- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi Pink_blue_
Bir dakika dahi düşünnezdim vermek için.Abiniz kırılırsa şaşırmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öz abiniz dimi, 1 yıldır yeğeninizi görmemek faklı kıtalarda filan yaşıyorsunuz galibaAbimle görüşüyoruz karısıyla görüşmüyoruz abimin evine gitmiyoruz abim anneme gelir orda görüşürüz abim bana da gelir karısı gelmez yeğenimi de hiç görmedim abim fotoğraflarını gönderdi sadece fotoğraftan gördüm yani
O lafi dedikten sonra abin almaz zaten besigi icin rahat olsun...Benim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Farz edin ki kırıldı. Ne olacak? Cidden merak ediyorum.Ben o beşiği 2 yıl kullanmışım sapasağlam verdiğim kişi de benim gibi kullanırsa ben tekrar kullanabilirim böylece iki tarafında işi görülür tabi ki Gönüller’ kırılmasın
Çocuğu görmemeniz sizin ayıbınız. Annenizi evden kovamak yengenizin ayıbı. Yengeyle problemin varsa yengeyle çözeceksin bebeğin suçu ne? Ayy altı üstü bir beşik vermeseniz de olur o bebek büyür gider dert değil.Çocuk 1 yaşında görmedim bile annemi dövüp kovdu evinden görüşmüyoruz yenge kişisiyle Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam vermek istemiyorum ama vericem
Çocuğumun beşiği , yatağı , mama sandalyesi, puseti, oto koltuğu daha saymakla bitmez hepsini hiç tanımadığım insanlara verdim ihtiyaçları olduğu için hepsi de geri geldi. Düşünün tanımıyoruz verdiğimiz kişileri. Kaldı ki kardeşime vermicem .Beni anlamışsınız vermezsem de huzursuz olurum o yüzden al kullan bi şey olursa da sorun değil dedim
Beşiğin ayağı kırılmış dediniz ,şimdi de keyfi istiyor diyorsunuz.Evet hatırası da var ve o beşiğin ölçülerinde yün yatak yaptırdım kızımın odasında bazı mobilyaları beşiğin rengine uyumlu aldım ki kardeşi olursa birlikte aynı oda da uyurlar diye yani en lüks beşiği alsam da o beşiğin ayrı bi yeri var bende yenge kişisinin gittiği her yerde beşik olmak zorunda sanki yani ihtiyaçtan da istemiyorlar keyiften istiyorlar yenge kişisi de keşke bu fedakarlığı hak edecek biri olsaydı anneme yaptığı terbiyesizlikleri bilseniz keşke ama yine de vicdanım rahat olsun alsın kullansınlar umrumda değil gözden çıkardım zaten