- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
Herkes eşime üzülmüş evet ama şu da bir gerçekçi kimse eşime benden fazla üzülmez emin olun,sonuçta pişman olduğumu ve hastalıksa bu bendeki değişmek için neler yapmam gerektiğini soruyorum.ama yok herkesin derdim ayrı.yeterli olay olsun millete alay edecek insan lazım.biriside napılır nasıl daha iyi olurum vs gibi yapıcı yorumlarda bulunmamış direk saldırmış herkes.ilginç geldi valla bu 3. Konum sürekli takılırım bu siteye hatta bana aşağılayınız yorum yapan birkaç üyeyeaşırı bir sempatim bile vardı ama resmen soğudum herkesten,siteden
Akşam eve geldi yine konuştuk bu konuyu.o an çok üzülmüştüm hakikaten ama önemli değil,sende umut artık sıkma canını dedi.sinirlisin ister istemez yeni ortam,insanlar hala tam olarak alışamadın buraya zamanla aşacağız dedi.bende tekrar özür diledim öle normalim iyiydik zaten 2 haftadır.bilmiyorum bu öfke devam ederse psikoloğa gitmeyi düşünüyorum aslında ben
Ya aslında gerçekten iyi anlaşıyoruz.sadece ben biraz alınganım.bazen bir cümle kurarken mesela baştan savma kuruyor ve kırmızı diyeecekse ağzından mavi gibi çıkıyor.e mavi dedin diyorum yok kırmızı dedim sen fesatsın yanlış anlıyorsun hemen vs diyor.aramızda bu konuşma sürekli geçer,hatta bir ara bendeyi alınganlıklar dolayı ben mi yanlış anlıyorum acaba diye düşündüm ama yok.bilemiyorum şuam düşünemiyorum bile kafam Allak Bulak oldu yazılanları okuyunca umarım düzeliriz.en doğrusu ikimizin beraber psikoloğa gitmesi gibi görünüyor.ama ona sorarsanız bence psikologlık bir durum hiç yok ben normalmişim.sadece ortama alışmaya çalıştığım için stresli gerginliğim zamanla geçermiş.bakalım hayırlısı artık
ben de zamanında itelenip tartaklanarak evden atılmaya çalışılan birisi olarakeşinize üzüldüm. kimse kapı dışına konmayı hak etmez. nolursa olsun. sakinleşmek için ayrı odalarda oturulur, bir süre konuşulmaz yatılıp uyunur vs. ama kapı dışarı edilmez bence. hatanızın da farkındasınız. bu da güzel bir işaret. bu konuşmayı yapabilmeniz bile çok güzel bir adım. eminim bunun gerisi gelecektir. eşler birbirini üzmesin kıymetini bilsin
Siz şimdi şu mesajınızda bile itelenip tartaklanarak evden atılmaya çalışıldım dediniz ya. İçim nasıl cız etti.kimbilir eşim neler hissetmiştir o an. ben eksikliklerimden Birinide buldum. Sanırım daha fazla empati yapmalıyım eşime karşı. Evet evet tek sorun bu.
ne güzel bak bir adım daha attın. yardımcı olduğuma da çok sevindim. ve ayrıca empati her sorunun çözümünün kökenidir bence. empati yapmayı başarabilenin çözemeyeceği sorunu yoktur.
Sağol canm yorumun için. Az üstte zaten yazdım uzun uzun konuştuk bu konuyu kendimizce bazı kararlar aldık. yeni evli sayılırız 5 ay oldu daha.ister istemez insan farklı bir insanla aynı eve girdiğinde yeni insanlar ,sorumluluklar vs sanırım biraz ağır geldi bana. Ama atlatacağız inş zamanla. Konumu ilk açtığımdada demiştim konu kim haklı kim haksız meselesi değil diye ama ne fayda bir türlü anlatamadım kimseye. Çok teşekkür ederim oldu tabi faydası olmazmı fazlasıyla oldu hemde :)Merhaba canım ...
burda herkes sana ne yazıyor suçlusun yanlış yaptım v.s .
bence burda konu kim suçlu kim suçsuz değil ... önemli olan bu olan olay üstüne nasıl tekrardan bir birinize bulabilirsiniz ...
şimdi en iyisi bugün akşam yada yarın akşam güzel bir yemek hazırla ... güzel sofra kur ve bütün telefonlar ( ev telefon , cep telefon v.s ) kapat ... sonra bu konu üzerine güzelce konuş ve niye bu şekilde bukadar bir patlama yaşadığını dahil konuşun . hiç bir konu konuşmadan hal olmaz ! o sana içinde hissettiklerine döktürsün sende aynı şekilde onunla paylaş ..
ben eşimle her kavgadan sonra bir kaç gün sonra konuşurum niye bu boyuta geldik niye bu şekilde yaptık .. bazende en yakın arkadaşımdan destek alırım ben suçlu olursam dahil anlatırım ve destek isterim ...
siz ne kadardır evlisiniz ? yeni evli misiniz ?
ne olursa olsun kim olursa olsun başkaların önünde kavga etmeyin ... çünkü yanındaki insanlarda rahtsız oluyor ve senin adına üzülüyor ve ister istemez senin ilişkini bozmaya çalışır ..
eğer kendiniz aranızda konuşamıyorsanız gidin devlette ailelere destek veren insanlar var onlarla paylaşın profesiyonel destek alın ... bir birinize seviyorsanız bu ilişkiye pes etmeyin ... bir birinize değer verin ...
inşallah cevabım sana yaramıştırkendine suçlama bir kavga için hep 2 insan suçludur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?