- 29 Ocak 2017
- 4.582
- 8.788
- 158
Sınırlarım konusunda net değilim ve kendi altımda çalışan insanlara da eve gelen yardımcı kadınlara da bakıcılara da hiçbirine asla sınır koyamıyorum isteklerimi ifade edemiyorum. Bu konuda çalışacağım ama daha yol haritası çizmedim, ufak ufak başlayacağımYa da yapacaksın ?inciitanesi
Ben de bu konuda çok iyi sayılmam, yapmayı planladığın şeyleri paylaşırsan bana da fikir olurSınırlarım konusunda net değilim ve kendi altımda çalışan insanlara da eve gelen yardımcı kadınlara da bakıcılara da hiçbirine asla sınır koyamıyorum isteklerimi ifade edemiyorum. Bu konuda çalışacağım ama daha yol haritası çizmedim, ufak ufak başlayacağım
Ne güzel bir konu ve farkında olup kendinizi değiştirmek istemenizSınırlarım konusunda net değilim ve kendi altımda çalışan insanlara da eve gelen yardımcı kadınlara da bakıcılara da hiçbirine asla sınır koyamıyorum isteklerimi ifade edemiyorum. Bu konuda çalışacağım ama daha yol haritası çizmedim, ufak ufak başlayacağım
Tam benlik konuTavsiye: Bir aile meselesi- Bölüm 41 l Zor Anlarda Neden Dilim Tutuluyor?
Merhaba Fulya hanımla hangi eğitim modülünü aldın, yeni başlayan yatırımdan anlamayan birine ne önerirsin? Sen bir süredir eğitim alıyorsun, bu eğitimden kazanımların neler oldu?Selamlar Hanımlar,
Dün evden çalışma günümdü. Sabahtan Fulya Hanım ile dersim vardı. Oldukça öğretici oldu. Dersleri tamamladıktan sonra bir yatırım planı oluşturup ona uygun şekilde yatırım yapmaya başlayacağım.
Öğleden sonra film seyretmeye karar verdim. Nilay Örnek'in Diler Acar ile olan podcastini dinlerken "Uyanışlar" adlı bir filmden bahsettiler. Hazır vaktim varken filmi seyrettim ve çok beğendim. Gerçek bir hikayeye dayanıyor.
Salı akşamı eve geldiğimde küçük kızımın ablasının kolunu ısırdığını ve tırmaladığını gördüm. En son benzer bir şey yaptığında, bir daha olursa ertesi gün servise binemeyeceğini, beni okulda bekleyeceğini söylemiştim. Ablası bu tarz saldırılara karşılık vermediği için yaptığı davranışın bedelini ödemiyor. Bir bedel ödemesi gerektiğini düşündüm. Durumu rehberlik öğretmeni ile de görüştüm. O da söylediğimi mantıklı buldu. Dün alabileceğim en geç saate kadar okulda beklemesini sağladım. Aldığımda ise bir konuşma yaptık. Ablasına sinirlenmesinin normal olduğunu, isterse bağırabileceğini ama vurmaya hakkı olmadığını söyledim. Eğer bu şekilde devam ederse, servis ile erkenden eve gelme hakkını kaybedeceğini, ablası evde ekran seyrederken kendisinin okulda beni beklemek zorunda kalacağını söyledim. Umarım işe yarar.
@Tutunamayanlar777 @muhendiseylul ben ilk kızımda, kızımın güzel davranışlarının da kötü davranışlarının da benden kaynaklandığını zannediyordum. İşin böyle olmadığını küçük kızımda fark ettim. Bazı çocuklar kurallara uyum sağlamaya daha yatkın. Mesela benim büyük kızım öyle. Ben zannediyordum ki benim yaptığım iyi annelik ve söylediğim sözler sayesinde bu çocuk kurallara uyum sağlıyor. Aslında konunun benden tamamen bağımsız olarak onun kişiliği ile ilgili olduğunu küçük kızımı büyütürken fark ettim. Küçük kızım kurallardan hoşlanmayan, kendi kurallarını kendi koymak isteyen yapıda bir insan. Onu da büyük kızımda yapmak zorunda olmadığım şekilde büyütmek durumundayım.
Fatma Bayram Esma-ül Hüsna kitabını öneririm, ve podcastleri de varHerkese selamlar!
Bugün itibariyle “ yeni yıla dek “ yeni planlamamı uygulamaya başlıyorum.
Kalemler şu şekilde;
Beslenme
Spor
Kitap okuma
Film izleme
Manevi çalışma
Hedefim 65 kg a sağlıkla ulaşmak ve korumak. Sağlıklı bir bedende ve görünümde olan akıllı, bakımlı bir kadın olmak istiyorum.
Hedefim günde minimum 20 dk ekliptik yapmak. Düzenli spor yapan, bedenini farke den biri olmak istiyorum.
Hedefim Hz. Muhammed kitabını bitirmek. Storytel den 2 dünya klasiği dinlemek. Kitap kulübümün kitaplarını okuyup görüşmelere katılmak. Çıkarımlar yapabilen, yazarları ve kitapları derinden tanıyan bir okur olmak istiyorum.
Hedefim Film kulübümün filmlerini izlemek ve tahlillerde görüş bildirmek. Öneri aldığım iki filmi izlemek. Seçici ve eleştirel bir izleyici olmak istiyorum.
Hedefim 3 sure ezberlemek. Vakıa Suresini günlük okumak. Tefsir derslerine düzenli katılmak ve not almak. Anladığımı anlatabilmek. 15 Esmaül Hüsnanın anlamlarını öğrenmek. Oruç tutmak. 1 aylık Kaza namazı kılmak. Düzenli, içten ve verimli ibadet eden, öğrenen ve öğrendiğini uygulayan, Yaradanıyla bağ kuran bir Müslüman olmak istiyorum.
Evet evet takipteyim. Kendisini de çok severimFatma Bayram Esma-ül Hüsna kitabını öneririm, ve podcastleri de var
Fatma bayram dinlerken seninle konuşuyor gibi hissediyorum, Nilay örnek nasıl olunur dinlerken deEvet evet takipteyim. Kendisini de çok severimteşekkür ederim
Fatma bayram dinlerken seninle konuşuyor gibi hissediyorum, Nilay örnek nasıl olunur dinlerken deelecda var karşımda gibi:)
Fulya Hanım ile modül olarak ilerlemiyoruz. Ben yatırımcı olmak istiyorum. O da ban adım adım hangi parametreleri nasıl analiz etmem gerektiğini öğretiyor. Öncelikle finans sistemlerinin sandığım kadar karışık olmadığını fark ettim. Bütçemi düzenledim, yatırıma giriş yaptım. Benim için yeni bir gelişim fırsatı oldu.Merhaba Fulya hanımla hangi eğitim modülünü aldın, yeni başlayan yatırımdan anlamayan birine ne önerirsin? Sen bir süredir eğitim alıyorsun, bu eğitimden kazanımların neler oldu?
SEn birebir danışmanlık mı alıyorsun yani?Fulya Hanım ile modül olarak ilerlemiyoruz. Ben yatırımcı olmak istiyorum. O da ban adım adım hangi parametreleri nasıl analiz etmem gerektiğini öğretiyor. Öncelikle finans sistemlerinin sandığım kadar karışık olmadığını fark ettim. Bütçemi düzenledim, yatırıma giriş yaptım. Benim için yeni bir gelişim fırsatı oldu.
EvetSEn birebir danışmanlık mı alıyorsun yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?