Vereyim mi vermeyim mi

Ya bu admin uyuyor mu ? Biz yazsak böyle dandik konuları bir derdim vara hemen pasif eder hesabı buralar dandik dert konuları doldu !! He gülüm he gel beni banla gel beni pasif et he !!

Eşim dedi zaten güzel kullansınlar iade ederler bizde yine kullanırız diye zaten benim umudum yok moralim bozuk tekrar çocuk olacak mı olmayacak mı umudum yok alsınlar ne yaparsalar yapsınlar karısına sinir oluyorum parmağında oynatıyor abimi karısı ne derse o ayrıca kendi beşikleri var karısı evine gidip kaldığında kullanacakmış yani ekstradan bi beşiğe daha ihtiyaçları olduğu için istiyorlar benim beşiği
Ben olsam vermem gelinle görüşmediğim için değil annenize şiddet uyguladığı için. Hiçbir telafisi olamaz benim gözümde ki zaten bunu yapan da telafisş için uğraşmaz

Onlara giden geri gelmiyor şöyle bi şey söyleyim mesela abimin nikahında giyidiğimiz kıyafetler vardı benim ve annemin yengemin gardolabında duruyordu bizim kıyafetlerimizi gitmiş başkalarına vermiş haberimiz olmadan ve geri gelmedi annem bi yemek pişirip veriyor tencereyle tencere geri gelmiyor daha bi sürü şey
bana geri geleni ben tekrar ihtiyacı olana verdim, hiç evimde tutmadım. Çocuk eşyası bu sonuçta .veririm. Ha kendi kıyafetimi de kardeşim harici kimseye vermem de almamda. Neyse anladınız siz aslında.

Yeğenin yahu nemrut kadın olsa oda Yengen olsa doğan çocuk yine senin yeğenin bir park yatak değil milyar tane şey feda olsun yeğenlerime kaldıki gelini tırnağım kadar sevmem ama onların canım olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Ya bu admin uyuyor mu ? Biz yazsak böyle dandik konuları bir derdim vara hemen pasif eder hesabı buralar dandik dert konuları doldu !! He gülüm he gel beni banla gel beni pasif et he !!
Siz admini beklemişsiniz ama admin yerine moderatör de olur sanırım, bu yazınızı kuralları bilmeyişinize bağlayalım.
Bir Derdim Var bölümüne uygun olmadığını düşündüğünüz konuları yorumların altındaki Şikayet Et butonuna basarak bildirmelisiniz, bildirmezseniz adminler veya moderatörlerin haberi olmaz zira Kadınlar Kulübü sitesi bir derdim var bölümünden ibaret değildir, site genelinde açılmış 1 milyona yakın konu, 56 milyon civarı yorum mevcuttur, haliyle sitenin genelinden haberdar olabilmemiz için sizlerin uygun bulmadığınız konu ya da yorumları rapor etmesi önemlidir, bu sebeple lütfen yardımlarınızı bizden esirgemeyiniz.

Diğer bir husus, konular içerik olarak bölüme uygun değilse dahi sizin "dandik" diye nitelendirmeniz hiç hoş olmamış.
Konu sahibesi de sizin gibi Helyum gazı çekmeyin çektirmeyin! başlıklı bir konu açtıysa bildirirsiniz.

Şu an aldığınız uyarı üyelerin konularını dandik bulup küçümsemenizden dolayı verilmiştir, helyum gazı çekmek kadar ilgi çekici konular açmadıklarından olsa gerek.

Saygılarımla.

Hanımlar,
konuya verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Benim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Banada bir tanıdık mama sandalyesini vermişti bende geri almıcak sandım sonra geri alıcam deyince başına bişey gelir fln diye kabul etmedim geri verdim

Geçen bir arkadaşım bir poset kıyafet getirmiş, kendi çocuklarından kalma... Ben istemedim kendi getirmiş. Istemıyorum da diyemedim kırılmasın diye.

Verirken dedi ki, bunları bana geri verirsin kullanıp. Ya zaten onlarla iki çocuk büyütmüş, bir de bana getirmiş. Geri istenir mı ne ayıp. Eskimis gitmisler. Poseti bagladim koydum köşeye kullanmicam tabi ki. Çok kırıcı

Sizin abiniz daha da kırılmıştır çünkü soz konusu olan bebek yeğeniniz. Hem de abiniz kendisi istemiş.

Neyin garantisi verecekti ki Allah aşkına.
Alt tarafı plastik beşikimsi bişey park yatak dediğiniz şey.
Ben abinin yerinde olsam çok kırılırdım bu tavrına
3 kuruşluk ,kıçı kırık, 2. el yatağı sağlam kullan geri verirsin diye tembihlediğin için.
Ayıp!

yiğenim benden bişey istesin diye gözünün içine bakardım .bunlar agzıyla istemiş vermesen ayıp

Back
X