım ev hanimiyim acaba oğlumu krese gondermeli miyim ? Ben yeterince ilgileniyorum ama arkadaşları olmasi ona daha mı iyi gelir daha iyi eğitim alır?

Bişi sorabilir miyim 3 yaşında oğlum var 1 yaşında da kızım ev hanimiyim acaba oğlumu krese gondermeli miyim ? Ben yeterince ilgileniyorum ama arkadaşları olmasi ona daha mı iyi gelir daha iyi eğitim alır?
Eğer tuvalet eğitimini tamamladıysa ve beslenme için yetisi varsa tavsiye ederim hem sosyalleşir hem de kardeşi açısından daha iyi olur yani diğer çocuklarla bi arada yaşamayı öğreneceğinden kardeşine bakış açısı olumlu yönde değişir

Çok doğru yazmışsın canım keşke senin ile elele güvençli bir şekilde çabalasalar ve aslında çocuğa göndermemekle daha büyük kötülük yaptıklarını anlasalar.
Canım bu ne ki ben doğuda eve gidip öğrenci topluyodum düşündüm de, Allahtan okulöncesi eğitim zorunlu olacak belki daha güzel olur herşey

Back
X