- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Pink_blue_
yeğenimi hiç gormedim nedemek nasil yani gelinmi yollamiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam vermem gelinle görüşmediğim için değil annenize şiddet uyguladığı için. Hiçbir telafisi olamaz benim gözümde ki zaten bunu yapan da telafisş için uğraşmazEşim dedi zaten güzel kullansınlar iade ederler bizde yine kullanırız diye zaten benim umudum yok moralim bozuk tekrar çocuk olacak mı olmayacak mı umudum yok alsınlar ne yaparsalar yapsınlar karısına sinir oluyorum parmağında oynatıyor abimi karısı ne derse o ayrıca kendi beşikleri var karısı evine gidip kaldığında kullanacakmış yani ekstradan bi beşiğe daha ihtiyaçları olduğu için istiyorlar benim beşiği
bana geri geleni ben tekrar ihtiyacı olana verdim, hiç evimde tutmadım. Çocuk eşyası bu sonuçta .veririm. Ha kendi kıyafetimi de kardeşim harici kimseye vermem de almamda. Neyse anladınız siz aslında.Onlara giden geri gelmiyor şöyle bi şey söyleyim mesela abimin nikahında giyidiğimiz kıyafetler vardı benim ve annemin yengemin gardolabında duruyordu bizim kıyafetlerimizi gitmiş başkalarına vermiş haberimiz olmadan ve geri gelmedi annem bi yemek pişirip veriyor tencereyle tencere geri gelmiyor daha bi sürü şey
Siz admini beklemişsiniz ama admin yerine moderatör de olur sanırım, bu yazınızı kuralları bilmeyişinize bağlayalım.Ya bu admin uyuyor mu ? Biz yazsak böyle dandik konuları bir derdim vara hemen pasif eder hesabı buralar dandik dert konuları doldu !! He gülüm he gel beni banla gel beni pasif et he !!
Banada bir tanıdık mama sandalyesini vermişti bende geri almıcak sandım sonra geri alıcam deyince başına bişey gelir fln diye kabul etmedim geri verdimBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Geri alıcam deyince zorunuza gittiniz mi pekiBanada bir tanıdık mama sandalyesini vermişti bende geri almıcak sandım sonra geri alıcam deyince başına bişey gelir fln diye kabul etmedim geri verdim
İstemsizce bozuldum açıkçasıGeri alıcam deyince zorunuza gittiniz mi peki
Bende bi beşik yüzünden baya strese girdim artık o beşiği kullanasım bile yokİstemsizce bozuldum açıkçası
ben mama sandalyesini evime aldıktan sonra öğrendim geri istediğini öğrendiğim gibi bıraktırdım geri .Bende bi beşik yüzünden baya strese girdim artık o beşiği kullanasım bile yok