Yeni evliyken eğer evim varsa eşimin annesine de kendi anneme de veririm on bin çok para değil ama borç ödüyorsam daha ben kiradaysam e yok artık derim iki tarafın annesine de vermem insan yeni evlenene destek olur köstek değilMerhaba arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Sizin fikirleriniz benim için çok değerli. Annemler oturdukları evini müteahhite verecekler. Ev seneye bitecek 2 ev karşılığında paranın birazını verirseler 35 milyar ev bitince verirlerse 45 milyar istiyormuş. Annemlerin de şu an elimde verebilecekleri para yok. Biz 1 yıllık evliyiz. Annem de bana söyledi borç 10 bin verir misiniz diye? Seneye ev bitince kredi çekip sizin paranızı veririz diyor? Benim aklım şimdi orada kaldı? Sizce vermeli miyiz? Eşime daha sormadım ama tamam diyebilir. Yeni evli olduğum için laf olmasını da istemiyorum. Kendi fikrinizi söylerseniz sevinirim. Siz olsanız ne yapardınız?
Param varsa elbette verirdim.Merhaba arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Sizin fikirleriniz benim için çok değerli. Annemler oturdukları evini müteahhite verecekler. Ev seneye bitecek 2 ev karşılığında paranın birazını verirseler 35 milyar ev bitince verirlerse 45 milyar istiyormuş. Annemlerin de şu an elimde verebilecekleri para yok. Biz 1 yıllık evliyiz. Annem de bana söyledi borç 10 bin verir misiniz diye? Seneye ev bitince kredi çekip sizin paranızı veririz diyor? Benim aklım şimdi orada kaldı? Sizce vermeli miyiz? Eşime daha sormadım ama tamam diyebilir. Yeni evli olduğum için laf olmasını da istemiyorum. Kendi fikrinizi söylerseniz sevinirim. Siz olsanız ne yapardınız?
Durumun iyiyse verMerhaba arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bir sorunum var. Sizin fikirleriniz benim için çok değerli. Annemler oturdukları evini müteahhite verecekler. Ev seneye bitecek 2 ev karşılığında paranın birazını verirseler 35 milyar ev bitince verirlerse 45 milyar istiyormuş. Annemlerin de şu an elimde verebilecekleri para yok. Biz 1 yıllık evliyiz. Annem de bana söyledi borç 10 bin verir misiniz diye? Seneye ev bitince kredi çekip sizin paranızı veririz diyor? Benim aklım şimdi orada kaldı? Sizce vermeli miyiz? Eşime daha sormadım ama tamam diyebilir. Yeni evli olduğum için laf olmasını da istemiyorum. Kendi fikrinizi söylerseniz sevinirim. Siz olsanız ne yapardınız?
Taksit taksit derken tam olarak anlayamadımOnce esine sormalisin ama nakit verdigin 10bin lira sana taksit taksit donecek bunu da düşün
Pardon kredi kismini gormemisim :) biriktirip her ay size verecekler sandimTaksit taksit derken tam olarak anlayamadım
Kesinlikle katılıyorum, konu sahibinin versem mi demesi bile içimi acıttı. Yerinde olsam eşimle konuşur, durumumuzu kontrol eder bizi zor duruma düşürmeyecekse kredi bile çekerdim gerek kendi ailem gerekse eşimin ailesi için.Benim param veya bileziğimse eşime sadece söylerdim vericem diye evliyim muhabbet olmasın ne demek evlenince aileden düşüluyor mu
Eşimde parası varsa ailesine verebilir bu muhabbeti kk da cok görüyorum ve çok sacma buluyorum ailemize de yardım etmiyeceksek niye yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?