Verememmm. Kızlar yardmm

ben bebeğimi vermem kimse canını veremez diceksin kocana da iyi ce söyle haykırarak vallah da billah da polise giderim üstüme gelmeyin de.
Üstüme gelmiyorlar ama sürekli öyle söylemeleri bile psikolojimi bozuyor

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
ne demek mecbur kim ki onlar oranın ağası,sizlerin sahibi falan mi.yuh diyorum.nereye şikayet edebiliyorsanız edin hatta müge anlı bile olabilir.tövbe ya.senin akil sagligınla oynuyorlar.sakin boyle biseye musade etme kavga et,gerekirse evi terket. o koca bozuntusuna da ne diyim!

Ulkede evlat edinme gibi bir secenek var her yolu deneyip sahip olamayan insanlarin basvurdugu hadi onlar delirmiste sizinde normal mi diye sormaniz cok normal degil

Tum kanallara tuhaf tuhaf programlar koymuslar. Kayiplar,ilginc vakalar,hayat hikayeleri vs. Reyting saniyordum ama gercek demek ki. Esine de sulalesine de yaziklar olsun

Konunun fake olduğunu umut ediyorum ama olaylar Türkiye'nin gerçeği..
Evde olduğum dönemde Müge Anlı'yı izliyordum "doğumumdan emin değilim ama ölümümden eminim" demişti.. Yani ölülerin kaydının, kayıp bebeklerden daha detaylı işlendiğine işaret ediyordu..

Kızlar gerçekten öyle bahsediyorlar ki acaba ben mi yanlış düşünüyorm diye düşünmedim değil. Öyle normal gibi gösteriyorlar kii

Siz sağlıklı düşünemiyorsunuz gerçekten.

Annem 5 çocuk sahibiydi. Kardeşime hamile kalınca densiz bir komşu kadın birilerinin hiç çocuğu olmadığını ima etti. Annem de tabi her normal anne gibi tepkisiz kalmadı iması bile yetti yani. Kadını evden kovdu ve bir daha görüşmedi.
Bilmem anlatabildim mi?

Lafını bile açtırmayın, ağızlarını açtıkları anda lafınızla gerekiyorsa dövün onları, o akılsız uydum akıllı kocanız da dahil hepsi bir zahmet çenelerini kapasınlar.. Bir daha konuşursanız polise giderim diye tehdit et.. Yok mu aile büyüğünüz sizin anne babanız kardeşiniz?? Onlar da destek olsunlar size, hamile kadını yalnız bulup yüklenemesinler

Öyle şey mi olur hangi çağda yaşıyoruz?

Hastanelerde polisler var cnm. Dogum yaptiran ekibe bunu anlat, onlar polise söyler.
Sakın verme verilir mi evlat ya.
Sonra o çocuklar bu gerçeği öğrenince hayatları alt üst oluyo.
Sakın verme.

Nerde yaşıyorsunuz konu sahibi, dağ başı falan mı? Hala kaldı mı böyle zihniyetler.. Akıl fikir ver Allahım ya.. şaka olmadığına emin misiniz? Eğer gerçekse ben yerinizde olsam gerçekten kavga eder ve görüşmeyi keserim o insanlarla.

Ve eşiniz ne düşünüyor bu konuda, verelim kafasında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…